FIV ovocite donate (8)
Raspunsuri - Pagina 5
ella43 spune:
APALINA si mie o data cand eram insarcinata si aveam probleme cu dantura un medic stomatolog dar si un medic ginecoloc m-ia zis ca nu e problema, eu din ce stiu sunt problematice radiografiile in sarcina, dar stii cum e daca te duci la 10 medici pt un raspuns toti 10 i-ti vor raspunde diferit, cred ca adevarul e pe undeva pe la mijloc. O alta data cand aveam o masea umflata mie mia zis ca in sarcina daca ai dureri de masea mai bine ei un antiinflamator.
smaick spune:
buna fetele
apalina sa speram ca este totul ok. in ceea ce priveste testul, la fiv normal este recomandat la 10 zile. la donate este influentat de vreunul din medicamente de trebuie facut la 14 zile? oricum ar fi mai ai un pic
apalina spune:
buna dimi feteleVa doresc un inceput de saptamana reusit.Eu m-am simtit tare rau ieri ,am dureri de burtica si de mijloc ca si cand s-ar pregati uratii sa vina ,si o mica scurgere rozalier ,deci tind sa cred ca nu voi apuca sa fac testul.Oricum nu-l fac inca ,astept sa vad ce se intampla dar nu cred ca e de bine O zi faina
sper spune:
Apalina cat progesteron iei? Ai facut analiza progesteronuluidin sange? Din ce am citit eu, fetele carora le-a venit CM inainte de test au avut deficienta de progesteron.
LE: cate zile ai de la ET?
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012
miracol11 spune:
Buna dimi fetelor...am revenit si eu dupa un weekend super aglomerat....am venit aseara de la munte, rupti de aerul acela curat si de zapada de 2 metri ce parca nu se mai termina....a fost superb...ne-a incarcat bateriile si noi si ne-am mai relaxat!
apalina...ce vad eu ca scrii acolo??...vad cumva descurajare?i-a vezi ca vin cu bota la tine!!!nu te lasa acuma pe ultima suta de metrii, din ce am vazut la fetele care au ramas insarcinate, durerile de mijloc si burta sunt de bine!...ca atunci cand se pregateste ciclu sa vina...nu te lasa acuma draga mea!...psihicul tau conteaza f mult zilele astea@!...capul sus!!...nu stiu ce sa zic de scurgerea rozalie...poate e vreo reactie de la vizita la dentist...sau vreo raceala ...nu-i de mirare la ce ger e afara...da vina pe orice...numai nu mai zice ca nu apuci sa faci testul sau ca nu poti fi insarcinata!!!...te pup si nu te lasa invinsa de slabiciuni ca ma superi...dapai daca ar vedea mami Laura ce prostii spui...
pup toae fetelor...un inceput sa saptamana reusit pentru toate!!
Looana spune:
Apalina capu sus poate e totusi bine daca numai un pic de rozaliu ti-a venit ....sper sa fie test pozitiv peste citeva zile Incearca sa vezi macar cum ai progesteronul e important ,eu chiar m-am gindit ca am vazut ca nu ti-au dat progesteron macar o injectie la 3 zile sa faci in plus......mie mi-au dat si asa ceva in protocol .La fel si gineocolog mi-a recomandat acelasi injectabil dupa ET....Cind am vb cu Mami_vreau la tel si ea zicea de cretiosara ca e bune asta stiam si de la Avalon si Miki....eu deja iau in fiecare zi.
O saptamina frumoasa va doresc
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
alina_alba spune:
apalina, iti scriu acum doar tie, ca nu prea am timp. O sa revin mai tarziu putin sa va zic care e treaba cu mine.
Deci, Apalina, draga, am impresia ca tu esti insarcinata. im momentul in care embrionii se implanteaza in mucoasa, are loc o mica sangerare, dar nu de culoare prea intensa, asociata cu dureri de burta si de spate. Aceste manifestari nu sunt prezente la toate femeile, dar sunt in majoritatea cazulrilor. Din cauza sangerarii si a durerilor de burta, multe femei au impresia ca le vine menstruatia, dar, surpriza....
Eu asa am patit cand am ramas insarcinata in 2010.
Deci, cred ca peste cateva zile, vom intra aici sa te felicitam.
Va pup
cocolino2010 spune:
va pup pe toate, dar am putin timp doar pt. apalina
si eu cred ca e de bine, din ceea ce am citit, se produce o mica sangerare la fixarea embrionilor.
eu am avut 2 FIV-uri fara simptomele astea si fara reusite.
Iti doresc sa fie de bine!