FIV ovocite donate (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Salutare si de la mine, sunt si eu pe aici studiez problema cu trombofilia ca tocmai am aflat ca am si eu niste mutatii de care habar nu aveam. Probabil de asta se explica si nereusita mea la FIV-uri.
O zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

buna fetelor...am intrat si eu sa va salut si sa vad ce mai faceti!

eu sunt bine, sunt a 5 a zi de menstruatie si nu da semne sa se termine...pana acum nu imi enea si acxuma nu se mai termina...tare ciudat e corpul asta al meu...

apalina, te pup draga mea...inca o saptamana mai ai de asteptat?...lasa ca nu mai este cat a fost is sigur va merita asteptarea si te vei bucurati de gemenasi!...daca simti ca iti lucreaza ceva prin burtica inseamna ca e de bine...se pregatesc micutii de atac!

irialc31 ti-ai facut is tu analize pentru mutatii de stii si tu ca ai asa ceva?

mami_vreau aveti grija de voi! te pup si asteptam vesti bune!

eu voi lipsi in weekendul acesta, am ceva musafiri anuntati pe maine seara,si voi fi destul de ocupata,iar sambata mergem la munte putina relaxare in sfarsit...

va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

APALINA ai dreptate fiecare organism raspunde diferit, iar in ceea ce prifeste durerea ce o simti la burtica si eu zic ca si LOOANA ca e de bun augur, si daca te doare si putin mijlocul e si mai bine. Eu la ultima gravidanta aveam dureri ca si cand trebuia sa-mi vina ciclul dar nu venea eram insarcinata dar miera si frica sa fac test dar din pacate nu a fost sa fie nici de data asta poate cine stie DD ma pune la incercare pt ca mi-a dat mereu dar poate nu am apreciat...ai sa vezi la tine va fi totul ok ...nu poate fi altfel
ALINA ma tot gandesc la tine sper sa fie totul ok nu stiu daca o sa-ti dea rezultatul repede sper ca da, mult noroc.
ROADETOT daca i-ti permiti dute si relaxeazate impreuna cu sotul pt ca dupa vei fi graviduta si poate nu mai poti asa ca acum mult relax
toate fetele la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna dimineata va astept la o gura de vorba

Miracol11 da mi-am facut profilele alea de trombofilie plus factorulXIII si gena PAI si mi-au iesit niste bazaconii de nici prin cap sa-mi treaca ca as putea avea asa ceva. Probabil asa se explica nereusita mea la ultimul FIV

Fetelor...o intrebare, nu mai stiu unde am citit ... cred ca pe site-ul clinicii ... noi trebuie sa fim in Brno cu 1 zi inainte de punctie? Adica de ex daca punctia e pe data de 3 noi trebuie sa fim in Brno pe data de 2 ...cumva sa ne cazam pe 1? Asta cred ca in idea daca donatoarea face punctia mai repede ma gandesc.... nu stiu. Voi cum procedati? Vreau sa-mi fac cererea de co de pe acum sa nu ma trezesc ca nu mi se aproba si nu stiu cu ce data sa pun.
Sa aveti o si frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Neata fetele!

Apalina iti tin pumnii!

mami_vreau va pupa pe toate si se gandeste la voi
Este bine. Colul s-a mai lungit putin de la 2 a ajuns la 3. Face perfuzii, sta in pat cumintica.
Mi-a transmis... daca vreuna dintre voi are nevoie urgenta de vreo informatie, un sfat...puteti sa-mi cereti numarul ei de telefon.

Va pupic si bafta multa!

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput

Buna fetelor...

irilac31 bine ca stii cu ce te confrunti si poti sa previi un eventual esec! pentru linistea mea cred ca le voi face si eu analizele astea, cine stie ce se poate intampla....eu nu dispun de bani sa-mi fac n fiv-uri pana reusesc...si de asta vreau sa-mi i-au toate masurile de precautie posibile....saracul sotul meu se zbate sa strangem bani, si plus mai avem si o groaza de nunti anul acesta, si suntem nasi la una!...va dati seama...nu ne va fi usor

apalina dragutza....ce faci?esti ok? te pup si rabdare!

mami_vreau ne gandim la voi in fiecare zi, sper ca sunteti mai bine atat tu cat si bebele...din ce vesti ne-a adus elenus26, se pare ca stai cumintita, asa si trebuie...pacat ca trebuie sa treci prin asa ceva....dar fii increzatoare si luptatoare!...te pup
un weekend placut va doresc tuturor

Mergi la inceput

apalina ai un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Irilac tu trebuie sa fie in data punctiei exact,dar ei iti spun ca punctia poate avea loc cu o zi inainte de data stabilita deoarece nu stiu exact cum raspunde de bine donatoarea.Deci ca sa ai in calcul de la bun inceput plus minus o zi.Asa mi-a scris si mie cordonatoarea intr-un email,dar asta se intimpla mai rar....mie mi-a scris pe 29.02 ora 10 trebuie sa fim acolo adica sotul....da merg si eu sa fiu eu sigura
Iar la transfer atunci trebuie sa ai in calcul dupa el sa ramai in hotel pina a doua zi.
Miracol distractie frumoasa cu musafiri
Apalina pe cind trebuie sa faci test-ul,dupa 10zile....sau deja poti in 2-3 zile sa faci unul deja.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Am vorbit cu mami_vreau e bine ,dar pt un timp de inca 3 saptamini va mai trebui sa ramina in spital sub observatia Dr. Colul si mai revenit ,deci e mult mai bine in comparatie cum a fost.....azi are 25 de saptamini .
Nu e usor nici pt ea saracuta dar incet,incet va fi bine intr-un final....
Daca aveti nevoie de informatii sau ceva intrebari ,ea va incerca sa raspunda la fetele care suntem aici.
Va transmite multa bafta fiecaruia dintre voi si numai de bine sa aude de fiecare in parte.va pupa

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

buna seara fetele !Irilac ,vei primi in ultima saptamana un mai cu data exacta a punctiei ,pe care tu va trebui s-o confirmi ,deci nu trebuie sa mergi acolo decat in ziua punctiei care se va stii exact.Looana ,testul mi-au spus sa-l fac la 14 zile de la embriotransfer ,deci mai este un pic de asteptat.Eu azi noapte n-am dormit de dureri de dinti ,azi dimi mi-am sunat medicul gine dar era in operatie si nu mi-a raspuns.Mam dus la stoma ca nu mai puteam sa vad ce sa fac ,ala acolo imi spune ca anestezia in doza mica nu intra in sange ,e doar local si nu afecteaza o posibila sarcina ,mi-am rezolvat-o acum ma suna al meu doctor si-mi spune ca nu-i indicat ca pot fi riscuri ,ca-i o lama cu doua taisuri ,poate nu afecteaza dar poate da.Si eu acum ce sa ma fac? fapta e consumata ,pe cine sa cred sau sa ascult? nu-mi ramane decat sa ma rog sa nu fie probleme

Mergi la inceput