FIV ovocite donate (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

buna seara fetelor.Alina ,vazuta-i dumneata ca nu-i dracusoru asa negru?Fii optimista si ai incredere ca se vor rezolva toate asa cum trebuieNu-ti mai fa ganduri negre ,va fi bine cu siguranta.Looana ,medici de la reprofit specifica ,si pe prospect scrie ,dipherelin depot se face intramuscular ,acum voi faceti cum credeti.Eu mai am o adaugire de facut ,nu mi-o luati in nume de rau ,nu sunt super informata si nu ma consider desteaptaNU MAI LUATI DE CAPUL VOSTRU TOT FELUL DE NATURISTE SI MEDICAMENTE SI VITAMINE ,INTREBATI DOCTORII !!! NU STITI CHIAR SI NATURISTELE CUM INTERACTIONEAZA CU DOZELE ASTEA MARI DE HORMONI PE CARE LE FACEM!Acum voi faceti cum credeti,eu n-am luat in afara de acid folic si calciu nimic ,asta mi-a recomandat medicul ,asta am facut .Alina imi pare rau pentru starile tale sincer ,eu n-am avut nici o problema dupa diphereline ,suna medicul si vezi ce iti spune ,si asculta-mi sfatul de mai sus daca vrei .Inca o data va rog sa nu-mi luati in nume de rau comentariul de mai sus ,la urma urmei fiecare face cum crede dar ganditi-va bine.Va pup si va doresc o seara minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

APALINA ai dreptate cand spui ca nu trebuiesc luate medicamente dupa ureche, si nu stiu cum merg lucrurile in germania dar aici in italia a merge la ginecolog trebuie sa scoti din buzunar cam 60 de euroi la fiecare vizita si nu e chiar asa de usor...mama lor de bani iar la medicul de familie daca nu ai recomandare de la medicul specialist nici nu-ti da nimic, eu mai am noroc ca cu medicul de familie sotul e in relatii bune si mai imi da anumite retete de medicamente dar in primul rand trebuie recomandare de la specialist pt ca el nu se pricepe chiar daca e generalist...asa ca... eu ce mai citesc pe net caut citesc prospectele si daca cred de cuviinta ca pot sa le iau le iau daca mi se par periculoase nu le iau, dar in general e bine sa ai recomandare ai dreptate.
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

nu contest Ella ca e asa cum spui.Si in RO o vizita la gine la privat costa 50 de euro,dar eu consider ca atunci cand e vorba de hormoni sa nu va jucati de-a doctorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Mie dr gineocolog i-mi face ecografi cind am nevoie,mi-a facut si histeroscopia acum 2 saptamini.....din punctul asta chiar am noroc cu el,ne stim de 8 ani.
Legat de ce iau vitamne sunt recomandate de med.sunt vitamine care se iau inainte de sarcina si dupa.Iar ceai de cretisoara nu contine estrogeni,nu face decit preagateste mucoasa uterina pt o sarcina....a luat si mami_vreau.A scris si ea in urma cu citeva saptamini ce a luat pe linga tratament, chiar zice ca a baut si ea ceai de cretisoara .
Noapte buna,somn usor

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata la fete
Gata cafelutza?cine e pe aici asa cu dimineata in cap ca ai mine
Doamne ce zapada e in tara ,a venit iarna rau,la mine nu e urma de zapada.....anul asta nu am vazut fulg se nea....
Fetelor ce face-ti ?
Alina_alba sunt cu gindul alaturi de tine azi ,ma rog la DD ca sa fie bine azi si va fi bine pina la urma ....ai sa treci cu bine si peste aceasta ,Dumnezeu le aseaza pe toate cum trebuie mai bine cind nici nu mai stii in ce directie sa-o iei....intodeauna exista o cale de iesire....te pup si astept vesti bune,tin pumni trebuie sa fii in primul rind poziiva.
Roadetot ce faci ,tu ramai in Born o saptamina dupa 27.02, poate ne intilnim la o cafelutza pe 29 cind vin eu pt punctie.....eu nu ramin decit vin si ma intorc ....eu nu vreau nici dupa ET sa ramin decit 2 ore in clinica si ma gindesc ca vin acasa.Ce sa fac sa ramin in hotel sa ma uit pe pereti pina a doua zi,eu zic ca tot aia e ....vreau sa intreb DR .la punctie si ma gindeasc sa mergem cu masina lui sotul ca e mare si stau foarte comoda si scaunul pot sa-l las cum vreau eu de comod.Desi el zice sa stam pina a doua zi dupa ET in 5 ore lejer sunt acasa....vedem ce zice DR pe 29. .
Va las mai revin mai incolo.


Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Loona cretisoara e progesteronica, e bine sa se ia dupa ET dar avand in vedere ca nu faci stimulare cred ca e ok luata si acum. Sa nu exagerezi cu ea pt ca este coagulanta, 2 cani sunt suficiente. Iei aspenter /heparina?



Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

salutare fetele!

Looana, Miracol, alina alba, multumesc pentru sprijin. Aseara am dormit mai bine. Am baut inainte de culcare o cana de ceai de tei, acum nu stiu daca ceaiul m-a linistit sau daca efectele adverse au adormit. Oricum pentru informare, m-am uitat pe net si am vazut ca sunatoarea si chimenul dau contractii uterine. Probabil starea mea de rau era ca urmare a efectelor adverse ale injectiei plus efectele ceaiurilor astora doua.
Ieri am baut numai doua cani de ceai de cretisoara si seara mi-a fost bine.
Looana, eu merg la Brno de pe 23februarie si ma intorc pe 4 martie. Punctia e pe 27, ET pe 1-3 martie. Stam asa de mult pentru ca vreau sa imi revin si de pe drum si sa fim relaxati, eu si sotul(cat de cat relaxati, ca emotiile or sa fie...)Cu placere ne vedem! Vorbim pe mail si ne intalnim, vreau sa luam cu noi si laptopul, asa ca sper sa fie OK.

Ma gandeam ca in timpul asta liber sa mergem putin la Viena si la Bratislava. Astea doua orase sunt mai aproape de Brno si am putea face niste excursii de o zi. Se poate vizita Praga, Marienbad si Karlovi Vary dar sunt la distante de 5-6 ore de Brno.(Pana la Praga 2,5-3 ore si de acolo inca 2-3 ore. Totul depinde de vreme, de bani, vedem...!

Cum e vremea pe la voi,la noi,in Bucuresti ninge viscolit, sudul tarii e sub zapada. Vremurile sunt cam tulburi si la propriu si la figurat, pe aici.

Apalina,asteptare usoara si vesti bune sa auzim!
mami vreau, sanatate amandurora!

Mai vb fetele!
o zi buna

roadetot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

.buna dimi fetele.Looana mie dr Machac mi-a recomandat sa nu fac drumul spre casa in ziua et,sa stau o zi inca acolo ,cum crezi tu.In legatura cu medicatia intercalata cu naturiste ...fiecare organism reactioneaza diferit ,nu suntem la fel ,ce uneia face bine ,altei femei poate sa-i faca rau ,asta e parerea si principiul meu .Decizia va apartine ,si inca o data imi cer scuze ,nu mi-o luati in nume de rau ,am expus punctul meu de vedere.Roade tot ma bucur ca esti mai bine ,ai grija de tine Alina bafta iubita ,DD te va ajuta sa treci cu bine peste toate hopurile ,ai incredere si gandeste pozitivLooana ceasul tic-tac...nu mai ai mult ,aveti grija de voi .Eu sunt o k ,dar am dureri de burta ,nu insuportabile dar le simt ,inainte de et nu aveam nimic ,asa ca nu-mi explic ,sper sa nu fie vreun semn rau ,mai am o saptamana de asteptat care trece tare greu.O zi faina va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Sper eu nu iau acuma heparina,e prea devreme cu asta voi incepe cu citeva zile inainte de ET.asa mi-au zis si de la clinica si la fel si gineocologulacuma iau numai Aspirina Protect (1 pe zi).Mie gineocologul mia zis ca ar fi bine daca as face pe linga utrogest dupa transfer si injectabil progesteron.Am sa discut cu ei pe 29 feb. despre progesteron injectabil.
Cred ca i-mi voi face un termin la clinica din germania sa vad ce i-mi zic si ei legat de mutatile mele ,pt ca ei le-au descoperit la mine.....Clinica din Cehia nu mi-au dat schema pt heparina cit si in ce cantitati,poate i-mi vor da dupa cind merg pt punctie...dar eu incerc sa i-mi iau masura de precautie legat ca stiu ca aici e problema la mine.
Apalina daca simti o presiune prin burta si intepaturi pe la ovare....eu zic ca e semn bun.....la mine asa a fost la al 2-lea fiv cind a fost pozitiv dar nu stiam pe vremea aceia de mutati si asta a fost cauza esecului atunci....i-mi trebuia heparina.
Roadetot vorbim noi pina intre timp....Karlovi Vary e la o distantade de mine de unde stau de 250 km ,eu zic ca e mai putin de 5-6 ore....pentru ca eu de acasa pina la Brno am 620 km care-i fac in maxim 5 ore .
Mami vreau ,multa sanatate si sa ne dai vesti cind ai timp si poti ...

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Loona stii ce doza de heparina o sa faci? Vezi ca progesteronul e f coagulant , nu tiu dc si dipherelinul care l-ai facut. Acolo poti sa faci analiza antixa ? Asta spune dc esti pe doza corecta. Sa nu accepti doza de 0.2, e apa de ploaie. Minim 0.4 . Antixa se face dupa 10 zile de injectii , dc il incepeai inainte puteai face dupa ET analiza .



Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput