FIV ovocite donate (8)
Raspunsuri - Pagina 27
irilac31 spune:
salut si de la mine, mi-am propus sa fac o gramada azi si n-am reusit sa fac nici jumatate. Am o oboseala in mine de nici mancare nu-mi mai trebuie La servici bag ore suplimentare la greu, saptamana viitoare trebuie sa plec si la o conferinta...sper sa nu mai viscoleasca sa pot merge cu masina.Nu ma pot concena la nimic, parca nimic nu-mi iese...super naspa perioada asta. Mi-a facut si dr de la clinica o "surpriza" si mi-a schimbat protocolul.....eu trebuia sa fac depotul in 2 martie...deci mai era pana atunci, dar aseara la 7 primesc mail de la el ca trebuie facut pe 20 ...adica luni . De unde sa scot eu in wk diphereline...ca nu are nici o farmacie de la mine din oras pe stoc. De dimineata am umblat din farmacie in farmacie, problema e ca nici in depozite nu se gasea...pana la urma s-a gasit la o farmacie din tara si cica luni dimineata o trimit. Sper sa imi trimita ce trebuie, i-am repetat farmacistei de vreo 3 orisa fie de 3,75.... doza unica.
Oare daca fac injectia pe la ora 17:30 e prea tarziu?
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
irilac31 spune:
Apalina, felicitari pentru samburel. E bine cand se termina totul cu bine , sa ai parte de cele mai frumoase 9 luni din viata ta.
Spune-mi te rog ...utro pe care il iei tu e de 100 ca pui cate 4 o data?Nu ai discutat cu dr de prog injectabil, sau tu stai bine cu progesteronul?
Si inca ceva...stiu ca tu ai facut o eco inainte de a ajunge la clinica, in ce zi ai facut-o?
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_alba da, foarte liniste! Am tot intrat sa mai vad cate o noutate, ceva, dar nimic... E de inteles, sambata toata lumea are cate ceva de facut. Fetelor care luati/ati luat estrogeni, am o intrebare pentru voi: medicul mi-a recomandat 6 mg pe zi. Eu am gasit doar cu concentratia de 2 mg, asa ca trebuie sa iau 3 pastile pe zi. Oare cum sa fac? sa iau de trei ori pe zi (dimineata, la amiaza si seara) sau sa le iau pe toate trei odata? Voi ce imi sugerati? |
Alina_alba, ma bucur enorm pentru tine, poate ne intalnim in martie la clinica . Mie dr mi-a recomandat estrogenul sa-l iau pe parcursul intregii zile...adica ma gandesc daca iei tot o data sa nu ai " fluctuatii" de doze pe parcursul a 24 ore....nu stiu, e doar o parere, poate cel mai bine e sa scrii dr si sa-l intrebi
miracol11 spune:
Buna dimineata fetelor....acuma pot sa spun ca e buna...
Am avut o vineri seara si o sambata de cosmar....am avut simptomele unei gripe urate, ma durea spatele, nu puteam tine ochii deschisi, nu puteam respira...groaznic...m-am dus la spital pentru ca m-am speriat ingrozitor, anul trecut am avut o pleomonie interstitiala urata de tot care mi-a trecut cu 30 de injectii si m-am dus sa vad ce am la plamani!
Mi-a facut o raza...ce m-a deranjat destul de tare ca nu mai vroiam sa ma radiez mi-a luat sange si mi-au iesit globulele albe 2400 si cica eu trebuia sa am 12000....m-a speriat medicul sa ma duc urgent la infectioase sa nu cumva sa am vreo hepatita cand am auzit a cazut cerul peste mine, eu sunt o fire emotiva si imediat ma pierd, sotul imi tot facea semne sa ma calmez!
AM mers la infectioase si acolo m-au linistit sa mi-au zis ca din cauza virozei urate mi-au scazut asa de mult, dar in 7-10 zile trebuie sa refac hemoglobina, sau cum naiba ii zice!...acum sunt mai bine...am inceput anticbiotice si pot zice ca noaptea trecuta am dormit-o cam 70%!...la fel de bolnav e si sotul meu....amnadoi cu o viroza urata urata!...frumos weekend ce sa spun...
Voi ce faceti? vad ca nu prea activati...apalina esti bine draga mea?
va pup si va doresc o duminica placuta!
irilac31 spune:
Neata si de la mine, aseara am studiat si eu protocolul...in sfarsit inteleg si eu logica lui
O duminica frumoasa sa aveti
apalina spune:
buna dimi fetele!Alina in schema nu ai primit ceva de genul 1-1-1? eu asa am primit ,initial 1-0-0 ,apoi 1-0-1 si ultima perioada 1-1-1 deci 3 pastile de 2 mg de 3 ori pe zi ,eu asa am primit schema .Irilac nu cred ca e problema ora ,doar sa fie in aceea zi ,asa ca bafta si drum intins .Eu am progesteronul foarte mare ,medicul de aici mi-a recomandat sa reduc doza ,la fel si farmacista zicea ca e o doza foarte mare dar din cehia dupa ce le-am scris valoarea au spus sa continui in aceasta doza ,800 mg pe zi asa ca .... voi continua daca ei asa spun ,am incredere in ei .La cat de mare e valoarea nu e cazul de suplimentare cu injectabil ,cu toate ca mi-e un rau groaznic dupa ele pentru ca le iau oral ...vaginal nu stau acolo cum trebuie asa ca mai bine continui oral decat sa iasa prea repede si sa nu-si faca efectul .Miracol tine-ti emotiile in frau ,nu e bine sa te stresezi stii bine ,fa tratamentul si o sa vezi ca se rezolva toate.Mie imi e cam rau dimi dar cred ca de la progesteron ,deja nu-l mai suport ,ma gandesc sa incerc sa cer injectabil si sa mai scap un pic de ametelile si raul asta .As manca mereu ceva dar nu stiu ce sunt un cosmar pentru sot care nu mai stie saracul ce sa-mi faca si sa-mi dea ,nu prea fac nimic in casa ,am dureri de mijloc daca stau prea mult in picioare si colac peste pupaza am si o constipatiew urata ,de care nu stiu cum sa scap cu toate ca mananc fructe multe si beau laptic pe stomacul gol Aveti grija de voi si bafta
cocolino2010 spune:
Buna dimineata, fete dragi! (mai este putin pana la pranz)
apalina pupici pe burtica
miracol sanatate multa, scapa cum poti de viroza aia urita care iti slabeste organismul.
alina_alba trebuie sa ai totul in protocol in legatura cu modul cum iei estrimaxul. Ai grija: nu il iei intimplator sau "dupa ureche", sigur medicul tau ti-a stabilit dozele si graficul.
Daca spui ca vii in martie (cand?) nu trebuie sa te pregatesti pt. Diphereline? Eu l-am facut deja pentru programare in 19 martie si irilac il face pentru prog. in 28 martie.
irilac avem 9 zile diferenta intre prog. eu am facut deja Diph. iau inca 10 zile AC si pe 1 martie incep estrimaxul.
looana si roadetot va faceti bagajele?
smaick pregateste-te, timpul trece repede.
alina_alba spune:
Draga Apalina, eu am povestit cu o doctorita gineco, foarte foarte buna, care mi-a spus ca, atunci cand voi incepe sa iau progesteronul (mi-a reco0mandat utrogestan), sa il iau intra-vaginal. A zis ca puterea de absorbtie e mult mai buna decat administrat oral. Plus ca scapi de simptomele gen ameteala. etc.
Cat despre greata, am o veste: cred ca nu e de la progesteron, cred ca incepi sa fi graviduta adevarata. Asa ca, 3-luni de acum, obisnuieste-te cu ideea. La sarcina mea anterioara, am avut stari nasoalre rau de tot. Singurul lucru care ameliora era ceaiul de ghimbir. Mie mi-a spu smedicul de el, nu e contraindicat in sarcina deloc, din contra. Si, de asemenea, exista anumite feluri de acupunctura care te scapa de greata de tot. Daca ai posibilitatea, incearca, eu zic ca merita. Mai ales ca nu e invaziva deloc metoda.
Pentru constipatie, am eu un remediu naturist:
Un mar, 2 kiwi si 2 lingurite de tarate, impreuna cu 2 cani de apa plata (eventual putina miere daca vrei mai dulce), le bagi la blender vreo 2 minute. Bei toata chestia asta dimineata, cu vreo jumatate de ora inainte de a manca. Face minuni. Fructele poti sa le adaptezi dupa cum iti place, dar sa nu pui banane. Eu am incercat si iti garantez ca e si bun la gust si are efect. Eu toata sarcina nu am avut probleme cu constipatia, nici dupa. Deloc, deloc.
Hai, ca m-am cam intins...
Va pup, fetelor!
alina_alba spune:
Cocolino, eu nu iau dephereline. Doar estrogeni si progesteron. Am inteles ca dephereline iau fetele care fac cu ovo donate, pentru sincronizarea ciclului. Nu sunt sigura, poate gresesc.
Eu fac ET cu embrioni donati, embrionii mei exiswta deja, congelati, doar maasteapta sa vin
Sa nu radeti de mine daca am inteles gresit
pup