FIV ovocite donate (8)
Raspunsuri - Pagina 28
cocolino2010 spune:
irilac mi se pare ciudat cum medicul nu a fost sigur de la inceput cind ti-a intocmit graficul?
eu am avut corespondenta buna cu ei la inceput pina am facut platile (in doua rate am platit integral) mi-au stabilit protocolul, apoi am facut testele obligatorii pe care le-am trimis scanate. Rezultatele au fost bune dar am cerut ssi parerea medicului de la Reprofit in legatura cu acestea dar nu am primit nici macar un replay.
Probabil il voi "cunoaste pe medic in ziua punctiei"
De multe ori medicii sunt superficiali, sunt dejamagita de fiecare data, dar apelez in continuare la ei atat cit mai am sperante.
Am mers de curind la endo si la gineco. i-am intrebat daca pot sa iau ceva vitamine, suplimente... sa-mi cresc sansele de implantare sau pentru sot sa imbunatatim cumva rezultatele, fiecare in parte mi-au spus: 1)nu s-a dovedit ca vitaminele ajuta in vreun fel. 2) suplimentele si med. fac bine doar celor care le vand.
Dar noi ne agatam cu speranta de orice firicel, de orice sansa.
miracol11 spune:
Multumesc pentru incurajari fetelor....deja ma simt mult mai bine decat ieri...
Apalina, draga mea si eu cred ca starile alea o sa-ti cam de-a dureri de cap vreo 3 luni asta e bebe care deja isi face de cap!si cu senzatia ca tot ai mancat cate ceva si nu stii ce...la fel....si stiu ca si constipatia apare la majoritatea gravidutelor in primele luni...trebuie sa-ti gasesti un remediu si sa scapi de ea...e destul de periculoasa daca te fortezi la toaleta! ai grija de tine si de micutul din burtica!
cocolino2010, si eu stiam de vorba asta..cu vitaminele si suplimentele care ajuta doar pe cei pe care le vand...asta e e crudul adevar....eu cel putin sunt f credula si m-i s-ar putea baga pe gat o groaza de astfel de tratamente cu gandul ca imi mareste sansa de a fi intr-o zi mamica...
Roadetot, Looana , Alina_alba va pup si va doresc succes!
pup toate fetele si multa sanatate tuturor...
irilac31 spune:
Apalina, cred ca starile tale de rau sunt accentuate si de faptul ca iei utro pe gura...vezi ca astfel de medicamente ataca destul de tare ficatul. De la celelalte fiv uri stiu ca utro se absoarbe mai bine daca e pus pe cale vaginala si ajunge exact unde trebuie. Din cauza asta te-ai si constipat...progesteronul da constipatie. Incearca si cu ananas, prune, musli...nu cred ca e recomandat supozitor cu glicerina, ma gandesc ca ala da contractii de burta, sincer nu stiu dar mai bine incearca sa te reglezi cu ceva natural, asta depinde de la femeiei la femeie, depinde cum reactioneaza organismul ta, vezi ce merge la tine
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
irilac31 spune:
cocolino...nu e vorba ca nu a fost sigur, a fost cumva " vine mea". Am facut in ianuarie o histero si nu stiu cum m-am dereglat cu cm de la ea, adica mi-a intarziat cm cu 1 sapt. Eu stiind ca trebuie sa fac dipherelinul pe 2 am asteptat mai inati sa iau salariu si apoi sa-l cumpar nici prin cap sa mi treaca ca o sa-mi intarzie asa de mult mai ales ca avem o marja de " eroare" de vreo 3 zile.
Cat despre vitamine, nu stiu ce sa zic, pe noi ne- au ajutat, nu mult dar s-au vazut schimbari la ultima incercare...si merg pe principiul, daca nu ajuta, nu ajuta dar nici nu strica.
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
smaick spune:
buna fetele
irilac si eu am primit mail tot vineri seara? la ce doctor esti repartizata?
cocolino tu cum rezisti? eu nu mai am rabdare, am impresia ca abea trec zilele.
toate fetele
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaick buna fetele irilac si eu am primit mail tot vineri seara? la ce doctor esti repartizata? cocolino tu cum rezisti? eu nu mai am rabdare, am impresia ca abea trec zilele. toate fetele |
Sunt la dr care pune fete Stephan Machac. La mine incep fluturasii din stomac sa se agite sper sa i linistesc cumva
alina_alba spune:
si eu sunt tot la doctorul cu fete
sunt curioasa daca se confirma legenda. Sa vedem ce ne spune Apalina, ei ce i-a dat
pup fetele
cocolino2010 spune:
eu sunt la dr. de baieti Marcel Stelcl
abia astept, mai am fix o luna si cred ca va trece repede repede
alina_alba spune:
Smaick, de doctorita Hanna nu am auzit nimic. Vorba umbla prin targ ca Dr. Stepan pune fetite, iar Dr. Marcel pune baietei. Acum sa vedem daca folclorul are dreptate
Oricum, am citit pe forumurile de afara ca toti sunt super-doctori, foarte atenti si de treaba.
Cam e o schimbare bine-venita fata de sistemul din Romania, nu?