FIV ovocite donate (8)
Raspunsuri - Pagina 26
smaick spune:
multi inainte!
sfatul meu, daca imi permiti, este sa-ti faci hormonalele cat mai repede astfel incat sa stii cum stai. la psihic ma refer. macar stii ce ai de facut. incertitudinea este cea mai crunta. eu de cand am luat decizia am cu totul alt tonus; in plus eu cu fsh=13.5 intr-o luna si 19 in alta luna am pierdut 5000 euro cu fiv-uri. basca stres...
este costisitor fiv-ul cu ovo donate dar eu cred ca merita; binenteles si acesta daca nu ai probleme de implantare (uter, endo etc) deoarece in acest caz nu mai conteaza ce ovo ai
sper spune:
Smaick tu cu FSH 13.5 faci cu donate?
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
(2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)
miracol11 spune:
eu in iulie anul trecut am lasat anticonceptionalele, si 3 luni si ceva nu mi-a venit dupa aia ciclul...m-am dus la medic si am facut analizele fara nici o sangerare si mi-au iesit valori ca s-a speriat medicul FSH 56.8, E2 6.99 Lh 34.28, amh 0.08 deci f urate...si m-a sfatuit sa le refac...eu proasta, le-am refacut dupa 2 zile...au iesit cam tot acelasi valori putin modificate....atunci mi-a zis medicul sa reincep sa iau pilulele ca sa-mi vina o sangerare si atunci sa le repet...asta a fost in decembrie,...au trecut sarbatorile...si am acum a 3-a folie de anti care am terminat-o...si ma duc luna viitoare sa le refac sa vedem ce fac mai departe....
medicul nu mi-a dat sanse cu ovocitele mele...de asta am inceput sa caut pe net cu ovocite donate...se pare ca asta ar fi unica sansa....
la ecograf, uterul apare mic...e si logic...n-am avut nici o sarcina..si ovoarele unul e mic si celalalt abia ca se mai vede...e logic ca ovarele mele nu mai functioneaza si clar nu mai am menstruatie...e dureros la 26 de ani sa fii la menopauza...uff ce m-am intristat iar....
smaick spune:
sper am avut o singura luna 13 restul 18-19; cand mi-a iesit 13 eram dupa o luna de anticonceptionale, basca la acea stimulare nu am obtinut nici un folicul. deja am incercat 2 fiv-uri cu ovo mele dar fara raspuns la stimulare desi dozele de hormoni au fost foarte mari
miracol imi pare rau ca te-am intristat, nu a fost intentia mea
alina_alba spune:
fetelor, iar sunt bucuroasa azi! Daca am noroc sa fi nimerit doza corecta de hormoni tiroidieni, plec in martie la Brno
Voi ce mai faceti?
Mai ales urmatoarele pe lista... Cum stati cu moralul?
Va pup pe toate
miracol11 spune:
super alina, ma bucur pentru tine!...ar fi super sa poti sa mergi la programare!
smaick stai linistita, nu-i nimic, nu m-ai intristat tu! sunt f sensibila si ma intristez f repede...din noiembrie anul trecut de cand am aflat...traiesc un cosmar...din care ma rog sa ma trezesc...
apalina spune:
buna seara feteleAlina super veste ,suntem alaturi de tine sa mearga totul bine.Miracol ia lasa tu intristarile ,mie la fel la 29 de ani mi-au spus ca sunt la menopauza si uite ca nu m-am lasat batuta ,capul sus fata si ia decizia care crezi ca te multumeste ,vei vedea ca o sa treci peste deceptia asta cand vei intelege intr-adevar ca nu-i totul pierdut si ca ai si tu o sansa .Asa ca fii optimista tinerico
alina_alba spune:
da, foarte liniste!
Am tot intrat sa mai vad cate o noutate, ceva, dar nimic... E de inteles, sambata toata lumea are cate ceva de facut.
Fetelor care luati/ati luat estrogeni, am o intrebare pentru voi: medicul mi-a recomandat 6 mg pe zi. Eu am gasit doar cu concentratia de 2 mg, asa ca trebuie sa iau 3 pastile pe zi. Oare cum sa fac? sa iau de trei ori pe zi (dimineata, la amiaza si seara) sau sa le iau pe toate trei odata? Voi ce imi sugerati?