FIV ovocite donate (8)
Raspunsuri - Pagina 25
alina_alba spune:
fetelor, off topic
sunt in bucuresti de 2 saptamani si mai trebuie sa mai stau inca una. Mor de plictiseala, e ingrozitor sa fiu plecata de acasa asa mult timp. Sotul leu profita ca suntem aici si isi mai rezolva din treburi, iar eu nu am nici un prieten pe aici cu care sa mai pierd vremea, sa mai beau un ceai... Ofof...
Gata, m-am plans destul, ne intoarcem la optimism.
Va pup mult si va doresc o zi minunata, fara plictiseala
apalina spune:
buna fetele ,o sa fiu mai vorbareata de acum dar de emotii nici nu mai stiam ce sa va scriu ,nu vreau nici sa va descurajez ...stiti bine riscurile acestei proceduri dar parca daca citesti numai de esecuri te descurajezi mai rau.Looana ,eu am platit la clinica fix 3500 euro si avansul de 1000,nimic in plus.Medicamente mi-am luat de la o farmacie care se afla la parterul cladirii in care se afla clinica pe baza retetei data de coordonatoare.Acum utrogestanul il continui pana in saptamana 16 zice doctorul meu,am scris in brno ca e mare valoarea progesteronului dar mi-au raspuns sa mentin doza (4-0-4),iar estrimaxul ,4 tablete pe zi pana in saptamana 12.Utrogestanul este la noi in farmacii ,nu-i problema ,iar estrofemul l-am comandat azi la farmacia pe care ne-a recomandat-o Sper aici pe forum.O sa le am saptamana viitoare.Cocolino nu stiu la noi cum se calculeaza varsta sarcinii,eu azi am 4 saptamani de la punctie si 3 de la embriotransfer ...habar nu am ca ieri de emotii am uitat sa intreb doctorul.Alina bafta multa ...vezi ca stie DD ce face? le rezolva el pe toate asa cum e mai bine ,nu-ti pierde speranta.Va pup si va doresc o seara faina
miracol11 spune:
Buna seara fetelor...si e buna de-a dreptul!!!
Apalina mi-ai dat cea ai buna veste...asta o si asteptam...sa ai macar un bebe la purtator!...sa dea DD sa ajungi cu bebe la 40 de saptamani fara incidente...cum se chinuie si saracutza Laura...ma bucur ca ne scrii, de deranjat daca mai spui asa o sa vin la tine si o sa te bat...noi abia asteptam sa ne spuneti ce simtiti,ce tratament luati si cum decurg lucrurile de la zi la zi...mami_vreau a paucat saraca putin, dar tu daca DD ajuta sa fii prezenta langa noi pana la final!...ai grija de tine si de bebica din burtica...sa ne dai curaj, si speranta ca fiecare dintre noi pana la urma va avea un punc in brate!
Roadetot cum esti? tu urmezi...sa fie intr-un ceas bun si pentru tine si sa fii a treia mamica!
Looana cum stai cu stresu?...pastilele le-ai luat la timp?...inca putin si ne scrii si tu impresii de la clinica...abia astept sa vii si tu cu vestea cea mare....!
pup alina_alba roadetot cocolino2010 smaick blumoon!
va pup pe toate si va doresc tuturor reusite!...
ella43 spune:
APALINA nu stiu daca ma crezi dar pur si simplu mi-au dat lacrimile de fericire, doamne ce fericire sunt zile si zile de cand mi-au iesit ochii din orbite urmarind mesajul tau, bafta fata draga
ALINA ALBA dumnezeu nu tea abandonat mergi inainte mult succes
LOOANA SI ROADETOT urmati voi va doresc din toata inima sa veniti cu aceleasi vesti bune, succes
toate fetele
sper spune:
Apalina ma bucura ca esti bine , ai grija sa nu opresti brusc utrogestanul, trebuie redus treptat si dc ai o mica sangerare sa-l reintroduci. Iti spun asta pt ca sunt fete care l-au redus brusc si au sangerat. Alte fete merg cu utrogestan dar in doza mai mica pana la sfarsitul sarcinii (parca pt reducerea contractiilor).
Site-ul cu farmacia poate il pune cineva pe prima pagina pt ca este foarte util.
Pt aflarea varstei sarcinii mai adaugi 14 zile de la data punctiei. O sa caut un site un bagi data punctiei si afli data UM care tb sa o spui de cate ori te duci la ecograf.
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
(2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)
sper spune:
Apalina introduci data punctiei http://www.ivf.ca/duedate.php
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
(2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)
miracol11 spune:
Neata fetelor...
Apalina...bravo mami pentru cele 6 saptamani si 3 zile...dai inainte pana pe la vreo 40!...dar sa nu ne parasesti de pe forum!atat sunt de fericita pentru tine!...acum si Looana si Roadetot , fetele care urmeaza au mai mult curaj si incredere ca totul a fi bine si pentru ele!
Alina_alba, nu dispera...cea fost mai mult a trecut...iportant este sa fii tu bine!...ai tot timpul din lume cand te intorci acasa sa fci ce vrei! te pup si suntem cu tine!
sa aveti o zi buna si weekend placut!
miracol11 spune:
smaick..eu trebuie sa imi refac analizele FSh, LH, E2 pe o sangerare... dupa anticonceptionale duminica trebuie sa-mi vina...si luni ar trebuie sa merg sa mi le fac...dar sincer va spun mai aman o luna...la cel din martie ma duc...si dupa ce vad ce valori o sa imi iasa, medicul zicea ca daca iasa mai bune valorile si nu iasa ca daca trecuta valori de menopauza, atunci pot incerca o stimulare ovariana macar, sa vad la ce ma decid,cu sotul am vb si a zis ca ma sustine unde vreau eu sa mergem...acuma lar ca si eu vreau la brno...dupa cum se vede sunt o echipa de profesionisti...si ar merita un risc!...acum sa vedem cum o sa stam cu finantele anul acesta!...eu ce imi doresc f mult e sa nu aman momentul, anul acesta fac 27 de ani in noiembrie..ceasul ne cam ticaie...