FIV ovocite donate (8)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

apalina,super veste

bafta multa fetelor care sunt in focuri!
smaik,pe unde esti fata frumoasa?vezi ca iar ne intalnim de 1-8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

ioi, Doamne, Apalina, nu mai pot de bucurie pentru tine. Nici nu stiu ce sa scriu de emotie. Sa iti ajute Dumnezeu sa fie bine, sa ai burtica 40 de saptamani fara evenimente neplacute si pe urma un bebe frumos si destept.
Te pup mult.
Mare speranta ne dai tu noua acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Apalina bravo a doua nostra mamica ,felicitari ,ce sa iti zic am si eu emotii de bucurie pt tine.Am astepta mesajul asta de la tine ,atit m-am uitat la capitol daca ai scris ceva de mi sa lungit si ochii dupa tine.
O intrebare am la tine ,si anume cind ai platit restul de suma la clinica in ziua puctiei sau in ziua cind ai facut ET ,si cit exact restul 3500 € din cei 4500€ .Altceva ce ai mai platit pe linga in plus ,analize,medecamente de la ei...Tu ai mers cu Utrogestul cumparat deja din tara sau la-i cumparat de la ei din clinica .Eu am termin pe 23 pt ecografie pt endometru si pe 27 pt reteta si ce mai e de discutat cu Gineo,iar pe 29 miercuri sunt in acolo.Dar cred ca ma duc de marti dupa amiaza ,i-mi iau o camera si dorm linistita si dimineata sunt ´punctuala la ei...cu iarna asta e bine sa plec din timp.
O seara frumoasa sa aveti fetelor....

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blumoon spune:

Citat:
citat din mesajul lui apalina

buna seara fetele Alina iubita ma bucur tare ca ti s-au rezolvat ploile o sa fie bine cu siguranta .Looana ,Roadetot cum stati? emotii ceva?Eu azi am confirmarea ca am unla purtator ,l-am vazut la eco cum i batea inimuta de mi-au dat de fericire of course,beta e 29850,15 deci un singur embrion ,dar nu-i nimic ,sa creasca mare ,progesteronul e foarte mare 345 ,o sa scriu la brno sa vad daca n-ar trebuio sa scad ,in rest ...mi-au trecut gandurile negre ,acum va sustin pe cele care urmati cu tot optimismul din lume.Va pup

Hei Apalina ce vesti bune.Bravo.Curaj si inainte cu toata viteza.
Cu ce tratament continuii si pana cand?

O seara buna

C677T heterozigot,A1298C heterozigot,G1691A heterozigot,PAI heterozigot, dislepidemie,ACE=HTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
ce mai faceti?
apalina ce veste!!!!
roadetot, looana va tin pumnii pentru un endo bun
alina ma bucur ca esti ok
cocolino, irliac, teli, miracol, blumoon
lylysor i'm back
o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Apalina felicitari pt bebe. Ma bucur foarte mult pt tine. Daca ai progesteron doar vaginal nu-l reduce, nu e bine sa ai variatii in acesta perioada. Bebe isi ia atat cat ii trebuie.
Alina Alba ma bucur ca ai scapat de terapia cu iod , succes in continuare!
Loona bafta si tie.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
(2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

apalina felicitari!! ma bucur ca totul e bine!
am asteptat cu nerabdare sa scri ca totul e bine!
bafta fetelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Apalina felicitari mami!
Ma bucur tare pentru tine.
Sa va mearga bine sarcina 40 de saptamini.
Te asteptam cu noutati bune pe parcurs. Te rugam sa fii mai vorbareata, am asteptam mult vestile bune de la tine (si sotul meu intreaba zilnic de tine). Succesul tau ne da si noua sperante.

Mergi la inceput

PS: cred ca 6-7 saptamini deja au trecut

Mergi la inceput

PS: cred ca 6-7 saptamini deja au trecut

Mergi la inceput