FIV ovocite donate (8)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

fetelor, sunt bucuroasa de nu mai pot. Am ok-ul sa merg in continuare cu planul Brno. Nu am nevoie de terapie cu iod radioactiv. Azi am primit vestea cea buna. Vor mai dura vreo doua luni pana cand am ok-ul total, dar iaca, trec repede. Trebuie sa mi se stabilizeze tratamentul substitutiv pentru tiroida si abia atunci pot sa merg la implantarea embrionasilor.
Voi ce mai faceti, cum mai sunteti?
Apalina, esti in gandurile si rugaciunile mele.
Mami Laura, rabdare maxima, ca nimic altceva nu mai conteqaza decat sanatatea (si a ta, dar si a puiului)

Va pup, frumoasele mele si va transmit un pic din optimismul ce m-a cuprins azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Roadetot si Looana, nu am uitat de voi. Sa va ajute Dumnezeu. Vreau numai vesti bune de acum inainte, ati inteles?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Valentinelor va doresc sa fiti iubite!
(eu nu sarbatoresc dar e la moda)

alina_alba ai venit cu vesti minunate. Doamne ajuta sa fii sanatoasa si sa-ti indeplinesti visul.

apalina te asteptam si pe tine cu vesti bune.

roadetot si looana sa fie cu noroc. Sa nu aveti decit emotii constructive.

restul fetelor va pup si va invit la galerie pentru concurentele din linia intii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Alina Alba ce veste buna ai primit,bine ca acuma te-ai linistit si ai scapat de terapie cu iod ,asta e cel mai important acuma.Acuma nu iti ramane decit sa-ti adunati gndurile si sa-ti faci planul pt Brno. Ma bucur pt tine,mi-a parut foarte rau cind ai scris vestea ca nu poti merge mai deoparte,vezi ca DD tine si cu tine lasa ca ne ajungi tu din urma ....embrioni care e sa fie ai tai vor fi ai tai si aí sa vezi ca va fi bine .Trebuie sa gindesti pozitiv cind o usa ti-se inchide alta ti-se deschide....toate la momentul potrivit....o sa fi graviduta de vara ,lasa ca e bine.Sincer ma bucur enorm de vestea ta de azi,bine ca a trecut cu bine totul.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Cocolino stii care e emotie mea, ceea in ziua cind va trebui sa fac BHcg ,asta e Restul nu mai conteaza,chiar ma gindesc sa nu uit de pastilute la timp sa le iau in perioada asta.Deci va dati seama unde mie capul,ma gindesc sa pun alarma de cind va trebui sa iau de 2 sau 3 ori pe zi.
Apalina ce faci,ai facut ecografie? te asteptam cu vestea buna azi de Sf Valentin
O seara frumoasa sa aveti de Sf .Valentin si sa fiti iubite.

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Irilac , eu am ok-ul , pe 5 martie trebuie sa fac diferelinul.
Azi m-au anuntat ca incep sa-mi caute donatoarea.
Abia astept sa vad ce date imi dau despre ea.
In mod normal eu ar trebui sa fac et-ul la 5 zile dupa tine.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna dimineata

Teli, Doamne ajuta sa fie cu reusita.
Alina-alba...ce veste buna ne ai dat, ma bucur enorm pentru tine, poate ne intersectam la Brno
Eu vad ca m-am dereglat de la histero, trebuia sa-mi vina cm pe 10 si de abia de aseara da semne timide, deci mai dureaza vreo 2 zile pana sa apara Am dat peste cap schema de tratament, trebuie sa iau legatura cu dr sa-mi faca alta, da mai intai astept sa declar z1

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

buna fetelor...cum ati petrecut de ziua indragostelei??...eu am fost scoasa de sotul meu in oras, la un restaurant...dragut!...am fost o masa organiyata...destul de frumos...ce sa yic nu prea aveam chef de iesit, insa am facut un efort cand am vazut ce intentii are!...
alina_alba, o veste mai buna nu se putea sa ne dai!...bravo tie, DD tine si cu tine, si pana la urma le randuieste pe toate!...iti tin pumnii pe mai departe si sanatate multa!
Apalina, te pup si te astept sa mai dai un semn...
Mami Laura si bebe din burtica, sunteti in gandurile si in rugaciunele mele...sa stai bebe linistit acolo in burtica pana la termen
Looana puneti ceasu sa sune...sa nu uit de vreo pastiluta ca te bat!
va pup pe toate, sa aveti o zi buna...

Mergi la inceput

Buna seara gagicute
Ce liniste e pe aici ,ce face-ti voi?
Apalina ,ce faci ,esti bine? ce e de nu ne mai dai nici un semn .....sper ca esti bine si din alte motive nu ne scri nimica.

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

buna seara fetele Alina iubita ma bucur tare ca ti s-au rezolvat ploile o sa fie bine cu siguranta .Looana ,Roadetot cum stati? emotii ceva?Eu azi am confirmarea ca am unla purtator ,l-am vazut la eco cum i batea inimuta de mi-au dat de fericire of course,beta e 29850,15 deci un singur embrion ,dar nu-i nimic ,sa creasca mare ,progesteronul e foarte mare 345 ,o sa scriu la brno sa vad daca n-ar trebuio sa scad ,in rest ...mi-au trecut gandurile negre ,acum va sustin pe cele care urmati cu tot optimismul din lume.Va pup

Mergi la inceput