FIV ovocite donate (8)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Sanatate multa Laura si Bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

salutare fetele,

Pentru informarea voastra am primit ieri date despre donor, cu exact doua saptamani inainte de punctie.

o saptamana buna!
roadetot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Neata fetelor
Samira ne bucuram ca ne- ai adus vesti de la mami Laura,multumim. Cu zapezile astea sigur e mult mai bine sa stea acolo, cred ca ii este putin greu dar important e sa fie bebe bine. Si eu mai trag un ochi pe la "club"...de fapt eu va urmaresc de f mult timp doar ca nu de mult mi- am facut curaj sa scriu si eu. Daca nu intervenea ceva la mine la servici ne si intalneam in Buda cand ati fost gasca aia mare acum 2 ani....dar eu a trebuit sa aman pana in mai. Oricum m- au ajutat enorm de mult informatiile voastre de atunci

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roadetot

salutare fetele,

Pentru informarea voastra am primit ieri date despre donor, cu exact doua saptamani inainte de punctie.

o saptamana buna!
roadetot

Roadetot ce anume ti a spus despre donatoare? Ti- a zis daca e proven donor, daca e fumatoare, varsta, RH....a inceput stimularea ea?
Multa bafta iti doresc

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Teli

Sanatate multa Laura si Bebe !

Teli tu in ce stadiu mai esti, cand iti dau ok-ul cei de la Isida, cand incepi?

Mergi la inceput

Apalina multa sanatate iti doresc si putere, sa ai un final fericit. Ai apucat sa mergi la dr sau sa faci niste analize?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata si de la mine pe ziua de azi
Roadetot ce bine ca ai primit mesaj legat de donatoarea ta asta inseamna ca si la mine de maine incolo sa ma astept cu un e-mail referitor la donatoare.Tu ai vorbit cu Dr.tau de la Reprofit ,adica cine te are acolo in evidenta.....eu sunt la Dr Daniela Vitouskovä .Citisem despre ea pe un forum englez ca e foarte atenta la ET sa nu te intepe ,sa nu sangerezi....e bine,citisem de bine desprea ea...acuma sa vedem la fatza locului
Samira ne bucuram ca mai vii pe la noi si ne aduci vesti de la mami Laura si de la bebele ei salutari numai de bine si multa sanatate
Samira va citesc si eu zilnic la club babelor si am sa intru din nou,am intrebat odata ceva dar sa pierdut intrebarea mea pe acolo printre discutile voastre.
Apalina multa sanatate iti doresc si sa ai o mare bucurie dupa analize....pt ca meriti,DD stie cit te-ai luptat pt acest vis
In rest fetelor la mine nimic nou decit ca am inceput sa iau Progynova de ieri ,joi merg la dentist pt o mica reparatie ,am facut un control in ianuarie si am zis sa fiu bine pusa in gura inainte sa vina bebele la mine Analize am facut de tot felul inclusiv si mamografie ,am zis sa fiu bine pusa la punct ....asa ca acuma cu pasi mari ma indrept spre Brno
Saptamana viitioare fac curatenie generala de primavara cica la mine cu toate ca afara e frig....da eu vreau sa am relax si sa nu mai am nimic de gind dupa ET.I-am zis sotului ca sa terminat cu vizite si mase intinse cu torturi etc.....gata incet trag cortina adica ma voi gindi la mine de aici incolo,nu cum am facut in datile trecute dupa FIV.
Cu toate ca eu si Ella sarbatoarim ceva mai special pe 8 Martie dar asta e .....mi-am anunat sotul ca nu am chef nici la restaurant sa ies pt.ca se lasa cu ore prelungite la noi cind iesim.
Fetelor sa aveti o zi frumoasa chiar daca afara e frig si ninge

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Hehehe apropo voi ce face-ti azi de Sf.Valentin ?va scoate soatele pe undeva
Nu stiu daca neaparat sarbatoriti azi, dar indragostiti sunteti nu-i asa?
Va doresc tuturor numai bine!!!!!Va pup si va doresc Happy Valentine's day!!!!!! si sa fiti iubite

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

salut!
irilac Mi-au zis ca-i proven, ca are 22 ani si ca are grupa 0, acum sa intreb daca e fumatoare si ce RH are.
looana,dr.Vitouskovä este si doctorita mea. N-am citit nimic despre ea, oricum parerile sunt subiective.Om vedea acolo ce se intampla.

numai bine fetele!

roadetot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...si Happy Valentine's Day!
Am intrat sa va salut, sa vad ce faceti...si sa vad daca nu sunt noutati de la Apalina ...sunt tare gandita pentru ea...saracutza...
Roadetot, vad ca si tu ai o donatoare tinerica...si sunt sigura ca si tu o sa-i vreo 10 ovule, pe putin...si vii acasa cum vreo trei...iti tin pumnii mai ai putin...
Looana, f bine faci cu schimabrea radicala dupa fiv, trebuie sa stai linistita, trebuie sa te consideri dravidutza in primele saptamani si nu-i permisa nici o greseala...te pup si iti tin pumnii...voi doua trebuie sa fiti urmatoarele pe lista mamicilor!@...sa ajute DD pe toata lumea!
va pup si o zi frumoasa sa aveti...eu merg la coafor azi, pe seara ma scoate sotul la cina!

Mergi la inceput