FIV ovocite donate (8)
Raspunsuri - Pagina 21
alina_alba spune:
Apalina, ce ma bucur ca ai scris! Hai sa ne adunam toate gandurile alea bune si sa le aruncam la gunoi pe alea rele. Cred ca doar asa o sa reusim.
Va pup fetelor
roadetot spune:
salutare fetele!
irilac, roadetot e din titan, de neros, Greu de ros!
Da, mi-am facut rezervare, am trimis si un avans deja, o sa stam intr-un apartament, undeva la 15 min de clinica.O sa va scriu mai multe despre apartament cum ajung acolo, sper sa merite banii, noi stam mai mult de pe 23 pana pe 4 si am vrut sa stam linistiti.Daca timpul ne permite, adica vremea si daca ne simtim OK vom face ceva excursii si in orasele din apropiere. Mergem cu avionul Bucuresti -Viena apoi vom lua trenul sau un autobuz de la Student agency. Vom vedea!
De maine incep sa iau doua estrimaxuri pe zi iar pe 20 voi face o ecogr. trans.
Despre donatoare nu am primit nimic inca, dar cred ca saptamana ce vine va trebui sa primesc, am inteles ca esti informat in general inainte cu doua saptamani de punctie.
Incerc sa imi pastrez calmul si optimismul, stiu care imi sunt atuurile si minusurile. Vreau sa cred ca la calculul final imi va da cu plus.
mami vreau, sanatate amandurora!
apalina, e bine ca nu ti-ai pierdut speranta, Dumnezeu e mare!
alina alba,esti de admirat, ai atata putere, Dumnezeu te va rasplati!
roadetot
miracol11 spune:
Buna fetelor...mi-a fost dor de voi!....sotul meu mi-a facut o surpriza si m-a dus la munte weekendul acesta...si am cam lipsit...
apalina, ma bucur ca ai dat un semn...ma rog pentru tine sa ai macar un bebe in buritca...iti tin pumnii si asteptam o veste buna!
Roadetot si Looana...va simt cu emotii mari, capul sus, o rugaciune si multa incredere in DD, ca va implinii visul tuturor fetelor!
alina_alba, sanatate multa iti doresc, ma bucur ca operatia a decurs bine si te avem din nou printre noi!....ma rog si pentru tine...sa ai sanatate sa poti sa faci punctia!...sa te ajute Dumnezeu!
va pup pe toate...am citi din mare ce ati scris, sunt moarta de obosita...ma duc sa fac o baie si ne rasftam in pat...maine incepe o saptamana noua de munca...va pup pe toate!
blumoon spune:
Neatza.Care este starea de spirit azi?Dupa un weekend calduros?
Apalina..Laura ,Alina Alba ..veniti cu vesti bune.
Ma bucur cand vad cum incet,incet se rezolva problemele ,asta inseamna ca Cineva acolo sus ne iubeste.
Va pup pe toate.
C677T heterozigot,A1298C heterozigot,G1691A heterozigot,PAI heterozigot, dislepidemie,ACE=HTA
blumoon spune:
Fetelor unde sunteti toate?
C677T heterozigot,A1298C heterozigot,G1691A heterozigot,PAI heterozigot, dislepidemie,ACE=HTA
cocolino2010 spune:
hello blu
eu sunt pe-aici, ma distrez citindu-le pe "babe". Nu ma bag in gasca lor ca sunt depasita de virsta(44) si de limbaritza lor.
Mi s-au lungit urechile asteptind noutati de la voi asa ca mai citesc prin vecini. Pina si soatza ma intreaba ce noutati mai sunt pe la fete?
pupici
samira33 spune:
cocolino,te invitam sa te distrezi impreuna cu noi.
nu ai citit ca varsta biologica nu are vreo relevanta???
iar cu limbarita....eeeehhh...pofta vine mancand...stii vorba aia.
fetelor,am venit sa va spun ca am vorbit la telefon cu mami laura.
este tot in spital si probabil ca acolo ramane pana naste.
are colul de 1cm si ceva dar este inchis.
a facut injectiile cu Dexa si spera sa-l tina pe bebe cat se poate de mult.
sta bine cu psihicul si asteapta cu nerabdare intalnirea vietii ei
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
cocolino2010 spune:
samira multumesc, o sa vin cu placere, se pare ca indeplinesc conditiile de "baba" cu aspiratii
multumim de vesti, chiar daca nu sunt cele asteptate. Eu nu am stat vreodata mai mult de 7 zile in spital, ma ingrozeste gindul ca mami va sta cred 10-14 saptamini (de la 24 sapt. cred ca s-a internat). Ce nu face o mama pentru puiul ei
Pentru ea si bebe toata dragostea si gindurile bune
miracol11 spune:
Buna seara fetelor...si eu sunt pe aici prin preajma...chiar ca s-a golit camera pe aici...nu da nimeni nici o veste..
sper ca fetele de la care asteptam vesti sunt bine si tacerea asta nu e ceva rau...
si eu o pup pe mami Laura, si ii doresc rabdare, speranta, DD va face o minune si bebe va sta in burtica ei pana la termen!...pacat ca e nevoita sa se rupa de lume...si nu se poate bucura pe deplin de perioada asta minunata!...o pup si sanatate multa, sa stea bebe la caldurica!
si eu citesc prin vecini, unde vad ca este activitate mai mare...dar mi-e rusine sa ma bag in discutiile lor...
va pup pe toate
samira33 spune:
fetelor...daca vreti sa ne vizitati si sa interveniti la clubul nostru de babute care nu se lasa...sunteti invitate s-o faceti.
intrarea este libera pentru toata lumea.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak