FIV ovocite donate (8)
Raspunsuri - Pagina 20
irilac31 spune:
buna fetelor, eu ieri n- am mai apucat sa intru, am fost ff aglomerata.
Roadetot daca am retinut eu bine tu ieri trebuia sa incepi estrimaxul. Iti doresc multa bafta sa fie tramanentul cel norocos si sa reusesi in final
Looana, tu ce mai faci care e starea ta de spirit, ti- a trecut raceala? Indata incepi si tu pastilutele . Tu ti- ai facut vreo rezervare la vreun hotel dupa ET?
Oare cum se mai simte alina_alba, draga mea ma gandesc la tine, sper sa fi decurs totul bine si acum sa fi acasa
Apalina, iubita tu cum te simti, da-ne de stire ce e cu tine ca eu chiar ma ingrijorez. Ai mai vorbit cu vreun dr ceva? Stiu ca e greu, noi vom fi in orice situatie langa tine si sa te ajutam cum putem
Nu mai zic ca simt lipsa lui mami_vreau...dar important e sa fie bebelul ei bine si sa stea cat de mult in burtica.
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
Looana spune:
Va salut si pe ziua de azi fetelor!
Irilac merci de intrebare,cu raceala inca ma mai lupt cu ceai,pastile si sirop de tuse...va trece incet un pic sunt mai bine .
Eu nu mi-am rezervat camera la hotel pt.astept sa merg la punctie si pe urma sa vedem rezultatul si cind va avea loc ET.Teoretic pt punctie nu i-mi trebuie camera ca plec si ma intorc in aceasi zi inapoi,am circa 600kmde la mine,iar pt ET daca e sa fie cum au primit de la ei pe 5.03 atunci ma duc de pe 4 martie si stau pina pe 6 martie,m-am uitat la 2 hotele ;Grand Hotel si Holiday Hotel in BRNO.Dar atunci cind suntem mai aproape de momentul mult asteptat atunci ma voi orienta concret la care dintre ele...ma tenteaza Holiday Hotel ca au si masaj(pt sotul meu)
Apalina ce faci,cum te simti??? Ai mai vorbit cu un dr? intra cind ai timp si poti,trebuie sa fie bine pina la urma,ma rog sa vii cu vesti bune
O zi buna sa aveti
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
roadetot spune:
salut fetele!
irilac, am inceput sa iau extrimaxul de ieri, deocamdata nu am nici o reactie naspa. Multumesc de urari.Asemenea.
Ma lupt cu emotiile de pe acum dar sper sa fie bine.
apalina, suntem alaturi de tine!
mami vreau, salutari!
O sa mai vb, eu intru in fiecare seara, va citesc dar imi lipsesc cuvintele din ce in ce mai mult
week-end linistit va doresc!
roadetot
irilac31 spune:
roadetot hai curaj, lasa emotiile fii increzatoare in sansa asta, mergi cu sufletul deschis....mai mult decat facem noi toate nu putem face. Stiu ca e greu si pe mine ma apuca fluturasii si eu inca mai am pana incep
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
cocolino2010 spune:
Buna fete cucuiete!
Sunteti prea tacute azi, ne mai "vedem" si noi pe-aici?
apalina te rugam spune ceva despre tine, reusita ta ne va da si noua sperante.
alina_alba ce mai faci? cum te simti?
mami_vreau e lunga asteptarea, te asteptam cu vesti bune.
succes fetelor in focuri
pupici tuturor
alina_alba spune:
Dragele mele, eu am scapat de operatie cu bine, acum ma recuperez. Spper sa fie totul bine pana la urma si sa pot sa merg intr-un final la Brno. Astept saptamana viitoare rezultatele de la histo-patologie, sa vedem ce mi se spune despre nenorocirea aia de nodul. Poate scap de terapiea cu iod radioactiv.
Apalina, Draga mea, mi-a venit sa plang cand am citit postarea ta. Eu zic totusi sa nu iti pierzi speranta. Poate se indura Dumnezeu si de noi, amaratii ca doar nu suntem noi cei mai rai oameni din lume sa il maniem in ultimul hal. Nu pot decat sa fiu cu inima alaturi de tine si sa iti trimit ganduri pozitive. Te pup.
Pentru restul fetelor, va multumesc din suflet ca va ganditi la mine si ma rog sa fiti norocoase sa va iasa din prima marea incercare.
Va pup pe toate si ne mai vedem aici, pe forum
irilac31 spune:
alina-alba bine ca ai scapat de operatie si ca te simti bine, poate nu o sa fie nevoie de terapia aia si cat de curand vei putea merge la brno...poate cine stie cum ne intersectam pe acolo. Fii increzatoare si totul va fi bne
irilac31 spune:
roadetot...tu ce mai faci cu emotiioe tale, te-au rost ele pe tine . Hai mai spune cate ceva nu sta singurica, ti-ai facut rezervare la hotel, unde vei sta? Ti au zis cei de la clinica detalii despre donatoare?
apalina spune:
Alina ai incredere si spera ...speranta moare ultima Looana ,Roadetot va apropiati cu pasi repezi ,numai un pic mai e si va luati bebeii acasucaMamivreau multa sanatate iubitaEu merg maine sa fac niste analize ...inca sper ca a ramas cel putin ub bb chiar daca sangerez cate un pic in fiecare zi Va pup si va doresc duminica placuta