FIV ovocite donate (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clausim spune:

Draga Apalina

Zii o rugaciune si stai linistita, eu deja am spus una pentru tine! Ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

apalina iti doresc sa fi ramas macar un bebe in burtica. Ma rog pentru tine
mami_vreau sanatate multa tie si lui bebe, va asteptam activi pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna seara fetelor!
Apalina si eu sunt de parere ca ar trebui sa vezi cum stai cu progesteroul si eventual un HCG beta ar fi bine daca ai face.Stiu 2 fete care avut asa ceva si defapt bebele era acolo ,sanatos crestea bine .Asa ca inainte de a opri utrogestul fa aceste analize.
Roadetot deci eu sunt inca pe CM si abia de luni(13.02) incep cu tabletele(Progynova),mai e putin.....
O seara frumoasa sa aveti

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

OFFFFFFFFFF DOAMNE APALINA sper ca totul sa fie bine in final singurul lucru pe care poti sal faci ca fa fii tu sigura ca totul e ok repeta BETA si atunci vezi daca e alba sau neagra, te pup si ai grija de tine

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blumoon spune:

http://maps.google.ro/maps?hl=ro&cp=3&gs_id=a&xhr=t&q=brno&rlz=1W1GGLR_it&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1280&bih=656&wrapid=tljp132873938742604&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl

Ce am pus este harta cu cele doua puncte.Clinica e cu sageata verde si cu A este hostelul.Distanta este mare dar eu zic ca pretul camerei este bun.Hehe uite ca nu arata tot.Atunci puneti voi adresa clinicii si va arata ruta.
Prietenul meu m-a asigurat ca transportul in comun este foarte bine pus la pc la Brno.
Va pup

C677T heterozigot,A1298C heterozigot,G1691A heterozigot,PAI heterozigot, dislepidemie,ACE=HTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

neata fetele
apalina cum te mai simti?
blumoon multumesc mult; eu mi-am facut rezervare si pretul pentru 7 nopti este de 2758 czk; are si net
o zi buna sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Neata fetelor!
Apalina, nu ma speria, te rog iubita nu te descuraja pana nu vezi ca ai pierdut...asculta de fete si nu intrerupe tratamentul si fugi si fa analizele alea sa te convingi....nu-mi place deloc ce spui ...dar fii increzatoare, ma rog pentru tine...si nu te lasa!capul susastept o veste buna de la tine!
Looana si Roadetot sunteti urmatoarele, va doresc din suflet mult succes la colectat embrionasi lipiciosi!
eu sunt tot asa...cum ma stiti..i-au anti si un tratament naturist dat de o dr de la un cabinet cu biorezonanta magnetica, pe baza de estrogeni, ce imi lipsesc mie....sper ca la urmatorul cilcu sa apuc sa merg sa-mi refac analizele sa vad cum stau...desii nu cred ca apuc luna asta...am ff multe cheltuieli si nu ma dau afara din casa acum vreo 500 de roni....of of...banii astia ...nu castig si eu la loto o data?...tot asa zic, dar eu nu am jucat niciodata...

va pup pe toate si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui miracol11
..i-au anti si un tratament naturist dat de o dr de la un cabinet cu biorezonanta magnetica, pe baza de estrogeni, ce imi lipsesc mie....sper ca la urmatorul cilcu sa apuc sa merg sa-mi refac analizele sa vad cum stau...

Nu mai lua tratam naturist, se bate cap in cap cu AC . O sa-ti dea cei de la clinica estrogeni destui atunci cand trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Apalina posibil sa ai deficienta mare de progesteron, de aceea ti-am zis sa faci analiza prog odata cu BHCG. Sper ca bebeii sunt bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
apalina ni s-au lungit ochii dupa tine. cum te mai simti?
adi, sami care ne cititi, salutari pentru mami_vreau

Mergi la inceput