FIV ovocite donate (8)
Raspunsuri - Pagina 18
apalina spune:
buna fetele !Eu din pacate s-ar putea sa fi pierdut embrionii azi dimineatza.Am avut o sangerare puternica ,urmata de un cheag mare ,medicul meu spune ca nu-i de bine dar sa mai stau linistita un pic .Nu putem stii daca am pierdut sau nu sarcina acum ,un te3st de sarcina ar iesi pozitiv cam inca o saptamana ,iar la eco oricum nu se vedeau ca erau mici.Eu mai sper ca macar unul sa fi ramas..Va pup si va urez mult noroc
blumoon spune:
Citat: |
citat din mesajul lui apalina buna fetele !Eu din pacate s-ar putea sa fi pierdut embrionii azi dimineatza.Am avut o sangerare puternica ,urmata de un cheag mare ,medicul meu spune ca nu-i de bine dar sa mai stau linistita un pic .Nu putem stii daca am pierdut sau nu sarcina acum ,un te3st de sarcina ar iesi pozitiv cam inca o saptamana ,iar la eco oricum nu se vedeau ca erau mici.Eu mai sper ca macar unul sa fi ramas..Va pup si va urez mult noroc |
Draga mea ,hai sa nu ne gandim la cei mai rau.Te imbratisez si iti doresc sa fie cu noroc .Stai linistita si sa revii cu vesti bune.
Mult ,mult noroc.
C677T heterozigot,A1298C heterozigot,G1691A heterozigot,PAI heterozigot, dislepidemie,ACE=HTA
ionela73 spune:
Apalina multe fete au avut scurgeri dupa ce au aflat ca sunt insarcinate. Stai linistita in pat si din ce am mai citit pe aici s-ar putea sa trebuiasca sa suplimentezi progesteronul. Fii linistita si stai numai la pat. Sa-ti ajute Dumnezeu.
irilac31 spune:
Samira am citit la "babe" ca mergi la mami -vreau.... te rog transmite-i din partea noastra multa sanatate, rabdare si putere, nu mai are mult. Suntem cu gandul la ea si o asteptam cu vesti bune. Si lui bebe boy transmite-i sa mai stea putin in burtica ca e frig tare tare afara.
Mi-ai starnit interesul cu medicamentul asta
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui apalina buna fetele !Eu din pacate s-ar putea sa fi pierdut embrionii azi dimineatza.Am avut o sangerare puternica ,urmata de un cheag mare ,medicul meu spune ca nu-i de bine dar sa mai stau linistita un pic .Nu putem stii daca am pierdut sau nu sarcina acum ,un te3st de sarcina ar iesi pozitiv cam inca o saptamana ,iar la eco oricum nu se vedeau ca erau mici.Eu mai sper ca macar unul sa fi ramas..Va pup si va urez mult noroc |
Apalina, nu intra in panica multe fete am vazut ca mai sangereaza. Nu ai unde sa-ti faci analiza progesteronului si beta, sa vezi cat e? Eu zic sa nu intrerupi tratamentul, stai linistita in pat, stiu ca e greu dar trebuie sa fie bine. Te imbratisez cu drag
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
samira33 spune:
irilac,am sa-i transmit.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
smaick spune:
apalina nu dispera, incearca sa stai linistita si poate eco iti rezerva o surpriza placura
roadetot spune:
looana, ti-a venit menstruatia dar ai continuat cu estrofemul sau nici nu ai inceput? intreb asta pentru ca am facut injectia de Dipherelin in acelasi timp, se pare ca si mie imi va veni menstruatia, sunt ceva semne, nu stiu sigur inca. Si trebuie de maine sa incep cu estrofemul, asa-i in schema.
salutari celorlalte fete!
roadetot[pup]
Teli spune:
Multumesc Samira pt info.Partea naspa e ca azi am cautat medicamentul asta si nu prea e prin farmacii.Sper sa dau de el pana la urma .
Apalina si eu am patit ca tine la 6 saptamani si nu am pierdut sarcina , la mine insa a fost alta poveste care a dus la finalul nefericit.