Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 24
Raspunsuri - Pagina 9
monna3 spune:
Buna,
Dia_tm ce zici tu acolo? Cum sa nu-i duca bebelusii pe motiv ca nu mai poate alapta? Pai eu le-as strange de gat pe idioate . Nici nu-i de mirare ca in cazuri de astea apar imediat depresiile pt ca toata lumea te condamna in loc sa te inteleaga.
irinaelena tin pumnii sa iasa bine si celelalte analize
Niko ufff... imi pare rau de probleme, sper sa iti dea ceva sa te ajute
Pup fetele
Monica, fericita 32+ cu Cezar-Andrei
AMR: 8 saptamani
irinaelena spune:
Sovietica, ti-am scris pe facebook datele de contact ale prietenei mele care naste acasa. Nu ezita sa ii scrii, e foarte de treaba si dornica sa ajute.
Irina, 28+ cu Maria
sovietica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinaelena Sovietica, ti-am scris pe facebook datele de contact ale prietenei mele care naste acasa. Nu ezita sa ii scrii, e foarte de treaba si dornica sa ajute. Irina, 28+ cu Maria |
am gasit, sarumana!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr
dara76 spune:
Sovi, mie mi se pare f. cool nasterea acasa si nu m-as simti deloc tulburata ca cineva are curaj. Ba chiar ma gandesc cum sa fac si eu sa stau cat mai mult din travaliu acasa, nu la spital, daca ramane cu nastere naturala. In rest da, mi-e mai frica, e si prima nastere, mai am si problemute, bebe poa' sa faca hipoglicemie, dar la tine e cu atat mai mult de inteles si in locul tau m-as gandi fix la fel, mai ales la oroarea mea de spital.
Si mie mi se pare f. cool echipa de la "naste cum simti" au venit acasa pt consiliere in alaptare cand nu merg toate struna si a fost super la o prietena, asa a reusit sa ramana pe alaptat exclusiv.
So, go for it!
Sper sa nu dezamagesc pe nimeni, insa eu am citit in mai multe locuri ca atasamentul brusc si foarte puternic e de la oxitocina, care chiar are rol si de hormon al atasamentului (in afara de a provoca si contractii). Deci daca se nimereste sa ai o tona de hormon de-asta, se produce valul ala brusc, daca nu, apare atasamentul psihologic si ala se formeaza in timp. Si in rest plansul ar fi de la scaderile bruste si majore ale hormonilor de sarcina. Asta ca sa nu fie nimeni care sa se simta mai putin mama ca n-a fost inundata de vreo fericire maxima brusca, eterna si continua :)
Titi, eu stiu ca tre sa creasca pulsul cu maxim 10 fatza de normal. Normal parca e 60-80, deci ar fi util probabil pana in 90 la gravidute pulsul.
28+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
nikoniko spune:
Fetelor, va multumesc pt sustinere
Tala, Alex sufera ca un caine pt ca sta in casa, dar astazi termina tratamentul si este deja mult mai bine, iar tatal meu a iesit ieri din spital si e bine acum.
Dara, am fost la dr cardio care-l supravegheaza si pe tatal meu, la o clinica privata.
Titi, dr mi-a spus ca in mod normal , pulsul creste cam cu 10 procente in sarcina. Dar eu si inainte de sarcina aveam pulsul cam 90-100. Insa in ultima vreme, ajunge frecvent la 120, chiar in stare de repaus.
Sovi,
Niko, mami de Alex(1995) si 26+ cu
MTHFR C677 Homozigot
nikoniko spune:
Monna, mi-a spus ca maine, dupa ce imi scoate dispozitivul asta de pe mine, o sa-mi dea betablocante...
MTHFR C677 Homozigot
dara76 spune:
Niko, daca-ti da betablocante o sa fie misto, ca alea mai opresc si din anxietati (daca ai) :)
28+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
nikoniko spune:
Wow, Dara, asta chiar e o veste buna. Nu stiam...Cat despre anxietati, huh...Am gramezi
MTHFR C677 Homozigot
kovacsc spune:
Cum stateam eu asa linistita in concediu legal si de saptamana viitoare trebuia sa intru in prenatal, ma duc azi la medicul de familie si cica numai de la 32 de saptamani poate sa imi dea concediu, dupa ce aduc trimitere de la medicul ginecolog. Asa ca va trebui sa gasesc o solutie.
Eu am vazut in poveste o situatie absolut realista. O fosta colega de facultate imi spunea ca desi este fericita cu fetita, a nascut anul trecut, a fost si foarte greu. Chiar ma gandeam la un moment dat ca a facut o usoara depresie. Pur si simplu era absolut singura in afara de sotul ei bineinteles care o ajuta dar care nu era permanent acasa, ba mai mult mai era si la un curs la putin timp dupa ce a nascut si era singura singurica 5 zile pe saptamana, cu un copil abia nascut. Nu avea pe nimeni dar pe nimeni alaturi, nici la telefon nu cred ca vorbea cu mama ei ca din cate am dedus nu mai au o relatie apropiata.
Aredwynn de ce vreti sa ii faceti vaccinurile doar de la doua luni ?
Dana ce am mai ras la banc !!!!
acum am ajuns la ce ai scris, si am o nelamurire. Medicul de familie mi-a zis ca poate sa imi dea concediu medical dc am 7 luni de sarcina adica 32 de sapt. Ea socoteste luna la 4 saptamani. Tu zici ca 32 de saptamani inseamna ca ai intrat in luna a 8-a. Ce sa mai inteleg eu ?
Cristina 28+ Karina, fetita noastra draga
monna3 spune:
Cristina pai la 32 de saptam intri in luna a 8-a asta inseamna ca ai deja implinite 7 luni.
Monica, fericita 32+ cu Cezar-Andrei
AMR: 8 saptamani