Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 24
Raspunsuri - Pagina 8
irinaelena spune:
Si mie mi-au zis unii ca acum, cu stocarea de celule in loc de sange, nu mai e limita de kilograme. Sa vedem.
Eu am refacut cateva analize de sange (toxoplasmoza, hemograma si alte cateva) plus analize de secretie. Momentan au iesit doar cele de sange si anemia usoara e inca acolo (mi-a iesit prima oara in decembrie) dar valorile sunt usor mai bune. Ma rog, exista si erori de masuratori.. ma bucur totusi ca nu e mai rau
gabrielarusu nu avem voie cu bijuterii. Dar incearca inainte cu sapun, ulei, orice, poate totusi nu o tai.
sovietica, o mamica de la prima mea odisee naste luna viitoare al doilea copil si vrea sa nasca acasa.
Irina, 28+ cu Maria
dara76 spune:
Merci Dana, m-am delectat cu pozele tale, esti o frumoasa si ma bucur c-ai reusit nunta ca in filme, afara.
Mi-am luat si eu o "mobra" mica taman in preajma liniutelor la test, deja apucasem sa spun "da", asa ca acum e in conservare. Cam asa arata Honda Rebel si dr. mea ii zice lu' bebe "bebe plimbat cu motocicleta", asa o prezinta la personal (cat nu stiam de sarcina am fost cu mobra mare a sotului la mare si dupa ce am aflat, am facut o tura in poligon cu a mea cea 'noua"- aia mica din poza- inainte s-o duc la conservare pentru dupa.
Irina si mie imi tot scad hemoglobina si hematocritul (si eritrocitele, limfocitele) si m-a trecut pe Ferratab doctora. Cica asa cat era mai usoara anemia mergea fara, dar se pare ca acum au scazut serios. Mi-a zis sa iau fierul cu vit. C si sa am grija sa nu ma constip.
28+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
dara76 spune:
Strumfy, mi-a raspuns tipa de la Future Health, la varianta I platesti 150 eur la primirea kitului, apoi lunar 89 eur in primul an (1068 eur) si apoi cate 89 eur anual timp de 19 ani. Adica practic au si ei optiune cu plata anuala.
LE:
La Biogenis ca sa ia si din cordon, platesti in plus serviciul pt. cordon fatza de pachetul de baza?
28+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
dara76 spune:
Citeam si eu prin carti cu formarea atasamentului treptat, ca nu la toate persoanele e super-bum direct si m-au impresionat fetele de la bulgarasi ca au recunoscut sincer si cald. La fetele care au mai nascut, cum a fost?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=169900&REPLY_ID=7240964
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=169900&REPLY_ID=7241123
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=169900&REPLY_ID=7240907
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=169900&REPLY_ID=7240832
28+ Miruna Sanziana
strumfy_12 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dara76 Strumfy, mi-a raspuns tipa de la Future Health, la varianta I platesti 150 eur la primirea kitului, apoi lunar 89 eur in primul an (1068 eur) si apoi cate 89 eur anual timp de 19 ani. Adica practic au si ei optiune cu plata anuala. LE: La Biogenis ca sa ia si din cordon, platesti in plus serviciul pt. cordon fatza de pachetul de baza? 28+ Miruna Sanziana *MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina* |
Da. Dar noi nu luam si din cordon...mi se pare cam accelasi lucru. Sper sa fi inteles eu bine... si sper din suflet sa nu folosesc niciodata celulele.
Mami fericita de strumfita si 34+ cu Motzata
nikoniko spune:
Bine v-am regasit, Doamnelor. Eu sunt un pic necajita. Am fost ieri la cardiolog, si pe langa tahicardie sinusala, mi-a mai spus ceva de o regurgitare mitrala usoara. Cel mai tare ma deranjeaza pulsul asta care nu scade sub 110. Azi mi-a montat un holter pt o monitorizare de 24 de ore, iar de maine sper sa-mi dea ceva sa-mi scada pulsul ca nu mai rezist asa.
Va pup si va doresc o zi usoara
Niko, mami de Alex(1995) si 26+ cu
MTHFR C677 Homozigot
Tala spune:
Niko imi pare rau de vestile proaste. Fii cumintica si asculta medicul astfel incat sa revina la normal. Cum se simt baiatul si tatal tau?
Dara la intrebarea ta am raspuns si eu putin mai sus. Eu n-am simtit neaparat o intarziere a atasamentului ci lipsa spatiului/timpului/ocaziilor sa-l pot dezvolta. Totul se intampla foarte repede, cu multa noutate si eu stateam sa ma intreb cum de nu ma pot bucura asa cum ma asteptam de ceea ce se intampla: copilul. Stiu ca l-am iubit din prima clipa, dar spaimele din momentele acelea nu lasau loc bucuriei.
Acum, la a doua nastere voi proceda probabil cum am citit din ce povestea o mamica de aici de pe forum: o voi iubi pe datorie cateva zile, pana ma dumiresc (desi stiu ca voi plesni de iubire, dar intelegeti voi forma figurativa)
dara76 spune:
Niko, imi pare rau, sper sa se rezolve usor, te cred ca-i greu sa stai cu pulsul ala intruna. Unde ai fost la cardiolog?
Tala, da, am citit si am retinut, stiu ca mai vorbeam cu o mamica ce mi-a zis ca in primul an sigur ca avea grija de bebe si tinea la el, dar ca abia dupa 1 an si ceva a ajuns dragostea la cote maxime.
28+ Miruna Sanziana
sovietica spune:
Multumesc pentru raspunsurile despre nascut acasa. Poate voi telefona la "naste cum simti" sa vad ce si cum. Habar nu aveam ca se poate in RO, de aceea nici n-am indraznit pana acum sa ma gandesc la asta.
IrinaElena, daca stii ceva amanunte despre viitoarea mamica ce va naste acasa, poate imi mai spui (pret, conditii..). Eventual in privat, sa nu tulburam fetele, ca deja ma simt intr-un fel.
Dara,sasa cand m-am pomenit cu el pe burta, eram pe punctul de a lesina cred, am simtit o mare bucurie cand l-am vazut, poate mai mult din cauza ca am scapat de dureri. Il iubeam, dar imi era o frica de el, inexplicabila, eram tare fericita cand adormea si ingrozita cand se trezea. Si la fel, mai tarziu m-a cucerit definitiv. Dar au punctat bine fetele, nevoile si durerile mele de dupa nastere, parca trebuiau sa nu conteze deloc, ma simteam usor anihilata. tot efortul enorm se indrepta spre cineva care nici macar nu parea sa aprecieze (ce bun ar fi fost un ajutor). Asta la bb1. Dar m-am adaptat destul de repede, in max 10 zile.
De zana nu mi-a fost frica deloc, nu m-a anihilat cu nimic, dar nici nu s-a produs declicul marii iubiri asa repede (mi-era tare draga din prima, nu ma intelege gresit). Poate din cauza ca urla asa mult si tareee. Pupa mama pe ea de fomista :D ; si acum ne luptam cu nesatul si trompeta ei :). Dar nici nu e nimeni mai iubaret ca ea in casa.
Nico, sanatate si relaxare maxima!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr
titi143 spune:
Nico imi pare rau. Dar apropo cat ar trebui sa fie pulsul in mod normal la o graviduta? De cate ori mi-am luat pulsul nu l-am avut sub 100. Sper sa fie totul bine cat mai curand.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 26+ Robert Aaron