Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 24
Raspunsuri - Pagina 17
happylica spune:
nu.. era un fel de a spune. adica.... bebelusa tb scoasa afara. deci.. curaj gaina k te tai cam asta
AMR <7 saptamani
varsta bebelusei Alexia
monna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happylica nu.. era un fel de a spune. adica.... bebelusa tb scoasa afara. deci.. curaj gaina k te tai cam asta AMR <7 saptamani varsta bebelusei Alexia |
am inteles eu ce-ai vrut sa spui
Monica, fericita 32+ cu Cezar-Andrei
AMR: 8 saptamani
marci_mami spune:
Ronina sunt superbi cercelusii.Acuma am si eu o idee ce sa caut.
Fetelor,am si eu o nelamurire.De vreo 2 saptamani am inceput sa am greturi destul de urate.Am cam fost atenta la ce mananc dar am oservat ca sunt de la vitamine.Daca iau vitaminele dimineata dupa o juma de ora vomit in jet.Daca le iau dupa-masa am greturi de parca am mancat ceva stricat.Am schimbat Centrum Materna cu Femibion dar tot aceleasi reactii le am.
Voi ati patit asa ceva?
Pupice la toate
29Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010
dara76 spune:
Marci, la o singura fata de la gravidute cu trombofilie am auzit, dar e cam in trimestrul I si zicea ca daca le ia fix in timpul mesei nu mai e asa rau. Ca altfel ii fac greata. Sa n-ai alergie la Iod sau ceva? Ca parca au iod in ele. Ca alta fata de-acolo de iod zicea ca are alergie, din ce contin ele. Eu nu iau deloc complex de vitamine, numai b6, b9 si b12 separate.
28+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
aredwynn spune:
M-am intors cu vesti bune si cu buna-dispozitie de impartit la toata lumea! Suntem ok si eu si bebe Natalia. Colul=3.8!
34+ cu Natalia
monna3 spune:
Bravo Aredwynn, felicitari!!!
Marci eu n-am patit asa, dar eu iau vitaminele in timpul mesei... incearca si asa... cine stie
kovacsc spune:
Bia bine ca ai pus povestea aia ca nu stiam nici 10% din ce se va intampla. Daca ma gandesc mai bine parca nu mai sunt chiar asa curajoasa dar e bine si sa stiu ce ma asteapta.
Cristina 28+ Karina, fetita noastra draga
ronina spune:
Monna: multam, azi am avut spor
Happylica: si pe mine ma cam apuca emotiile deja de ma ia cu ameteala dar cumva trec eu peste, bebica sa fie bine!
Marci: spor la cautat, sa gasesti ceva ce sa-ti placa Si pe mine ma mai ia greata/acidul de la vitamine, dar nu cat sa vomit. Am vrut sa schimb Elevitul cu Natalvit si a fost mai rau, asa ca n-am rezolvat nimic. Voi incerca si eu sa-l iau in timpul mesei, il luam dupa.
Aredwynn: bravo, ma bucur mult pt voi! Vezi ce bine e daca stai cumintica?
Eu azi sunt cam ametita, zici ca-s anesteziata, desi am baut cafeluta de dimineata. Oare vin asa devreme hormonii pregatitori de nastere?
32+ Bianca
nikoniko spune:
[quote]citat din mesajul lui emmaella
Buna dimineata
nikonik- si eu am problema asta cu pulsul, la ultimul control il aveam 140bpmAm fost la cardiologie am facut un EKG si un ecograf la inima iar diagnosticul a fost tot trahicardie sinusala. Tensiunea o aveam buna 11 cu 7 iar doctorul cardiolog nu mi-a dat niciun tratament, a spus ca nu are rost sa-mi dea nimic pentru ca ar afecta fatul.mi-a dat sa fac niste analize pentru glanda tiroida(FT3,FT4,TSH si ANTI-TPO)care au iesit foarte bine.Le-am trimis medicului si astept sa vad daca-mi da ceva sau nu.
Ema, nici eu nu am modificari ale valorilor ft3, ft4, tsh. Dar cum suporti pulsul asta? Eu deja nu mai pot. Azi mi-au scos holterul, care a inregistrat valori de 87-89 bpm in timpul somnului si val maxima in timpul zilei 140. Asa ca am primit betablocante 50 mg/zi pt urmatoarele 2 saptamani. Sper sa fie mai bine...
Pup toate burticile, si sa auzim numai de bine
Niko, mami de Alex(1995) si 26+ cu
MTHFR C677 Homozigot
monna3 spune:
niko sper sa-ti ajute betablocantele