Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 24

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Niko, eu stiu ca ajuta bine betablocantele si daca nu, mai sunt si alte medicatii.

Aredwynn, super tare lungimea de col, mai ales pentru varsta sarcinii, cred ca e perfect!

Tala, am vazut poza cu Niprul, ti-am trimis pe mail niste linkuri la poze, dar nu stiu daca vor functiona fara cont pe FB. Sunt ingropata in urgente la traduceri si nu apuc sa caut altele sau sa vad ce privacy am pe-acolo.

Cam ce scrie acolo stiam si eu de la prietenele cu cezariana si tot cam asta citisem, una mi-a zis ca nu ii venea deloc sa se intoarca de pe o parte pe alta in pat, ca murea de durere si ca cel mai rau e cu asezatul si ridicatul din pat/de pe scaun/de pe toaleta si ca e util sa-ti lege o sfoara de pat sa te tragi de ea sau sa te tina cineva de maini.

Alta mi-a scris asa:
"Mie mi-au zis sa am la mine apa, vata si cutia de recoltat celule. Acum fiecare spital cu ale lui. Dar poate nu-i lasa imediat. Flori daca iti aduc e cam degeaba. Ca la noi le puneau afara la usa. Vata trebe imediat dupa operatie. Ca incep sa curga lohiile. Chiloti nu o sa ai pana ajungi la salon. La terapie intensiva nu mananci nimic ca-ti baga pe vena. Doar bei apa. O sa ai sac pe burta vreo 2-3 ore parca. Te obliga sa te intorci la un moment dat. O sa ti se para o nebunie, dar incearca si fa-o. Doare si nu-ti vine sa faci nimic. Dar cu cat incepi mai repede sa devii mobila, cu atat o sa-ti fie mai usor. Cand ai sa te dai jos din pat prima oara o sa fie una din cele mai nashpa senzatii. Simti ca-ti cad matele pe jos si durerea e la genul ca iti vine sa faci pe tine. Nu te speria. Doare dar cu timpul trece. Dar va dura ceva."

28+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

aredwynn, felicitari pt vestile bune de la eco..

32s6z

AMR <7 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

Buna fetelor
cind va vad AMR-ul parca ma apuca pe mine emotiile
eu am fct testul cu glucoza saptamana trecuta ,desi stiam k nu tre sa maninc si sa beau am avut programarea destul de tarziu in cursul zilei si mi-au spus k pot minca. desigur glicemia a iesit putin km mare,am fct testul iar de data aceasta cum trebuie pe nemancate am baut glucoza ceva mai multa ca prima data (75 g)mi-au luat singe inainte de a bea. la o ora dupa ce am baut si apoi la doua, acum asteptam rezultatul,sper sa nu fie la fel k prima data, mi-e teama sa ma gandesc k as putea sa urmez vreun tratament sau sa tin regim,abia reusesc sa maninc si eu mai bine pe saturatek destul am suferit in primul trimestru din cauza varsaturilor .azi chiar imi aduceam aminte de JD o "invidiez" k poate manca pikntazi am avut liber si ne-am pus pe treaba curatenie in casa am km muncit amindoua destul de multne-am intins in pat sa ne odihnim si apoi am minkt de nu mai putem respira binevoi aveti dureri de burta, pe mine nu ma lasa sunt destul de dese si deranjante k si cele in zona lombara de altfel.
vape toti ,sanatate multa

27+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

mersi fetelor de raspunsuri am sa incerc sa iau vitaminele in timpul mesei.Nu vreau sa renunt acuma la ele, daca tot asa greturi o sa am cred ca am sa-mi cumpar B-uri separat.
Ati scris foarte bine de cezariana si de durerile care te iau cand te dai jos din pat.In plus va pot recomanda o pijama din saten,care pe mine m-a ajutat mult- dupa ce ma intorceam pe o parte efectiv alunecam din pat.

29Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Vai,fetelor,acuma m-am uitat la stiri si am vazut ce zapada si viscol e prin tara.Sa stati cumintele in casa si sa aveti grija de voi.

29Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dara am incercat, nu mi-a iesit
Al meu e f mandru de Nipra lui - e originala 100% si functioneaza f bine. A avut si BMW si alte minunatii - tine la vechiturile astea .
Cred ca i-ar fi placut si lui ce povestesti de cluburi insa cu copilu' e mai greu
Cu scoala e o zapaceala totala - cica se inlocuieste gr pregatitoare de la gradi cu clasa 0 la scoala, dar nu se stie cum, unde, cine... Dupa lege ai ca reper doar varsta copilului, dar si aici e discutabil si eu chiar 'nu mai stiu cu cine votez '
Eu am facut nani cam 2 ore si e muuult mai bine.
Aredwin ma bucur de vestile bune.
Niko si la tine sunt sigura ca vom auzi tot vesti bune. Bine ca stii despre ce e vorba si faci ce trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna fetelor

sunt mai bine mi-am gasit si doctorii pana la urma,amandoi mi-au recomandat tachipirina una la 8 ore,si o sa iau pt ca nu mai suport asa.Eu care nici inainte nu luam nimic cand eram racita..dar acum am ajuns la limita.
BIA si eu dureri la piciorul drept insotite de dureri de spate jos,ginecologul mi-a zis ca e nervul sciatic,uterul apasa pe nerv si da dureri de astea,din spate pana in picior in jos spre pulpa,e ff deranjant eu experimentez durerea de o zi si ma scoate din sarite.Dar cica trece de la sine dupa nastere

legat de cercei,aici nu stiu daca se pot pune in spital,mergi la un centru specializat si tii pun ei si asta dupa 3 luni.Trebuie sa ma interesez si eu,as vrea ceva personalizat dar mai vad.

Mie nu imi vine sa cred ca in cateva saptamani o sa imi vad fetita!!In fiecare seara ii zic sotului oare cum o sa fie cu ea in casa,nu o sa mai stam noi sa facem ce vrem seara o sa fim in permanenta atacati de ea..cred ca nici el nu e inca constient de schimbare ca si mine de altfel.
Aseara il intrebam :o sa fii gelos pe ea ca o sa stau mereu langa ea?sau o sa fiu eu geloasa pe ea ca o sa stai cu ea mereu si pe mine nu mai mai bagi ins eama??..ce intrebari..par stupide dar.. te gandesti,e o experienta noua de la care nu stii la ce sa te astepti.

va pup o seara frumoasa va doresc

si acum o intrebare de baraj:oare cine naste prima dintre noi?in afara de Anda ca ea e programata pe 11 la cezariana??

sunt sadica stiu...

mada 34+ MAYA-ELENA
AMR <6 saptamani!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Tala, nu e greu cu copilul, ti-am raspuns pe perso, multi din cluburi au copii, inclusiv la noi :) Poate ne-om vedea candva la intruniri cu cortul, sunt experta in 'supravietuire' pe-acolo...vorba aia, numai in spital, insa, nu...mai bine in padure, in munti :)

28+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Magddalena si eu ma tot intreb cine va fi cap de afis si cine va scoate nasucu' de 1 si 8 martie ufff, ce de emotii ne asteapta

32+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dupa ce am incercat sa linistesc vreo 3 mamici de aici cu lasatul burtii acum am constatat si eu ca s-a cam lasat (desi imi simt in continuare stomacul in gat). Plus ca mi-a 'prezis' o colega ca eu sigur nasc mai devreme.
Eu inca n-am spalat nici o hainuta, n-am facut nici un bagaj, dar recunosc ca asta e stilul meu: sunt mai eficienta in stare de criza asa ca se pare ca o generez
Aseara m-a zguduit pitica 5 minute cu sughiturile ei, iar cand se intinde o face cu toate membrele simultan , iar azi am dat zapada de pe terasa si am febra musculara in...zona inghinala
Sunt f bine dispusa, am citit un banc tare, dar e cam lung sa-l pun aici - poate-l pun pe facebook ca sa si inaugurez aparitia mea pe-acolo.

Mergi la inceput