Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 24
Raspunsuri - Pagina 15
Tala spune:
Titi mie dr mi-a spus ca NU trebuie sa doara burta, iar contractiile pot duce la scurtarea colului. Mi-a mai zis ca No-spa nu afecteaza copilul in nici un fel.
ronina spune:
Buna fetele!
Happylica: tare frumosi cercelusii, si se vad mai bine asa pozati in palma.
SuperMami: felicitari pt pernuta, sa o folositi sanatosi
Dia_tm: sunt convinsa ca de data asta va fi mai bine, curaj!
Titi: ai grija cu contractiile, relaxeaza-te pe cat posibil. Si eu sunt de parere ca no-spa nu face rau in cazurile astea. Cred ca e frumos si cu masinute in loc de cercelusi
Tala: depinde ce materie prima ai prin casa... eu am acum supa de pui cu taietei si legume la cuptor cu cascaval, poate te inspira.
Aredwynn: multumesc Bafta la control!
Magddalena: din pacate nu stiu sa te sfatuiesc pt. tuse. Tin pumnii sa-ti treaca repede!
Pe mine azi ma asteapta o tura de hainute de calcat, dar parca as mai lenevi putin inainte
32+ Bianca
danaela23 spune:
Buna fetelor,
Intru acum doar sa va zic ca luni ne-am intalnit cu strengarul si e bine.... Are 1 kg la aproape 27 de saptamani, e f activ si ne-a aratat si limba. Scuze ca nu am intrat mai repede sa va zic dar sunt niste zile infernale la servici si cand ajung acasa sunt franta.
Astept sa ma eliberez si sa va prind din urma cu ce-ati mai discutat.
Zi frumoasa
27+ Tudor - Andrei
sovietica spune:
Maddalena, pana dai de un dr, in locul tau mi-as face un ceai de ceapa aurie (nu rosie) cu multe foite luate si de la alte surate, si 4-5 nuci zdrobite si aruncate acolo cu totu. Eu asa ii rezolv pe copii. Il indulcesc cu miere si/sau sirop de muguri de pin (asta merge si la gravide).
Mai merg inhalatii cu inhalant de la tisofit -asta mai exact http://e-mierealbine.ro/tisofit-inhalant.html -ca mai e un produs care seamana.
sanatate!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr
amy25 spune:
sovi la luna februarie mai adaugi 2 zile. Dar nu e mare diferenta.
kovacsc e o prostie asta cu prenatalul , si eu voiam la 28 saptamani caci stiu exact ca fac cezariana dar din precautie dr ginecolog mi-a mai dat de boala in continuare (spre disperarea contabilei mele). Poate vorbesti cu sefa ta macar zilele astea sa te mai lase acasa daca tot nu faci mare lucru.
ronina imi place mult al 2-lea carut caci e ok la pret, dar magazinul e in Arad, stii cumva cum arata carutul? Ma interesez azi si de pretul transportului sau poate il gasesc mai aproape.
Frumosi cercelusi! Sa fie sanatoasa!
Happylica cercei ca astia i-am luat finutei mele cand am scos-o din spital.
Ma duc acum sa mai scriu ceva ca mi-a dat finul meu ceva de treaba: sa-i copii un curs de facultate, despre motoare si daca m-am oferit.... trebuie!
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
29+ Victor Gabriel
AMR 9 saptamani
ronina spune:
Danaela23: cand am citit ca v-ati intalnit cu strengarul instinctiv mi-a trecut prin cap ca ai nascut si a inceput sa-mi bata inima tare tare Ma bucur ca bebe e bine
Amy: n-am vazut caruciorul decat pe site, acolo scrie ca transportul e 20 ron dar nu stiu daca si in afara Aradului.
32+ Bianca
Bia_Mi spune:
Salutare mamici si burtici,
Nu am mai intrat de ceva vreme ca am avut ceva probleme cu laptopul. Nu sunt intr-o stare asa buna,nici nu stiu ce am, poate ma gandesc si la ziua knd voi naste, sper sa nu ma ia pe nepregatite. Inca am dureri de burtica, in partea de jos, iar acum mai nou ma ia cate o intepatura pe picior f dureroasa, mi-e tot mai greu sa ma odihnesc, sa dorm. Voi cum va mai simtiti? Daca pe 6 feb cand am 36 sapt si 2 zile ma duc la dr, poate fi posibil sa ma programeze sa nasc intr-o saptamana?
Am citit o postare pe net de la o proaspata mamica, cum decurge o operatie de cezariana de la A-Z si sincer pe mn m-a incurajat f mult, va deranjeaza daca postez aici cateva randuri din ce a scris ea cum a fost?
Va poop pe toate, aveti grija de voi, sa va odihniti mult si sa ne auzim cu vesti bune.
34+ cu
happylica spune:
bia, nu cred sa te programeze atat de devreme. nu ii scot pe bebei mai devreme de 39 saptamani din cate stiu eu.. decat daca se impune. la mine se pune prb ca ar putea bebelusa sa vrea sa vina mai devreme (fiind pozitionata f jos) si tot m-a programat la 39s3zile.
din partea mea, poti posta parerile legate de cezariana.
32s6z
AMR <7 saptamani
varsta bebelusei Alexia
dara76 spune:
Chito, in mod normal tre' sa te duci dupa 12 ore de nemancat si nebaut si la modul asta reduci mult sansele sa ai ce vomita daca ti-e greata. Adica e posibil sa ai senzatia si sa nu ai ce sa vomiti, ca apa aia se asimileaza repede. Eu intotdeauna o beau cu apa rece si nu mi se mai pare asa gretoasa si cumva cu respiratia mai tinuta, sa nu simt prea mult gustul, mai mult o dat pe gat ca pe medicament. In mod normal trebuie bauta timp de 10 minute max, adica si daca mai adaugi apa in plus(ca nu e o cantitate fixa, trebuie sa fie numai in alea 10 minute si sa te cronometreze cu 1 h si 2 h de cand ai terminat de baut – ca daca mai bei dupa aia, apa aia scade glicemia). Am baut acum ultima oara cu un singur pahar de plastic mediu toata glucoza, am dat-o pe gat, ea fiind dizolvata in apa rece. Asistenta aia ma intreba cum de-o beau asa repede, ce, imi place? Dar nu era vorba ca imi place, ci ca voiam sa scap mai repede decat s-o talalai. Mie imediat, de la gust, nu mi s-a facut greata, ci abia cam dupa vreo ora si am avut noroc ca ma puteam intinde si cumva am asteptat sa treaca greata, aveam grija sa am o punga pe-acolo. Asistenta mi-a zis ca nu mai conteaza daca vomit atunci, ca oricum s-a asimilat. Deci chiar daca ti-e greata, incearca sa nu vomiti macar o ora. Nu ai voie sa mananci si sa bei nimic pana nu se termina, dar musai sa bei si sa mananci dupa, ca glicemia poate sa scada. Adica ia-ti la tine sau vezi sa fie vreun chiosc de unde sa-ti poti cumpara. Ingrozitor nu e, doar nitel neplacut.
In functie de unde te duci s-o faci, tre' sa ai la tine glucoza cantarita (mie mi-au zis 75 g), apa plata rece, pahar, lingurita sau nimic din toate astea, ca unii au ei :)
Ma lupt si eu cu constipatia de la Ferratab, tocmai am mancat iaurt cu mere rase, doar doar. Dar tot cu microclismele alea de unica folosinta m-am ajutat (de cand cu Ferratab n-a mai functionat supozitorul), ca eu nu fac spasme la stomac ca Sovi sau sotul meu, de la ele, ci abia actioneaza.
Tala, se numeste Romantic Bikers – noi am fost mai cu floricele asa, nu ne-au placut chestiile negre cu pumni si alte alea si sotul meu a gandit totul pe alb, galben, casca cu flacari la urechi (de zici ca e ceva gen Asterix si Obelix), nu simboluri de arme ca la cluburile obisnuite – un pic in semn de protest fatza de toate alea exagerate ale MC-urilor (cluburilor de motociclisti adevarate). Noi mai mult ne-am ocupat de campanii anti-accidente. Am avut si noi una antica la inceput, un MZ, dar ni l-au furat din fata blocului. A voastra ce e? Ai poze? Ce e f. funny e ca cele 2 motocicliste cu permis moto din club nasc la diferenta de 5 zile cum ar veni. Si nu ne-am vorbit si n-am fost impreuna la concepere :P - eu am dpn 16.04, cealalta are 21.04 si amandoua avem fetite. Am mai multe poze cu noi cu moto pe FB.
Din ce am vazut eu, 90% pare sa fie mai chinuit copilul mai mare, i se cer mai multe, e responsabilizat mai mult, anxietatea a fost mai mare la el..si de multe ori iese responsabil si mai anxios, iar cel mic mai zapacit, mai rebel, mai alintat, mai putin responsabil. Chiar exista si un fel de regula constatata psihologic in sensul asta. Insa sigur ca exista si multe exceptii. Am vazut si eu sa fie dorit doar primul copil, iar al doilea, venit mai din intamplare, sa fie tratat asa...gen "tu sa taci ca esti mai prost".
Happy, asa am si eu cercelusi, doar un pic de tot parca mai subtiri, insa acelasi model.
Miha, misto perna, foarte tare! Misto ca te pricepi!
Aredwynn, bafta la TNS si lungimea colulului!
Cristina, asta? http://dobrestii.ro/lang/en/blog/2011/12/experienta-completa-a-nasterii-in-spitalul-privat-sanador/
Si eu stiu ca no-spa sunt ok 3 pe zi.
28+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
SuperMami_1 spune:
merci, Dara.
azi am cautat oferta la mare la inscrieri timpurii si am rezervat pt sf lui august la Cap Aurora hotel California...si o sa mergem in 4 de-abia astept...o sa aibe Nuca 5 luni
toate lumea recomanda acest hotel pt sejur cu copii la mare, ca au baby park..si program artistic pt micuti
de maine ma apuc sa caut sa ma documentez cu actele pt alocatie si indemnizatie si va tin la curent...ca sigur va intereseaza.
Sper sa se opreasca si viscolul asta, ca as mai umbla pe-afara...sa ma lamuresc cu fi-miu daca merge la pregatitoare(gr 0) sau il mai tin la gr mare la gradi chiar ca generatie de sacrificiu, Tala.
Miha, mamica fericita de Rares si 29+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"