Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 24
Raspunsuri - Pagina 14
titi143 spune:
Buna dimineata fetelor.
Ronina frumos ca ai reusit sa iti gaseti cercei care sa iti placa. Si mie mi-ar fi placut sa am pentru cine sa cumpar cercei. Dar am pentru cine cumpara pistoale si masini si motociclete si multe altele.
Kovacs daca nu vrea saiti dea prenatal, spunei sa iti dea concediu medical. Daca nici asta nu vrea dute la doctorul tau ginecolog si spunei situatia si spunei sa iti dea el concediu. Se poate si asa.
Chitosenia ce mare e bebele tau. Al meu nu a fost asa mare decat mai incolo si tot sa nascut la 38 de saptamani cu 3200. Sa creasca sanatos.
Gabriela frumosi cercelusi ai gasit.
Vorbeati de sentimentele care le aveti cand nasteti. Eu cand mi la aratat prima data chiar cand a iesit, nu am simtit mare lucru, doar fericire. Cum am nascut seara mi-a adus bebelasul doar a doua zi dimineata. Cand lau adus am inceput sa plang de fericire, imi venea sa il strang in brate pana nu mai pot si sa nu ii dau drumul niciodata. Imi era putin teama sa umblu cu el sa nu cumva sa ii fac vreun rau. Dar m-am obisnuit ca nu e asa de fragil pecum credem.
La mine iar a inceput contractiile. Ieri iar am avut o gramada si azi vad ca am avut iar cateva. Sper sa nu mai am atat de multe.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 26+ Robert Aaron
Tala spune:
Chito felicitari pt vestile bune si tinem pumnii pt test
Miha a iesit super perna, sa o folositi cu spor! vezi ca ti-am raspuns eu la subiectul cu clasa 0 (azi aflu mai multe detalii si te tin la curent daca vrei)
Noi suntem inzapeziti azi (pt ca s-a stricat vola lui nenea care ne dezapezeste), asa ca suntem in familie toata ziua . Abia astept sa se termine viscolul si sa ies cu David cu saniuta (avem si nameti de 2m cred)
Ce papa bun sa fac eu azi? (vesnica mea dilema)
kovacsc spune:
Fetelor am sunat azi la casa de asigurari din Brasov si mi-au confirmat ca numai cand o sa am 32 de sapt implinite poate sa imi dea prenatal. Solutii ar mai fi, cu risc maternal, dar chestia este ca eu deja am venit la birou, nu lucrez decat parttime asa cum eram si inainte, si oricum mi-ar fi rusine de sefa mea sa ma sucesc acum din nou, 12 zile nu o sa mor. Mare lucru nu fac la birou vin si stau de vorba cu colega mea , au trecut 4 ore si plec acasa. Trebuie doar sa am grija sa nu alunec sa nu iau vreu virus ceva....
Cristina 28+ Karina, fetita noastra draga
aredwynn spune:
'Neata!!!
Tala, mie mi-a placut toata sarcina budinca cu dovlecei (sau cartofi, sau ambele) si branza. Sau ghiveci de legume la cuptor.
Titi, cat de multe sunt multe contractii? Sunt curioasa, sa compar cu mine.
Dia, nu-mi vine sa cred ce citesc, legat de tratamentul din maternitate. Imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva. Cred ca nasterea asta va fi incomparabila cu prima si iti doresc sa fie asa!
Gabriela, si eu am luat cercelusii tot de acolo. Sunt foarte micuti si finuti, am inteles ca e posibil sa se mai indoaie tija in timp, totusi.
Ronina, foarte frumosi sunt cercelusii!!!
SuperMami, foarte bine ti-a iesit perna!! Bravo! S-o folositi sanatosi! Ce mi-ar placea sa fiu si eu asa priceputa...
Chito, ma bucur pentru vestile bune si sa treci usor peste testul de glicemie!!
Eu ma duc azi la TNS si la masurat de col... Sper sa nu se fi scurtat...
Sa aveti o zi minunata!!
LE: Kovacs, nu prea inteleg treaba asta. Teoretic, daca ai naste fix la 40 de saptamani, ai avea mai putin de 84 de zile pana la nastere, adica nr maxim de zile de concediu prenatal pe care il poti avea. Sper sa nu ma insel. Acum, normal ca e riscant sa-ti lasi la limita, dar tu faci cezariana, deci nu vei naste la 40 de saptamani implinite, ci mai repede, deci cu atat mai mult riscul de a depasi cele 84 de zile e inexistent. Si oricum, riscul e al tau, nu al casei de asigurari si nici al medicului.
34+ cu Natalia
magddalena spune:
buna dimineata..
va salut si va pup pe toate,nu prea am nimic de spus,sunt un pic in butoi,ma simt iar rau,mi-au trecut mucii si acum m-a luat tusea.Nu mai stiu ce sa fac,ma dor toate nu dorm noaptea,a inceput sa ma doara tare spatele si piciorul drept ca si cum ar fi amortit.Imi vine sa ma dau cu capul de pereti si o si fac.
am fost marti la cursul prenatal,ne-a explicat o gramada despre alaptat,pozitii,am fost si la spital la maternitate,ne-a aratat sala de nasteri,arata chiar bine calda si primitoare,eu ma gandeam ca e urata si gri si deprimanta.
felicitari Chito pt vestile bune ai un bebe maricel
stiti remedii pt tuse?mi se zdruncina toata burta cand ma ia o criza de asta,culmea e ca nu dau nici de ginecolog nici de doctorul de familie
va pup o zi frumoasa.va invidiez ca aveti atata zapada,ca a nins asa mult,sa va dati cu sania si pt mine
mada 34+ MAYA-ELENA
AMR <6 saptamani!!!!!
titi143 spune:
Aredwin sincera sa fiu nu le numar niciodata , cateodata sunt prea ocupata sa tin cont de ele. Dar din pacate le simt si de multe ori ma incomodeaza si unele ma si dor. A fost momente cand erau cam la 10 min departe una de alta.
SuperMami_1 spune:
multumesc pentru aprecieri, fetelor
Tala, si eu ti-am raspuns la topicul cu clasa 0
Magda, sanatate maxima si insanatosire grabnica, iti doresc!
Aredwyn, tu ai talent la muzica. Am facut si eu 2 ani la scoala de muzica din Tulcea, dar nu s-a lipit nimic am studiat flaut si pianul in auxiliar...dar recunosc ca slabiciunea mare a fost pt pian.
Ai vorbit la maternitate sa-ti puna muzica ta in sala de nastere? ce ambient placut si familiar ii vei crea Nataliei daca vor fi de acord medicii.
Dia, imi pare rau de asa o experienta nasoala la prima nastere. a fost in RO?
Ramona, iei no spa pt contractii?
Miha, mamica fericita de Rares si 29+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
sovietica spune:
cum stiu eu in ce luna intru: dpn e pe 21 Apr. deci in fiecare data de 21, schimb luna. pe 21 ian tocmai am intrat in luna a 7-a, pe 21 Mar voi intra in luna a 9-a. mi-a fost prea greu si confuzant sa stabilesc in functie de nr de saptamani.
va pup pe roata din spate!
peseu: zanele cu experiente mai grele la bb1 , bucurati-va, va fi mult mai bine la bb2 pentru 99.9%
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr
kovacsc spune:
Dara ai pus tu un link despre povestea unei nasteri, te trimitea pe un blog, nu il mai gasesc. Daca mai sti te rog..... l-am tot cautat dar nu il gasesc
Cristina 28+ Karina, fetita noastra draga
titi143 spune:
SuperMami nu prea iau nospa deorece doctorul mia spus doar in cazul in care sunt dese si ma dor sa iau. Poate nu face foarte bine excesul.