Buburuze- LMA buburuze de 24-31 ianuarie! (128)
Raspunsuri - Pagina 7
fragrant8 spune:
LA MULTI ANI MIRUNA, ALESSIA, SOFIA!!!!
Sa cresteti mari, frumoase si sanatoase!
RaluKara - bun revenit!
am intrat si eu sa-mi bau cafeaua cu voi si apoi o tai la munci!
O zi buna sa aveti!
Andutza_B spune:
Fetele mele dragi, inca o data si inca o data si inca o data!
Priorix e asta de la 1 an? Eu fac toate vaccinurile pe care imi zice dr sa le fac. Ca asa zice ea, asa e schema de vaccinuri... Eu nu ma abat. E, poate, o idee tampita, dar am senzatia ca mai mare e raul care s-ar putea intampla daca nu le fac decat daca le fac.
Cred ca vroiai, totusi, un argument mai academic decat asta!
Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)
Atunci cand Dalai Lama a fost intrebat ce l-a surprins mai mult īn ceea ce priveste umanitatea, acesta a raspuns: " Omul. Pentru ca īsi sacrifica sanatatea pentru a face bani. Apoi sacrifica bani pentru a-si recapata sanatatea. Si pe urma este atāt de īngrijorat de viitor īncāt nu se poate bucura de prezent; rezultatul fiind ca el nu traieste īn prezent sau viitor; traieste ca si cānd nu va muri niciodata si apoi moare fara sa fi trait vreodata cu adevarat."
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catal_ina10 Fetele care fac priorix, de ce il faceti? Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011 |
asta e si problema mea - voiam sa lansez un SZ pe tema asta
Eu i-am facut pana acum vaccinurile "obligatorii", dar cu asta..nu stiu ce sa fac!! Pentru ca e fetita, as lasa-o sa faca bolile acum, sa capete imunitate pe viata, decat s-o vaccinez acum si peste cativa ani, poate cand va fi si ea gravidutza, vaccinul sa nu-i mai ofere imunitate sa se trezeasca panicata ca a intrat in contact cu vreo rubeola. De asta chiar nu stiu daca sa-l i-l fac sau nu. Inclin spre NU.
Luiza1977 spune:
nu stiu daca priorix asta e cel gratuit de la stat,insa noi il vom amana putin timp,treb.sa vb si cu doctorita sa vad cat timp se poate.... daca nu ma insel la 4 ani este cel de-al 2-lea rapel,pe care sigur il voi refuza,vreau sa faca bolile cat e mic si nu cand e adult.eu am facut rujeola la 20 de ani,mi-au ciuruit dosul cu injectii crezand ca e alergie....... ,fratele meu l-a facut la 30 de ani.nu prea scapa lumea cand sunt adulti si atunci fac o forma mai grava a bolii si chiar nu vreau asta.
a fost o stire de curand la tv,cineva s-a dus la urgenta,la spital si toti medicii s-au imbolnavit.... nu mai avea efect vaccinul ..... ce sa mai zic?
madalina_m spune:
Eu cand am facut, in sarcina, igg-urile si igm-urile care se fac mi-a iesit ca sunt imuna la rubeola si am intrebat-o pe mama daca am facut cand eram mica. mi-a zis ca nu am facut pentru ca am fost vaccinata. Nu stiu ce vaccin era la vremea aia dar uite ca am si acum imunitate. Eu le fac pe toate cele obligatorii. Ma gandesc ca daca sunt obligatorii or stii ei ceva.
cocutza2011 spune:
La multi ani Alessia, Sofia si Miruna! Sa cresteti mari frumoase si sanatoase!
Mirela, acuma am vazut. Iti iau maine daca vrei. Eu nu iau nimic de la Nestle ca am citit multe despre borcanelele lor, dar parere mea e pur personala, piticii astia de pe creier. S-ar putea sa vina sotul meu saptamana viitoare in Bucuresti dar iti zic eu oricum cum si cand.
Madalina, aicea Viburcolul e un fel de Camilia, homeopat dar cu actiune prelungita. Doctorita mea mi-a zis ca degeaba dau pe gingiuta ca tine 15 min si gata, sau bilute pe gurita. Ii pun supozitor si o calmeaza, si doarme noaptea linistita. Am si Osanit bilute homeopate, dar efectul nu e la fel ca la supozitor. Si inainte de raceala i-am pus odata si parca si-a mai revenit. Noua ne e bine cu el, sunt multumita.
Oana si bebelina Andreea
RaluKara spune:
madalinafaza cu vaccinurile obligatorii e cam ciudata. nimeni nu poate fi "obligat" sa i se faca un tratament medical impotriva vointei sale. mai degraba as zice ca sunt cele recomandate de marea majoritate a pediatrilor si a doctorilor in general.controversele legate de fiecare vaccin sunt imense. dar nu sunt obligatorii si nici nu ti se poate refuza o inscriere la cresa/gradi/scoala (decat in cazul celor private poate) pentru ca ai ales sa nu faci un vaccin. iar in momentul in care ameninti cu un mic proces brusc toata lumea devine amiabila si se strege totul cu buretele. confrm articolului 13 din Legea nr. 46 din 21 ianuarie 2003 privind drepturile pacientului este strict la latitudinea fiecaruia ce tratament medicamentuos accepta.
noi am ales sa nu il facem, prefer sa faca bolile cat timp e copil. numai cand citesc efectele adverse ma apuca ameteala si se invarte casa cu mine. daca in cazul bcg si pentaxim bolile pentru care se fac vaccinurile sunt un real pericol si pot avea repercusiuni grave , personal, nu cred ca o rujeola sau o rubeola sau u oreion pot fi la fel de periculoase. dar asta este strict parerea mea, nu inseamna ca e si cea mai buna parere.
dr maiei ne-a sustinut din plin decizia ba chiar ne-a confirmat ca nici ea nu i le-a facut fetitei ei(are vreo 4 ani...si mi se pare ceva curios ca un medic sa nu isi vaccineze propriul copil...e clar ca undeva informatiile nu sunt clare si nu sunt impartasite publicului. altfel de ce si-ar risca sanatatea propriului copil??)
in alta ordine de idei, azi am primit pozele de la ziua maiei si de la turta...sunt pe FB...pentru nefeisbuchiste....daca imi da si mie cineva o parola sau un cont comun sau o idee unde altundeva sa le postez o fac cu mare drag...
va pe toate si fug la o bataie cu bulgari!!!