Buburuze- LMA buburuze de 24-31 ianuarie! (128)
Raspunsuri - Pagina 19
Mayane spune:
Neatza
Am scris voiniceste... Pana am constatat ca nu eram logata cum trebuie...
adryiii - nici o legatura intre ruj si palarie. Filmul ala cu rujul e chiar trist.
Daca tot am luat-o cu povesti, era una... Nu mai stiu exact inceputul, dar stiu bine concluzia. Un om avea nevoie de cineva sa-i faca nu stiu ce munca in casa. A intalnit un mester, care s-a aratat dispus, dar trebuia sa treaca pe acasa sa-si ia trusa de scule.Au plecat amandoi, au ajuns la casa mesterului, si inainte de a intra in casa, mesterul s-a oprit in fata unui pomisor si a inceput sa-i mangaie crengutele. Cand a iesit din casa cu trusa de scule, clientul ros de curiozitate l-a intrebat ce facea cu pomisorul. Mesterul i-a zis:
-Ii ceream iertare... Ca-i las toate grijile de peste zi inainte de a intra in casa.
Anka, tinem pumnii. Daca mananca lapte, da-i doar lapte pana isi revine. Noua ne-a zis pediatra sa-i dam lapte fara lactoza, iar cand isi revine sa reintroducem treptat laptele normal. Desi nici acum nu stiu ce a avut, ca toate analizele au fost negative. Insanatosire grabnica! Sunt sigura ca te vei descurca.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
Mayane spune:
LA MULTI ANI!!!
TUDOR
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
Lorich spune:
Neata
Mayanece frumos ai zis!!! Adryy sigur te va ajuta povestea asta! Tot asta a zis si Mada, dar mi-a sunat tare frumos cu pomisorul!
Anka sa ne mai scrii de BUBU, noi ii trimitem urari de sanantate!
Adryy bafta cu cresa!
La multi ani Tudor! Sa cresti mare, voinic, istet si sanatos!
RaluKara spune:
LA MULTI ANI TUDOR!
Neata!
Raportam o noapte de vis...Somn profund de la 01 noaptea pana acum vreun sfert de ora...in sfarsit am dormit si noi..."broscuta patata" e..extrem de patata...cel mai rau e in spatele urechilor si in cap...si e haioasa rau cum incearca ea sa se scarpine in cap si pe burta...
adry asteptam vestile despre cum a fost la cresa! tinem pumnii sa se acomodeze mandra repede repede!
mayane e superba povestea cu pomisorul!
anka-maria spune:
Fetele, fusai la doctor. In buna traditie olandeza, ma dusai bou si ma-ntorsai vaca. Cica e gastro, virala. Nu pot sa fac nika, doar sa-i dau lichide sa nu se deshidrateze. Am intrebat de regim, a zis sa-i dau ce vrea el. Am intrebat de lapte, a zis ca daca bea sa i-l dau normal, nu d-ala fara lactoza.
Cica dupa parerea ei e un virus numit "rota". Cica l-a recunoscut cand i-am zis io ca pute cumplit kk. Pe moment nu mi-a picat fisa, dar in drum spre job mi s-a aprins un bec. Adica "rotavirus"????!!!! temutul rotavirus???
Azi noapte a fost groaznic, a icnit toata noaptea si la ora 2 l-am gasit intr-o balta de kk. Era pana la gat de murdar, saculet, lenjerie, toate patate..nu stiu daca a dormit legat 2 ore...si noi cu el.
Se chinuie cumplit saracul, se aude cum ii fierbe burtica, plange rau si nu vrea decat in brate. Daca nu o aveam pe maa aici nus' ce ma faceam.
simis spune:
Uoff, Anka, saracutul Bubu mic Sper sa ii treaca repede repede bolesnita asta!
Nici la Florin nu i-au trecut mucii aia de tot, cand manca il supara in gatut. Sper sa nu il mai tina mult ca tare rau papa si fara ei, cu ei nu mai vorbesc.
LA MULTI ANI TUDOR!!!
Lorich spune:
of, Anka sanatate, din ce zici tu , da pare temutul ROTA.. of, mai Bubu mic. si sananate !!!!
andri31 spune:
buan fetele.
anka sunt cu tine. fata a fost supecta doar si tot aiurea a fost. intrebare: tu ai facut vaccinul de rotavirus? (ca daca-l faci chiar daca ia balaurul are o manifestare mult mai "pasnica")
chiar daca dr ti-a spus ca poti eu te sfatuiesc (sfaturi date de cea mai buna pediatra din constanta):
- lapte fara lactoza
- electroliti/saruri (aici sunt de la humana)
- pe alocuri (la o masa de lapte sa bagi si un probiotic)
- ceai de menta (chiar daca nu ii place , cate o lingurita din cand in cand , cate un bibe mic e suuper pt el)
-mucilagiu ca la carte (sa-l stranga la burtica)
noi am asteptat rezultatele de laborator de kk sa vedem daca are rota...daca avea exista si un medicament ... pe care noi din fericire nu a mai fost nevoie sa-l dam
atentie! rota e u balaur rau pt bebelusi asa de mici...fa analize de kk si daca iese akolo fuguta la medic pt tratament adecvat (pe langa sugestiile de mai sus)
pup dulce dulce bb mic si drag
curaj! trece !
Wudy spune:
Buna ziua fete dragi,
LA MULTI ANI TUDOR, Sa cresti mare si voinic!
La multi ani si sarbatoritilor de zilele trecute! Scz pt intarziere...
Anka, sanatate multa lui bubu mic. Bine macar ca este buni cu voi si mai are si ea grija de baiat. Fruntea sus, o sa treaca si asta
Andutza, unde esti?
Noi suntem bine, ne dam cu saniuta, din cand in cand mai facem si la olita, o pune bona, eu nu am rabdare inca sa fac asta.
Sambata ne rupe nasa turta. O sa fie o mini petrecere, asa intre noi cei din familie.
Chiar pe 9 de ziua ei eu o sa fiu la peste 2000 de km distanta de casa
Deja ma doare inima ca de ziua ei nu o sa fiu acasa dar asta este.
Pupici, sunt prin zona