Buburuze- LMA buburuze de 24-31 ianuarie! (128)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Andri, am intrebat daca se fac analize la kk si cucoana a zis ca nu! nu e nevoie, ca oricum nu se da nika. Tot ce mi-a recomandat a fost apa si saruri de hidratare.
Dar mi-a zis totusi sa vin si maine sa ma vada si colega ei. Asta nus' ce drac e, o fi pe post de second opinion.
Am bagat la cap toate sfaturile, o sa execut. Dar m-a luat cu friguri cand mi-am dat seama ca vorbeste de rota, nu e un virusel, e ditai virusoiu. Saracu' bubu, io faceam ieri disciplina cu el, ma enerva ca nu vroia sa stea o clipa jos din brate. Sunt proasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Nu Anka, nu mai zice asa urat despre tine. Esti o mama foarte buna doar ca din cauza oboselii si a stresului mai cedezi cateodata
Aveti grija de voi. Daca poti poate ar fi bine sa mergi si pt a doua opinie
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Salut, comoarele mele1
Scurt, ca-s in secretariat, o inlocuiesc pe o colega bolnava si abia am apucat sa vad wc-ul azi.

Mada/Doloress, multumesc!
Anka, multa sanatate lui bubu mic! Si nu-ti mai face procese de constiinta, TOATE mai clacam!
Ralukara, ce bine, ati bifat rubeola! Sanatate, sa se faca bine repede broscuta patata(ma rog, pana isi face damblaua )
Mayane, super poveste!
Adry, bafta cu cresa! Ti-am scris si pe FB.
Eu am invatat sa las serviciul la usa cand lucram intr-un birou dar de femei barfitoare si extrem de rele (gratuit). Ajunsesem sa iau Extraveral in fiecare seara, plangeam zilnic, eram o leguma, abia vorbeam acasa. Relatia cu cei apropiati, inclusiv cu musiu, se ducea naibii. Dupa ce am plecat de acolo, mi-am pus platosa. Pentru ca am realizat ca mult mai importanta e viata personala, de acasa, cu cei dragi, decat cea de la serviciu, nimeni nu regreta, pe patul de moarte, ca nu a stat mai mult la birou, ci toate regretele tin de viata personala. Si atunci de ce sa o stric cu rahaturile de la serviciu? Asa ca: jobul e job, cu implicare maxima in alea 9 ore, iar acasa e acasa.
Wudy, Imi pare rau ca vei fi departe de buburuza ta de ziua ei...Stiu ca te doare. Dar ai in fata mii de zile in care sa-i fii aproape, treci peste blocajul psihologic ca e vorba ziua ei. Stiu. E greu.

Gata, comoarelor, scuze daca nu am raspuns "la tuturor" dar si cat am scris am tastat cu o viteza maxima!
puuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

ankate bat daca te mai aud ca vorbesti de tine asa !!!! pe cuvantul meu!!! esti o mama foarte buna (faci parte din fetele pe care le admir pentru taria de caracter!),dar care e si ea om, si se mai enerveaza, o mai aduce si pe ea oboseala in stari mai proaste! rabdare si tutun! si maine poate va duceti sa il vada si colega, nu cred ca strica si o a doua parere! sanatate si nu te mai invinovati!
va maxim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

mai andutza, pai nimeni in afara de familie sau prieteni apropiati nu merita sa te zbuciumi tu atat de mult din cauza vorbelor rau intentionate si a barfelor! si daca stau sa ma gandesc mai bine, nici pentru familie nu trebuie sa stai sa suferi pentru niste vorbe! stiu ca tu esti o fire sensibila, dar nu te mai lasa afectata de rautatile celor din jur, sunt atatia oameni care au o placere perversa sa faca rau incat zau daca merita!eu pana acuma nu am fost incadrata intr-un colectiv de munca decat vreo 4 luni si am vazut acolo rautati si prostie cat casa...dar nu merita! gandeste-te la puiul tau ca are nevoie de o mamica linistita si fericita!

wudy imi pare rau ca nu o sa fii acasa de ziua lui bebe, dar gandeste-te ca vor fi si zile mai bune in care vei fi alaturi de ea mai des...macar acuma ei nu isi dau seama ca e o zi speciala, pentru noi in schimb e o zi importanta...imi dau seama ca iti va fi tare greu, dar nu uita ca puiul tau te iubeste oricum si cel mai important e sa treceti peste cat mai usor cu putintya!

Mergi la inceput
Mergi la inceput