Buburuze- LMA buburuze de 24-31 ianuarie! (128)
Raspunsuri - Pagina 18
madalina_m spune:
Zumzu ce a iesit la analiza de kk ca a avut Darius? Saracutul, dupa chinul cu laringita a facut si enterocolita?
madalina_m spune:
Adry chiar asa!
Eu deocamdata nu reusesc de loc sa intru de la servici. Inca suntem 2 la un birou cu un calculator.
adryiii spune:
Ce draguta esti Mada! Eu de la serviciu nu o sa pot intra niciodata! Daca va fi vreme doar de pe telefon...
Apropo de serviciu. Am o dilema. Cum sa fac, ca in momentul in care plec acasa, sa uit de tot si sa las supararile si energiile negative acolo? In sensul sa nu mai pun la suflet si sa vin acasa incarcata cu tot felul. Idei, ceva?
madalina_m spune:
Adry eu cum ies pe usa firmei trag adanc aer in piept si nu ma mai gandesc decat la puiul care ma asteapta acasa. Asa cum si cand sunt la servici incerc sa imi tin mintea acolo, nu acasa. Nu e bine sa le amesteci ca nu iese nimic bine, nici munca cu gandul la pitic, nici bebeluseala cu gandul la servici.
RaluKara spune:
mada sper sa nu faca Razvan niciun fel de reactie la vaccin nici acum nici peste n saptamani
adry am retinut faza cu olita...mai am si io o intrebare de om cam greu cu capul...te referi la olita in genul in care exista cand eram noi mici sau la d-astea smechere cu scaunel , jucarii si alte bazaconii?
si acum atentiune ! atentiune!
Maia este fericita castigatoare a premiului rubeola si fericita posesoare a zeci de bubite care de care in locuri mai variate!
madalina_m spune:
Anka cel mai important e sa nu intrii in panica! Si noi am trecut prin enterocolita si din cauza panicii sotului am ajuns la spital cu Razvan desi sunt convinsa ca eram bine si acasa. Are si diaree sau numai varsaturi? Razvan a avut in 24 ore 8-10 scaune diareice si 5 varsaturi. Dr au zis ca ar fi putut fi chiar Rotavitus la cat de violenta a fost. Trebuie sa il tineti hidratat. Mai putina mancare, daca vezi ca vomita dupa masa, si dat apa cu saruri de hidratare 2-3 gurite la 15 minute. E foarte bine ca iti ia laptele. Pana isi revine lasa-l sa manance numai ce vrea el. Ca sa il verifici daca e deshidratat il ciupesti de pielea de pe burtica. Daca nu revine repede, ci ramane pielea in sus e semn de deshidratare si atunci tre' sa mergi la doctor. Dr. ne-a zis ca copiii de 1 an rezista 24 ore in care nu reusesc sa retina nimic din ce consuma. Daca varsaturile si diareea nu se opresc sau macar se raresc iar trebe mers la docor.
Sanatate multa!
Si sa nu uit: ia-ti femeie permisul! Mai ales ca acolo ai si strazi pe unde sa circuli.
madalina_m spune:
Raluca vezi tu? Zisera fetele ca urmeaza bubele. Era imposibil sa fie febra asa mare de la masele, fie ele si 4 odata
adryiii spune:
Maia, sanatate, puiule. Treci tu peste asta, ca e langa tine mami ta. Olita de aia ca si cand eram noi mici zic eu.
Mada, asa e. Nu e bine dc se incurca seviciu cu bebeluseala si gandurile intre ele.
Mi-e cam somn.
Noapte buna buburuze si mamici de buburuze.
zumzu spune:
Mada la analize nu a iesit nimic.ce inseamna asta?sa fi fost intradevar de la siropul ala de tuse?
Hainute de vanzare
Doloress spune:
La multi ani Stefan Tudor!
ANDUTA - asta era articolul : http://frumusete.ele.ro/Coafuri/Spune-adio-parului-rebel-cu-keratina-lichida_--a10987.html
Eu nu am spray, desi am sa caut, eu cautam o solutie de indreptat parul permanent, sa nu trebuiasca sa-l indrept eu in fiecare dimineata. Si voiam o solutie cat de cat friendly parului meu, adica nu solutia clasica de permanent care sa-mi distruga parul.
ANKA - asa si eu ma blestem cam in fiecare zi ca nu mi-am luat carnet. Ar fi atatea grupuri de joaca, grupuri de mame, piscine, locuri speciale pentru bebelusi. Si eu stau in casa pentru ca nu ma pot cara cu carut prin nameti, zapezi si gheata. Asta este.
RALUKA - felicitari castigatoarei. Ati mai taiat una de pe lista!