Buburuze- LMA buburuze de 24-31 ianuarie! (128)
Raspunsuri - Pagina 17
florintunde spune:
La multi ani STEFAN!
Viata lunga si numai bucurii
Buna fetele
Eu sunt cu tuse,Mario cu muci..un doua perfect:-)..
Am fosta zi la farmacie
Postez listuca pt Cine mi-a trimis PM..COMENZI ASTEPT TOT IN PM
----------------------------------------------------
WELEDE
ULEI GALBENELE BEBE PLIC 20 BUC-4 LEI
CREMA MICA MIGDALE 2 LEI
CREMA MICA RODIE-ZI 2 LEI
CREMA MICA WR ZI SI NOAPTE 2 LEI
SERUM RODIE RECIPIENT CU POMPITA 7 LEI
MASCA MICA WR 2 LEI
CREMA MARE WR TEN MIXT-NORMAL /TEN USCAT 5 LEI
CREMA MARE W ROSE NOAPTE 5 LEI
CREMA MARE MIGDALE MIXT/SENSIBIL 5 LEI
CREMA HIDRATANTA IRIS ZI TEN USCAT 5 LEI
CREMA IRIS NOAPTE 5 LEI
CREMA ZI RODE CU ANTIOXIDANTI 5 LEI
CREMA NOAPTE RODIE 5 LEI
ULEI 100 ML RODIE 9 LEI
---------------------------------------------------------
anka-maria spune:
Fetele, multam de incurajari, va pup pe toate.
Tocmai ce m-a sunat mama sa-mi spuna ca a vomitat iar. S-a sculat din somn si a vomitat, deci clar ceva nu-i in regula cu burtica. Am sunat la medic si am facut programare pt. maine la 10. Laptele il bea si pare sa fie ok dupa lapte, in schimb mancarea solida o da afara. Of...
Nus ce ma fac daca ma trimite la analize sau la spital. O sa ma duc cu taxiul.
De cenu mi-am luat io carnet la timp oare??? Anul asta imi iau carnet.
Bai ce nasol e fara barbat acasa.
RaluKara spune:
adryy bravo pentru reusitele la olita!...cred ca in februarie imi fac si eu curaj si ii iau o olita...macar sa vad daca sta pe ea, ca "antrenamentul" il incepem mai la vara.
RaluKara spune:
anka hai, mami, ca nu mai e mult ana maine cand mergeti la nenea sau tanti doctoru' si aflii exact ce si cum...stiu si ca par interminabile orele pana maine si ca ai impresia ca toate relele se intampla taman acuma cand e sotul tau plecat.. bucura-te ca in rest ai avut parte de un copil sanatos, cumintel(mi-aduc aminte ce frumos povesteai tu de "disciplinarile" cu mancatul noaptea, cu adaptatul la cresa), independent si ca asta e doar un episod fugitiv. stiu ce inseamna sa te capieze copilul de cap taman atunci cand nu iti arde, cand te gandesti la altele...si stiu si cum e sa nu adoarma fara tati...si la noi e la fel...sotul meu o culca si cand e el de serviciu (lucreaza in ture de 24 de ore)imi blestem zilele ca adoarme mandra mea numai pe la ore deocheate...3-4 dimineata...culmea, azi lucreaza si deja ma gandesc cu jale ce ma asteapta la noapte..
eu te mult si iti doresc o noapte usoara si maine un diagnostic cat mai soft si evident sanatate lui Bubu!
zumzu spune:
anka nu te panica, doar ce am trecut si noi prin asta,inca nu ne-am revenit complet. posibil sa iti da sa faci analize la caca.Darius a refuzat prfurile hidrasec,smecta,s-a refacut de la sine si cu niste ceai de menta(cateva guri asa).La fel vomita si la noi,dupa masa,isi facea scarba cu mancarea mai ales.trece:*
Hainute de vanzare
zumzu spune:
noi o sa facem vaccinurile separat,asa ne0a recomandat si pediatra si asa vroiam si eu.ROR as fii vrut sa nu il facem..dar pana la urma il facem.
Hainute de vanzare
zumzu spune:
pediatra ne-a zis ca se face si in clasa I un rapel la RORul asta si chiar dc nu esti imun pe viata faci niste forme mult mai usoare..nu stiu,n-am inteles exact.
Hainute de vanzare
madalina_m spune:
Salutare!
Azi am facut vaccinurile. Pe amandoua. Sa vedem cum va fi. Deocamdata e bune, dar reactii la Priorix poate avea si dupa 2-4 saptamani.
Andutza postase Doloress un articol din Supereva parca despre spray-urile cu keratina lichida. Eu aveam unul dar, citind, mi-am dat seama ca nu il foloseam 'regulamentar'. Cica se activeaza keratina la caldura. Dupa ce te dai cu el trebe sa folosesti foenul sau placa , ca sa se vada rezultatele (par mai moale si mai lucios). Asta de il am eu de la DM e de la Byphase si scrie pe el Keratine Liquide elixir de beaute pour vous cheveux. Active protect. Cred ca e o marca pe care nu o gasesti decat la ei.
adryiii spune:
Salutare!
Mayane, ce mi-a placut aia cu palaria rosie! o sa o aplic. Mie imi place tare mult titlul filmului “Ruj rosu pentru zile negre”. N-are nici o legatura, nu?
Anduta, nici o reactie dupa vacin. Doua i-au facut: unul in mana si unul in picior.A plans azi noapte, de fapt a tipat vreo ora si i-am dat niste ibalgin, s-a linistit si a dormit pana dimineata. Mai am vesti bune: azi a facut primii pasi. Si cel mai mult ma bucur ca am fost acasa si nu am ratat momentul.
Si Anduta multu de floare: nu stii tu ce zace in mine - scriu frumos, frumos!!!si sunt modesta tare, tare.
La multi ani Stefan Tudor! Sa cresti mare dragule!
Ralukaa sa stii ca eu nu vroiam neaparat sa o invat la olita. De trei saptamani de cand sta soacra-mea cu ea, i-am zis sa incerce sa o puna daca are timp si chef. Se pare ca a vut. Si fiica-mea e asa incantata ca vede rezultatul incat refuza sa se ridice pana nu temina. Nu stiu ce am facut sa merit asa copil. Daca vei sa-i cumpei olita, i-ai de aia mai joasa sa ajunga bine cu picioarele pe jos si sa nu o taie la fundulet.
Anka, mamica inca o data iti dores multa putere si sanatate lui bubu. Sa nu uiti: anul asta iti iei pemisul. Asa e de fain sa conduci!!!
adryiii spune:
Madalina noi astea muncitoare zicem deodata Salutare!!! si scriem tot la ore de astea