Buburuze- LMA buburuze de 24-31 ianuarie! (128)
Raspunsuri - Pagina 16
adryiii spune:
Vas, ce simpatica Eliza cu ridurile!
Bune cremele lui Tunde, bune
Sa ma si laud un pic: azi a fost primul caca si primul pisi la olita. Am ratat mometul dar am vazut spre seara reluarea. Ma mir ca sta. Ii place si e fericita ca vede rezultatul. Olita de dinainte nu cred ca ii convenea. I-a cumparat buni olita care sa aiba marginile mai rotunjite. E si mai joasa. Poate ca conteaza. Seamana cu alea de pe vremea noastra.
Si azi am fost sa facem vacinul de 1 an. Sper sa trecem cu bine, fara reactii ciudate.
Ma pun la somn. Eu si gainile
Noapte buna!
piscotel2011 spune:
LA MULTI ANI KEVINUTZ!!!!!!!!!!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011
RaluKara spune:
LA MULTI ANI KEVIN!!!
irinuka..hai, nu parasi si tu forumul....vorbele vin si trec....chiar daca sunt deranjante, totusi AICI ne-am cunoscut, aici ne-am imprietenit, aici"am nascut",aici...aici au fost multe si trebuie sa mai fie inca!
mirela, lorich, vas,tunde, doloress, madalina,adryy
andutza nu mai fii trista...refa machiajul...(unde e simo cu rimelul ei cand ai nevoie de el...)..iar oboseala...probabil va trece candva, nu stiu cand, dar sunt sigura ca va trece. si un mare mare pentru mica vacciata!
luiza si sa treceti bine de vaccin!
anka...offff....cred ca ar ajuta ceva regim exact cum a zis si lorich...poate si un tel la dr...si nu mai fii speriata! capu' sus !!!se face el bubu mare si o sa ai ditamai flacaul de nadejde!
DESPRE NOI VESTI MAI BUNE. am fost la tanti dr, am constat(cu mari lupte greco romane) ca ii ies 4 masele o data si e umflata rau gingia ..dr zice ca asta ar fi vinovatul de febra...azi oricum a fost mai cuminte si nu a depasit 39...ramane de vazut ce va fi si noaptea asta..ne-a dat si niste complex de vit b sa ii creasca pofta de mancare, si isoprinosine pentru imunitate ca la noi e plin sezon de rubeola...in rest "rabdare si tutun". azi chiar a fost un progres: a mancat un iaurt intreg...comparativ cu zilele trecute asta e un real succes..
noapte buna, eu sunt cheuna de cap si de somn...de joi noaptea pana acum nu cred ca am depasit 5 ore de somn dezlegat pe noapte.
maimutzica10 spune:
LA MULTI ANI, KEVIN!!
LA MULTI ANI, STEFAN!!
Si noi maine la vaccin, 'mergem' cu Luiza. Sper sa fie fara febra. M-a sunat azi asistenta pediatrei din tara, sa-i trimit copie dupa carnetul de vaccinari, sa isi treaca si ea in evidente ca-i copilul la zi cu intzepaturile..
Bubu, Ad'je, sanatate!!
Sunt rapusa, azi am exagerat cu ordinea, am bagat si nospa mult, cred ca trebuie somn acum!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011) si 17s
think pink
Mayane spune:
Ma bag si eu ca musca... Daca simtiti nevoia sa va certati (chiar daca o faceti sa nu-i certati pe copii), incercati sa nu va auda copiii.
Eu cu al meu nu ma cert. Ne-am certat de doua ori in noua ani. Si ambele certuri in primii doi ani. Deci n-am experienta... Dar amandoi suntem teatrali la povestit. Si cand al meu vine de la munca si imi povesteste ceva, il vad pe copil ca pune botul si incepe sa-i tremure buza a plans. Asa ca stam la povesti la bucatarie, cu usile inchise, sa nu ne mai auda.
Anka, si eu votez pentru gastro. Noi i-am dat mancare de regim, antitermice (ca avea febra) si hidratare la greu. Dupa vre-o 4 zile am fost si la doctor, care ne-a zis sa continuam ce faceam, plus saruri de hidratare, lapte fara lactoza si un medicament... Pe care le-am oprit dupa 3 zile, ca deja isi revenise.
Andutza, circula pe mail acum ceva ani (poate si acum) o chestie cu "palaria rosie". Eu pup sa treca si zic sa-ti pui palaria rosie si sa iesi la plimbare. Fie si numai virtual (sau imaginar). Adicatelea, detaseaza-te putin de suparari si vezi si diferentele minunate intre viata de ieri si de azi.
Sanatate bebeilor bolnaviori!
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
Andutza_B spune:
LA MULTI ANI STEFAN TUDOR! SA FII SANATOS SI NOROCOS!
Mneata, fetelor. Ma puteti lovi cu o perfuzie de cafea, am niste nopti... Dar sunt tare bucuroasa ca Thuja si-a facut efectul si la acest vaccin si Miru nu are nicio reactie adversa deocamdata, nimic.
Ralukara, ma bucur ca e mai bine pitica!
Maimutica, Luiza, bafta cu vaccinul si sa dea DD sa nu aveti nicio reactie urata dupa.
Adryiii, cum e Elena dupa vaccin? Si pentru cat de frumos ai scris! Si felicitari pentru olita!
Irinuka, de fiecare data cand intru si vad ca s-a scris doar o pagina in 24 de ore sunt trista. Da' nu ma las, e ceva special aici, intre noi toate, nu ma las!
Anka, sanatate lui Bubu!! Lasa, mami, ca trece si asta!
Fetelor, multumesc inca o data de sfaturi si incurajari! Sa stiti ca de la fiecare am invatat ceva, m-ati ajutat mult!
Ma duc pe calorifer. Nu mai pot de frig, am ajuns de o ora si tremur inca.
Andutza_B spune:
A, Madalina/Doloress, despre ce spray cu keratina (oare keratina ati zis?) vorbiti? Si cum se foloseste? Mada, ce ai luat tu de la DM?