Buburuze- LMA buburuze de 24-31 ianuarie! (128)
Raspunsuri - Pagina 15
Andutza_B spune:
Chiar, Adryiii, multa bafta si putere, mami! Nu-i usor la inceput, trebuie sa stii la ce sa te astepti. Dar daca treci peste primele 3 saptamani... totul merge struna dupa aia.
Multumesc, fetelor, ca ma mangaiati si alinati!
Luiza1977 spune:
LA MULTI ANI KEVIN!
Sa ai parte in viata numai de sanatate,fericire si mult noroc!
Andrii,sper sa se acomodeze repede buburuza la cresa.numai bine va doresc!
Irinuka asa e mami cu atmosfera,se simte din pacate....
Vass,ne-ai facut sa ne gandim pt 8 martie,daca se lasa cu petrecere e si mai bine!
Noi maine mergem la vaccin,offff am emotii,sper sa fie bine.
Andutza,iti trimit eu niste flori,sa te inveseleasca nitel
Sanatate puilor bolnaviori!
RaluKara,cum e buburuza?
o zi frumoasa!
vas spune:
da Lorich, stii ca noi suntem pe/un gand cum se zice la mine in ardeal.. Si faptul ca avem copii la diferenta destul de mica se simte si in desfasuratorul unei zile normale.
Eu tot din optimism pastrez si poza de la avatar sa cred ca e vara.... si frumos...si soare ....si toate frumoase.
mai.... eu nu stiu despre ce discutii vorbiti ca nu am prea fost pe net, dar eu zic sa nu puneti la suflet parerile altora. Pe forum eu vesnic mi/am spus parerea fara sa ma intereseze daca e cineva de acord cu mine ori ba. Irinuka, pe tine te/am simtit trista si nu prea stiu ce s/a intamplat.
Adriii, bafta multa la obisnuinta cu cresa.....e mai greu pentru noi decat pentru ei....stii copii se adapteaza oriunde cineva se poarta frumos cu ei si se simt iubiti.
Tunde, eu mai am o problema...copii cresc si noi IMBATRANIM!!!!! aoleoooo, pe mine acum intr/o zi m/a intrebat Eliza de ce pe frunte cand ma incrunt de vad linii, ce/s alea...mami.... imbatranesti????? sunt riduri de face reclama la televizor pentru creme?????
M/a cam izbit in plin, dar ma consolez singura si zic ca totusi pana la 80 de ani mai am vreo 49 asa ca am timp berechet..
anka-maria spune:
Marie si Marioaraaaaaa, ia un par de ma omoaraaaaa.....
Cam asta e situatia, in versuri. Sunt praf si pulbere.
A ajuns mama, a plecat barbatul.
A plecat barbatul, s-a imbolnavit bubu. Vomitat, diaree, tot tacamul. Azi m-au chemat sa-l iau de la cresa. Cucoana educatoare imi zicea ca a facut bubu atata "poup" cat n-a vazut ea in toata viata ei. S-a dus mama sa-l ia. Deja m-a sunat de 3 ori pana acum, cred ca trebuie sa ma duc acasa.
Fetele, de 3 zile e asa, sa ma duc la doctor oare? Vomita maxim o data pe zi si face kk de 3 ori foarte mult si moale. Cam atat, febra n-are. Sa fie asta un soi de gastro??? Ca nu stiu, n-am avut nicioadata. Pute foarte urat kk, ca si cum ar avea ceva la stomacel. Of, nus' ce sa fac.
Aseara m-am chinuit 2 ore sa-l culc! Pe el il culca taica-su, acum probabil il astepta mititelul. Statea in fund si plangea. Din cand in cand atipea 5 min. si apoi deschidea repede ochii sa vada daca mai sunt acolo. M-a tinut de mana 2 ore pana a cazut rapus.
N-am dormit toata noaptea de grija ca se scoala si nu mai pot sa-l culc. Plus ca e bolnavior si sunt speriata rau, n-a avut niciodata ceva la stomacel.
Ca sa fie treaba treaba a nins 3 cm si autobuzul n-a mai venit, am si inghetat ca proasta in statie.
Bai, ma ia plansul. Ce mama masii, ca io eram aia rece si detasata.
Lorich spune:
Anka auuuu!! E gastro mami, nu ar avea ce altceva s afie! bine ca nu e f agresiv, cu vome multe, si febre. Papa ceva? Sa-i dai papa de regim, morcovel fiert, orez, banana ma crudutza, mar copt...ce-o mai fi. Si pt burtica vreun probiotic macar, ar ajuta! Oricum e bine ca face kk aia, se elimina ce trebuie eliminat. Sanatate puiului si putere tie! Las ca se face el, Bubu mare!!!
Doloress spune:
La multi ani Kevin, tizul nostru!
Sa fii sanatos si fericit! (mami de Kevin, mai treci pe la noi)
ANKA - da, eu votez cu o forma usoara de gastro. Forma grava e cu febra si cu mai mult de 8 scaune pe zi. Al meu a avut asa, in 3-4 zile a trecut, desi kk tot a mai facut moale vreo saptamana, dar numai odata pe zi. Ai grija sa fie hidratat, nu insista cu mancarea si cam atata poti sa faci. Cu mancarea - banane, mucilagiu de orez, orez cu morcov fiert, cam asta se preteaza pentru cateva zile. Eu una nu duc copii la doctor la gastrite din astea usoare, pe Patrick l-am dus in speranta sa-i faca niste perfuzii pentru ca avea deja o saptama de voma si diaree si slabise foarte mult, saruri nu bea nici picat cu ceara. Si nu i-au facut nimic pentru ca aici perfuziile se fac numai la deshidratare severa, deci cand are si febra si e deja vanat in jurul ochilor, la maini si are limba uscata. Deci am chinuit degaba copilul prin spital la 10 noaptea.
ANDUTA - lasa ca o sa fie si bine. Asa din pacate e relatia dupa copil, stressul e mult mai mare si cand ai atatea pe cap, copil, servici, jonglat la maxim cu timpul, nici un ajutor, nu mai ai destula disponibilitate sa despici firul in patru si sa asculti neaparat pe cel de langa tine. Asta e valabil si dintr-o parte, si din alta. Eu m-am invatat, sunt crize, trec, vin si vremuri mai bune si gata. CUm zicea foarte bine VAS - am invatat numai sa nu arunc cuvinte grele caci se sparge ceva acolo si nu mai poate fi lipit la loc. Numar pana la 10 si inapoi, respir adanc. Apoi cand ma linistesc ii scriu un e-mail in care ii zic tot ce am pe suflet, dar asa, calm si civilizat (char daca e in camera de-alaturi). Cand el tipa - ii zic ca lui Patrick, eu nu aud cand se tipa.
IRINUKA - stiu ca pentru multe din noi e greu sa revenim aici sa ne punem viata si sufletul pe tava ca nu se stie niciodata cine carcoteste de pe margine. Eu una insa sunt mai nepasatoare, imi pasa prea putin cat de tare ma judeca X sau Y, dar sunt multe fete care se simt lezate de ganduri mai putin binevoitoare. Comunicarea sincera intr-un grup se bazeaza pe incredere si daca increderea s-a dus, a fost inselata, apoi e greu sa fie refacuta. Timpul le va rezolva pe toate, incet incet, se va inchega probabil alt fel de grup, cu alta dinamica, nu atat de efervescenta ca la primul, dar oricum, nu e totul pierdut. Eu una mai scriu si pe FB, acolo ma simt mai in cadru intim, mai in largul meu, dar nu parasesc nici forumul.
madalina_m spune:
Anka poate ar trebui sa il treci, in afara de regim si pe lapte fara lactoza, cateva zile pana isi revine. Apoi se trece treptat la laptele obisnuit.
Vas cata dreptate ai!!!! Barbatii se asteapta ca si dupa un copil, doi, trei viata lor sa fie la fel ca inainte. Al meu cand avea fi-su 3 saptamani iesea de 2 ori pe saptamana la fotbal si o data la tenis. Fiecare iesire fiind urmata de berea cu baietii. Si acum iese, dar m-am obisnuit. Mi-am dat seama ca numai viata mea s-a schimbat radical. El e ca o floare ... Si noi ne certam mult, dar incerc sa ma abtin. Uneori e barbatul asta al meu mai sensibil decat o femeie gravida. Se supara daca ii fac observatie, daca ridic vocea, daca ii aruc vreo privire. Ca ce am cu el?
florintunde spune:
Anka;sanatate lui bubu..si tie multa putere mami!Tu oricum erai cea mai puternica din gasca noastra.lasa ca vine si tati si se face si bubu bine!
madalina_m spune:
A inceput pe Prima o emisiune, Totul despre mame. E in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 7 la 8 dimineata. Azi a fost prima emisiune si mi s-a parut foarte interesanta. Ziceau ca e absolut obligatoriu ca pe vremea asta sa dam copilul cu crema cu factor UV pe fata. Si sa se aplice cu minim 30 min inainte de a iesi afara pt ca altfel nu mai e hidratanta, ci dimpotriva, usuca pielea.
adryiii spune:
Kevin la multi ani si sa cresti mare!
Tunde esti o daguta, multumesc de compliment!
Anduta, Luiza
Anka, sanatate lui bubu tau si multa putre mamica draga. Eu stiu ca prin caca moale se elimina virusul.
Irinuka, nu fi trista, toate trec, vin altele. Si eu m-am simtit ciudat cand am vazut ce se intampla pe aici, da cum am inceput serviciul, neavand atata timp liber nu am avut vreme sa ma gandesc si sa bag in seama tot. Eu stiu ca am inceput pe forum, de aici am luat sfaturi, aici mi-am spus opiniile, de aici am invatat sa fiu mai buna si sa stiu sa actionez rapid in situatii de urgenta, de aici am invatat care sunt cele mai bune si cautate jucarii, hainite etc de aici stiu multe lucruri. Nu stiu cum m-as fi descurcat fara voi si fara internet; probabil cu sfaturile vreunei persoane mai in varsta din preajma Cu voi am invatat sa ma enervez, sa fiu calma, sa nu ma impacientez repede, am invatat despre relatii, despre viata in doi dupa copil si cate si mai cate. Mi-am format o imagine si o parere despe fiecare. Nu stiu cat de reala e, dar prefer sa cred ca intuitia nu ma inseala. M-ar durea sufletul sa dau cu piciorul la tot. Simplul fapt ca stiu ca sunteti aici si cel putin una dintre voi simte si traieste aceleasi sentimente ca si mine ma face sa ma simt mai bine. Concluzia, ca deja aberez, in limita timpului de care dispun voi fi aici, sau unde ne mutam Si voi fi si dincolo
Si cu toate astea inteleg dezamagirea persoanelor care s-au implicat cu sufletul si nu numai si au fost mereu aici, pline de energie, entuziasm si intentii bune ("administratorele noastre"). Asteptau altceva, se asteptau la altceva. fetele dragi.