Buburuze- LMA buburuze de 24-31 ianuarie! (128)
Raspunsuri - Pagina 14
RaluKara spune:
maimu dr noastra asteapta intotdeauna cele 3 zile de febra pana cand intervine...am vb cu ea la tel...avand in vedere ca nu sunt muci, nu tuse, nu da semne vizibile ca ar dure-o ceva...abia maine(luni) mergem la control. si mie mi se pare extraordinar de mare febra pentru dinti.inca ma astept la ceva boala a copilariei.
aaaa...uitasem...pentru burtica!
tunde si eu stiu la fel, ca la spital nu ii face nimic in plus pentru febra fata de ce ii fac eu acasa...eu nu o las o ora, o las cam 10 minute...cat ii ia sa se usuce prosopul/cearsaful ud....urla de ni se rupe sufletul cand ajungem la impachetari...bine, ii si scade febra instantaneu aproape spre 38...
gabiv
azi noapte a fost mai bine...doar 38,7 febra...in schimb a compensat bine astazi...numai 39....si evident agitatie, plans....
adry...adaptare rapida la serviciu tie si acomodara repida Elenei la cresa!
madalina_m spune:
Si eu vreau sa urez cu intarziere LA MULTI ANI ILINCA SI LEAH!!! Sa fiti sanatoase si implinite!
Adry mult succes la cresa! Doamne ajuta sa se adapteze repede Elena. Sa stii ca si eu ma gandesc oare cu ce imi umpleam inainte timpul? Filme, leneveli, carti ehe ... Acum astea sunt un lux.
Gabi
Irinukaaa spune:
Hey!
N-am mai scris demult si am ramas "datoare" cu cateva urari (mai bine mai tarziu decat niciodata, corect?).
In primul rand "LA MULTI ANI" buburuze dragi:
Stefan(de VIOLETA29), Gruia (deINAIOANA), Adeline Fienke -(de PPISIC), Alessia Timeea (de MISSEXY), Maria Sofia (de OCSANICA80), Miruna Georgiana (de ANDUTZA_B), Teodor (de ROXANA_82_CT), Ilinca Maria (de GABIVALCEANU), Leah Paula (de MELANIES), Kevin Claudiu Daniel (de BABYLEEKS).
Va doresc multa sanatate, sa fiti fericiti, sa aveti mult noroc si parte de numai lucruri minunate!
Citesc zilnic ce se mai intampla prin zona, dar din cauza timpului si a atmosferei apasatoare care o simt aici, nu imi vine sa mai zic nimic.
Forumul asta a fost si va fi intotdeuna casa mea, familia mea, prietenii care m-au ajutat atat de mult si care s-au bucurat/ intristat cand un eveniment important mi s-a intamplat.
Va multumesc mamici drage ca existati.
Sper din suflet sa se schimbe "ceva", sau poate doar timpul trebuie sa mai treaca. Imi dau seama ca m-au deranjat mult discutiile ce au avut loc aici. Imi pare rau, dar asta simt acum.
VA PUP!
Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian1#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/PatrickCristian2#date" target="_blank">Poze noi
www.dropshots.com/patrickcristian01#date" target="_blank">Botezul si www.dropshots.com/PatrickCristian02#date" target="_blank">Motul
mirela2 spune:
neata
cu caldarea
al meu copil Robi si a facut un obicei sa doarma la mine n brate si pana isi gaseste o pozitie care sa l multumeasca se foieste si se suceste de mi face parul alb
deja abia l mai car in brate si noaptea cu ochii lipiti e ceva de vis....cosmar nu alta
i a rasarit o masea si cred ca l mai chinuie una
lapte beau amandoi ca la balamuc la 9 la 3 si la 6 si uneori si la 1 noaptea
ziua au 120 ml la somnul de la 11 in care le pun vitaminele si fierul si inca 120 ml la somnul de la 5 juma
de mancat pe la 10 manca iaurt cu branza, diverse combinatii de fructe, pe care mai nou le refuza cu indarjire amandoi, omleta, ou fiert, astea s preferatele lui Robi, paste cu lapte si fructe la cuptor
apoi la 3 juma au masa principala de legume cu carne, iar seara un biscuit, o fructa intreaga, adica, bucatita, pe care numa Robi o accepta, Razv nu mai vrea fructe, foarte rau
in rest sunt ok
sa dea DD sa ramana asa, macar asa
Kevin Claudiu Daniel - pui de mami BABYLEEKS, sa cresti mare si mami lui mai da si pe la noi din cand in cand
pupi fetelor
Andutza_B spune:
LA MULTI ANI ILINCA!
LA MULTI ANI LEAH!
SA FITI SANATOASE SI BINECUVANTATE MEREU!
(scuze pentru intarziere)
LA MULTI ANI KEVINUT! SA FII SANATOS SI NOROCOS!!
Gabi, ce bine ca ai scris, tu scrii foarte frumos!
Am citit (ca doar am avut 4 pagini), dar nu ma simt capabila sa scriu nimic. Am fost cu Miruna la vaccin, dupa o noapte de trezit din sfert in sfert de ora cu urlete. Abia dupa ce i-am dat 3 ml Nurofen a adormit ca lumea si s-a linistit... De dimineata m-am certat rau rau cu d-l sot... Am plans... acum sunt trista si cu machiajul dezastru, na, ce-am rezolvat.
Va pupacesc, sanatate multa puiutilor bolnavi!!
Lorich spune:
Andu , oboseala e un monstru urat care intra chiar si prin gaura cheii si face rau. Suneti amandoi obositi, nu va mai irositi energia cu cearta. Asteptati s afiti odihniti. Pup Miru vaccinat.
vas spune:
Ma bag si eu ca ma simt ca voi.
Cine spune ca vrea copii ca sa salveze o relatie se insala amarnic.
Si eu cu sotul suntem in mici partide de razboi uneori, dar nu/mi fac griji pentru ca la fel s/a intamplat si in primul an dupa nasterea fetitei si vad ca acum se repeta acelasi lucru si cu ANdrei.
Pe de o parte ei barbatii au ramas in mare cam la fel, cele care ne/ma schimbat suntem noi.Chiar si faptul ca nu mai socializam cum trebuie ne afecteaza. La noi la munte de exemplu e tare frig, afara ies doar pe langa bloc, de machiaj si haine cool nu mai stiu de cand a venit iarna; oboseala de peste noapte cu puiul care se trezeste non stop, harmaiala care e in casa seara cand amandoi copii sunt inca fresh iar noi deja rupti......ne afecteza mult si ca sa nu certam copii ne certam noi doi.
Andutza, nu dispera, vine vara si va trece totul, un singur sfat pot sa/ti dau . incercati sa nu va aruncati cuvinte care mai tarziu pot fi regretabile, in rest vei vedea ca va fi bine.
Eu deja mi/am platit avans pentru un chef de 8 martie. Nu/mi doresc decat sa stau linistita sa ma relaxez putin.
Lorich spune:
Vas
Mai stii cand spuneai tu ca voiai sa raspunzi si pac, Lori raspundea inaintea ta, fix acelasi lucru? Ei bine, eu acum am simtit ca am scris eu acolo. Fiecare cuvintel! Cu copiii fresh, cand noi, desi la a doua cafea...suntem pe avarie cu energia, cu noptile, cu tot. Exceptand cheful dE 8 martie, dar mi-ai dat o mica idee. Va pup cu drag!
florintunde spune:
Buna fete dragi
Andutzo;pup mamica obosita si Miru smiorcait!Lasa mami ca ne certam si noi...aproape zilnic..ca niciodata..Eu sunt aceea care isca scandalul mereu..am problema ba cu capra de soacra-mea ba cu ideiile lu barbatu-miu..ce sa mai?sunt insuportabila...Dar ar putea si El sa cedeze un pic in favoarea mea si sa nu fie asa egoist!
Lasati ca mai avem un an si apoi cresc copilasii ca iarba..vor fi din ce in ce mai independenti si noi vom aveam timp de noi..de sot..de toate
Vas..adevar graiesti fata
Adryiii;bafta mare si multa putere mamico..ai o fetita minunata..atat de frumoasa ca ma uitam la ea aseara cu gura cascata..pe cuvant
La multi ani KEVIN!
sa cresti mare pui scump!