**Prichindei nazdravani 2008!**(19)
Raspunsuri - Pagina 9
Gherman_in spune:
Noi am fost duminica la sanius.Prima data am fost la biserica,se uitau oamenii la noi ca la urs,eram imbracati in costume de vanatori,cu tot tacamul,apoi am urcat la sanius.Erau -10 grade.Sa vezi ce incantate au fost atomicele.Mai mergem si duminica,ca la ce ger e,nu cred ca se topeste zapada asa usor.
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gherman_in Era cat pe ce sa sun la 112!Am crezut ca ati disparutSa se bucure de noua achizitie.Voi cand il probati,ca musai tre sa-i faceti inaugurarea tatiana |
Vai doamna te gandesti la mascareli ? Stricam patu' cupilului si nici nu avem certificat de garantie....
Mancale-ar mama pe ele de secsoase . Sa fiti sanatoase si norocoase ! Si omului la fel ! Btw Daria cum mai e? Urma sa povestesti peripetiile...
Supeeeer ca ajungeti la sanius !
Gherman_in spune:
Multam,bine.Nu mai tuseste,la partea cu chirurgia nu ma gandesc,trebuie sa o mai vada cineva,dar las copilul in pace.Cat despre peripetii..drum plin de mazga,urat,becul placutei de frana aprins,in momentul cand am inceput sa urcam in Poiana a inceput asta derapajul,avand tractiune pe spate,fugea masina de fund in toate directiile.La un moment dat a mers numai pe marginea prapastiei,la curbe sa nu mai povestesc,eu eram cu mana pe portiera gata sa sar,am tras o frica..la un moment dat m-am vazut rasturnata in prapastie,a reusit ala sa se redreseze la timp.Am oprit masina si m-am dat jos,barbatii impingeau la ea,noi mergeam pe jos prin zapada,eu cu ditamai tocuri cui,am facut un km pana la hotel.Dar am scapat teafara.
alina_satena spune:
laam o durere intraoculara de numai pot.
Week-endul a fost normal la mince,cu certuri,apoi am lasat-o baltanu cred ca mai merge dar vom vedea ce va fi.
Astazi fac un usor la mine in camera si fac o fasole scazuta cu carnati la cererea familionului
Gherman_in spune:
Ma duc sa-i dau Iarinei sa manance,ca ma trage de maneca.Doar a mancat la ora 9,si foarte bine,cred ca-i fac o salata de fructe.Revin.
Gherman_in spune:
Ce linisteee!Nu am cu cine ma conversa.Unde sunteti?
Si restul?Doinita,Nyny,Magdalena,Ioana?Macar faceti prezenta,sa stim ca sunteti bine.Ma duc si eu sa culc copilu,si eu pe langa el
MarianaPop spune:
Incerc sa fiu si eu pe-aici...am net cu noduri ...de-abia am reusit sa intru...
Va las cateva bancuri...cica-s noi...
- Extraordinar cum s-a schimbat medicina, dom'le, zise bunica.
- Cum asa bunico?
- Pai inainte cand ma duceam la doctor trebuia sa ma dezbrac, iar acum este suficient sa-i arat limba.
Un barbat in varsta vrea sa cumpere un prezervativ.
- De care doriti ? Verde, bleu, roz, cu aroma de banane, cu aroma de portocale...
- Cu armatura nu aveti?
- Pestele pe care mi l-ai vandut ieri, nu era proaspat!
- Nu's eu de vina ca n-ati venit sa-l cumparati mai devreme...
Suna cineva la usa unui apartament. Un tip deschide si vede o doamna care intreaba:
- Dumneata ai salvat ieri un baiat pe lac de la inec?
- Da, eu ..
- Si sapca unde e?
alina_satena spune:
Tatiana Delia e ok sa spunem,doar ca nu am voie sa o duc la gradinita,trebuie facut deoarece e varza la mine in camerasi mai si azi o fasole scazuta bcu carnati
MarianaPop spune:
Alina, spor la smotruiala ! Gata fasolea ?
Va las si o melodie (faceti abstractie de titlu, linia melodica e super)...mi-am amintit-o de curand...