**Prichindei nazdravani 2008!**(19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Noi am fost duminica la sanius.Prima data am fost la biserica,se uitau oamenii la noi ca la urs,eram imbracati in costume de vanatori,cu tot tacamul,apoi am urcat la sanius.Erau -10 grade.Sa vezi ce incantate au fost atomicele.Mai mergem si duminica,ca la ce ger e,nu cred ca se topeste zapada asa usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Era cat pe ce sa sun la 112!Am crezut ca ati disparutSa se bucure de noua achizitie.Voi cand il probati,ca musai tre sa-i faceti inaugurarea

tatiana

Vai doamna te gandesti la mascareli ? Stricam patu' cupilului si nici nu avem certificat de garantie....
Mancale-ar mama pe ele de secsoase . Sa fiti sanatoase si norocoase ! Si omului la fel ! Btw Daria cum mai e? Urma sa povestesti peripetiile...
Supeeeer ca ajungeti la sanius !

Mergi la inceput

Multam,bine.Nu mai tuseste,la partea cu chirurgia nu ma gandesc,trebuie sa o mai vada cineva,dar las copilul in pace.Cat despre peripetii..drum plin de mazga,urat,becul placutei de frana aprins,in momentul cand am inceput sa urcam in Poiana a inceput asta derapajul,avand tractiune pe spate,fugea masina de fund in toate directiile.La un moment dat a mers numai pe marginea prapastiei,la curbe sa nu mai povestesc,eu eram cu mana pe portiera gata sa sar,am tras o frica..la un moment dat m-am vazut rasturnata in prapastie,a reusit ala sa se redreseze la timp.Am oprit masina si m-am dat jos,barbatii impingeau la ea,noi mergeam pe jos prin zapada,eu cu ditamai tocuri cui,am facut un km pana la hotel.Dar am scapat teafara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

laam o durere intraoculara de numai pot.
Week-endul a fost normal la mince,cu certuri,apoi am lasat-o baltanu cred ca mai merge dar vom vedea ce va fi.
Astazi fac un usor la mine in camera si fac o fasole scazuta cu carnati la cererea familionului

Mergi la inceput

Ma duc sa-i dau Iarinei sa manance,ca ma trage de maneca.Doar a mancat la ora 9,si foarte bine,cred ca-i fac o salata de fructe.Revin.

Mergi la inceput

Alina,lasa smotrul,azi e sarbatoare.Cum e Delia,e acasa?

Mergi la inceput

Ce linisteee!Nu am cu cine ma conversa.Unde sunteti?

Si restul?Doinita,Nyny,Magdalena,Ioana?Macar faceti prezenta,sa stim ca sunteti bine.
Ma duc si eu sa culc copilu,si eu pe langa el

Mergi la inceput

Incerc sa fiu si eu pe-aici...am net cu noduri ...de-abia am reusit sa intru...
Va las cateva bancuri...cica-s noi...

- Extraordinar cum s-a schimbat medicina, dom'le, zise bunica.
- Cum asa bunico?
- Pai inainte cand ma duceam la doctor trebuia sa ma dezbrac, iar acum este suficient sa-i arat limba.

Un barbat in varsta vrea sa cumpere un prezervativ.
- De care doriti ? Verde, bleu, roz, cu aroma de banane, cu aroma de portocale...
- Cu armatura nu aveti?

- Pestele pe care mi l-ai vandut ieri, nu era proaspat!
- Nu's eu de vina ca n-ati venit sa-l cumparati mai devreme...

Suna cineva la usa unui apartament. Un tip deschide si vede o doamna care intreaba:
- Dumneata ai salvat ieri un baiat pe lac de la inec?
- Da, eu ..
- Si sapca unde e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Tatiana Delia e ok sa spunem,doar ca nu am voie sa o duc la gradinita,trebuie facut deoarece e varza la mine in camerasi mai si azi o fasole scazuta bcu carnati

Mergi la inceput

Alina, spor la smotruiala ! Gata fasolea ?

Va las si o melodie (faceti abstractie de titlu, linia melodica e super)...mi-am amintit-o de curand...

Mergi la inceput