**Prichindei nazdravani 2008!**(19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

are vreo baza, daca are o astfel de dorinta?
poate se bazeaza pe ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena
.....................
Fetelor sotul meu acum vrea sa plecam in Canada

http://alinahandmade.blogspot.com/

Sa va ajute DD ! Dar nu e asa simplu.....se completeaza formulare...si in cazul in care indepliniti cerintele pentru emigrare dupa aceea va cheama la interviu... Din cate stiu de la o colega interviurile cele mai recente au fost organizate in dec.11. Dk esti in final acceptat atunci iti da viza si intri intr-un program de ajutor...

Mergi la inceput

Si am uitat ceva foarte important ...va trebuie aprox. 8500 EUR reprezentand costuri necesare pentru emigrare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

M-am documentat si eu cat de cat.Trebuie sa completezi niste formulare si ti se acorda niste puncte daca indeplinesti numarul de puncte te cheama la interviu,apoi trebuie sa ai niste bani din care trebuie sa traiesti acolo.
Doamne ajuta sa fie bine daca nu anul asta macar la anul.
Stiu ca actele ca sa ti lwe consulte(sper ca m-am exprimat bine)dureaza intre 4 si 20 de luni.
Acum o culc pe Delia ca nu se mai poate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

M-am documentat si eu cat de cat.Trebuie sa completezi niste formulare si ti se acorda niste puncte daca indeplinesti numarul de puncte te cheama la interviu,apoi trebuie sa ai niste bani din care trebuie sa traiesti acolo.
Doamne ajuta sa fie bine daca nu anul asta macar la anul.
Stiu ca actele ca sa ti lwe consulte(sper ca m-am exprimat bine)dureaza intre 4 si 20 de luni.
Acum o culc pe Delia ca nu se mai poate

http://alinahandmade.blogspot.com/

Sa va ajute asa cum doresti ! Sfatul meu pentru Delia este sa nu o fortzezi sa doarma la ora asta ca nu o sa reusesti. Incearca sa aplici asta in mod descrescator. Dk obisnuieste sa adoarma la 17:00 culc-o de la 16:00, trezeste-o mai devreme cu o ora si tot asa pana ajungi la un program de somn normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Delia acum doarme,am puso pe picioare ca sa doamra s-a trezit la 10

Mergi la inceput

Bonjour de zi...

Cam slaba miscarea pe aici....
Am iesit din cod portocaliu...nu stiu cand o sa scapam definitiv de culoarea asta....

Va doresc un we placut si fara evenimente "deosebite"!

puiutilor si mamicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Neata,poftiti la si ceaiuri aburinde,sa va mai dezghetati.Oare si pe la voi e asa ger?Ca aici sunt -12.Daria e la gradi,Iarina e acasa.Azi e sarbatoare,asa ca nu fac nimic.

V-am pus poze de anul trecut din Antalya,si una de pe TransFagarasan.Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Tatiana multumesc. Eu servesc un cafeu ...brrrr si la noi e un gerrrr...dimineata erau -14 grade. Parca n-aveam nimic pe dedesubt..., de nari nu mai vorbesc...erau lipite.... Norocul meu e ca avem asha caldutz la munci.... Cupilu-i la cresa, parca era un pic sfornaita...sa vad dupa amiaza cum i se mai prezinta trompeta...
Vin dupa un we de bucatareala si motruiala (parca mai mult ca de obicei )...In sfarsit mandra mea are pat nou de care e super incantata...se juca ce se juca si-mi spunea "Mami vino cu mine in dormitor sa-ti arat ceva...Uite mami ce pat frumushel am...". Deocamdata e fara saltea (i-am improvizat eu ceva...), trebuie sa mai fac niscaiva socoteli sa-mi iasa in plus si pentru o pereche de pijamale si o lenjerie cu Twity....

In rest nimic interesant...am un chef de...nimic...

la pitici si mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Era cat pe ce sa sun la 112!Am crezut ca ati disparutSa se bucure de noua achizitie.Voi cand il probati,ca musai tre sa-i faceti inaugurarea

Mergi la inceput