**Prichindei nazdravani 2008!**(19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana se trezeste asa tarziu deoarece se culca seara intre 12-2:00 dimineata si ma oftik groaznic,acum citesc o carte pe calculator care mi se potriveste manusa in situatia actuala cu al meu sot mi se pare ca se joaca cu mine ping-pong dimineata ma pupa seara nici nu ma baga in seamatrebuie sa rup pisica in 2 URGENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana se trezeste asa tarziu deoarece se culca seara intre 12-2:00 dimineata si ma oftik groaznic,acum citesc o carte pe calculator care mi se potriveste manusa in situatia actuala cu al meu sot mi se pare ca se joaca cu mine ping-pong dimineata ma pupa seara nici nu ma baga in seamatrebuie sa rup pisica in 2 URGENT

http://alinahandmade.blogspot.com/

Doamne, ce spui tu acolo ? Nu ai cautat sa-i schimbi programul? Eu incerc cat de cat sa urmam un program...ca fara el intru in fibrilatii.... Sa nu crezi ca e strict...nu...i l-am format de mititica si l-am adaptat si la programul lor de la cresa.
In privinta sotului tau...procedeaza cum crezi ca ar fi cel mai bine pentru voi doua .

Mergi la inceput

Nici eu numai stiu cum ar trebui sa procedez sincer.
Deja stau si ma gandesc daca merita sau nu tot efortul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Mariana sunt aproape gata cu ajutorul Teutzei...umflaram baloane, le-am pus si ceva confeti...pregatit muzica, ascuns jucarii, eliberat sufragerie...
De mancare s-a ocupat omu'...o icra, o maslina, o friptura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Buna
ce mai gatiti fetele , ca eu sunt intr-o pana totala de idei.
Alina, nu te supara pe mine dar mi se pare inadmisibil ca un copil de aproape 4 ani, sa se culce la 2 noaptea. Nu te supara, poate iti voi parea mai dura, dar asta e numai vina ta ca,copilul are un astfel de program.

Mergi la inceput

Magdalena stai linistita ca nu ma supar,se culca la ora respectiva pentru ca adoarme la 5 se trezeste la 8 seara si uite asa adoarme la 2 dimineatza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Mariana sunt aproape gata cu ajutorul Teutzei...umflaram baloane, le-am pus si ceva confeti...pregatit muzica, ascuns jucarii, eliberat sufragerie...
De mancare s-a ocupat omu'...o icra, o maslina, o friptura...

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Doinita, . Important este sa va distrati alaturi de cei dragi !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdalena67

Buna
ce mai gatiti fetele , ca eu sunt intr-o pana totala de idei.
.....................
stoian

Magdalena, eu m-am hotarat sa fac supa de rosii cu paste, sarmalute de pui in foi de vita, salam de biscuiti ...Dar mi-ar mai trebui un fel II si nu mai am nici o idee...

Mergi la inceput

Niste aripi la cuptor cu cartofi si cascaval zic si eu
Fetelor sotul meu acum vrea sa plecam in Canada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Adoarme la 5, tocmai pentru ca nu i-ai facut un program.Ia pune si scoala copilul la ora 7,30-8 si ai sa vezi ca adoarme la pranz, iar seara iti este mult mai usor sa o culci la o ora rezonabila.
Mariana, cred ca m-am inspirat un pic din meniul tau, cand plec de la servici ma duc sa fac cumparaturile, pentru ca sincer imi doresc ca zilele urmatoare sa stau doar la caldurica, sa nu ies pe afara deloc, daca se poate.

Mergi la inceput