**Prichindei nazdravani 2008!**(19)
Raspunsuri - Pagina 6
Gherman_in spune:
la sfarsitul programului.,sunt suparata,am dus-o pe Daria la dermato,aia era in santier si praful de acolo i-a declansat o bronsita de toata frumusetea.Azi vedem daca scapa de injectii sau nu.Si i-au mai gasit inca o chestie in care trebuie intervenit chirurgical,si mi-e o frica de mor,ca prin cate a trecut ,nu-i mai trebuie inca o operatie.Iarina cred ca urmeaza si ea raceala.Am terminat deplasarea in Poiana,dar cu peripetii.A venit cineva.O sa revin
alina_satena spune:
Tatiana Doamne ajuta sa nu fie nevoie de interventie chirurgicala.
Delia e iar mucioasa si a stat doar in casaam terminat cu in baie mai am de scos trufele din masina si sa facin camera la mine si sa spal ceva hainute de ale deliei la mana
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena da,exact asa in pungute http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Multumesc !
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gherman_in la sfarsitul programului.,sunt suparata,am dus-o pe Daria la dermato,aia era in santier si praful de acolo i-a declansat o bronsita de toata frumusetea.Azi vedem daca scapa de injectii sau nu.Si i-au mai gasit inca o chestie in care trebuie intervenit chirurgical,si mi-e o frica de mor,ca prin cate a trecut ,nu-i mai trebuie inca o operatie.Iarina cred ca urmeaza si ea raceala.Am terminat deplasarea in Poiana,dar cu peripetii.A venit cineva.O sa revin tatiana |
Tatiana, . Doamne e horror ce ai inceput sa povestesti .
sa nu fie nevoie de nici o interventie...
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor !
Poftiti la cafeluta matinala ! Doamne ce viscol si ninsoare a fost la noi..., nu vedeai la cativa metri in fata. Ieri am luat-o pe Bica de la cresha si am tras o fuga pana la Carrefour...era dezastru pe sosea...nu-ti venea sa crezi ca intr-adevar se intampla asa ceva . Vai de cei saraci care nu au lemne sa se incalzeasca . Azi mai trag o tura de shopping-uiala dar loco la Billa. Trebuie sa ma gandesc ce mancarici sa mai fac....
Doinita, chiar ma gandeam la tine cu plecarea la munte...prognoza asta rea tine cam pana pe 08.02....
Tatiana, !
Va doresc o zi linistita si calduroasa !
alina_satena spune:
Fetelor suntpe jumate gata cuin bucatarie,ieri am facut baia si camera mea astazi trebuie sa si sa trag o calcaturasi cel mai frumos sa imi fac manichiura
Astept sa se trezeasca picea sa ii fac toaleta de dimineata
Vorbim dupa ce termin cu ea
MarianaPop spune:
Alina, . Spor la munci! Asa tarziu se trezeste Delia?
Doinita, . Gata cu pregatirile pentru petrecere ?