**Prichindei nazdravani 2008!**(19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Foarte frumoasa melodia Marian,si sotul meu asculta HIM.Fasolea inca nu e gata toc legumele si carnatii si nu am nici un chef ma doare foarte tare ochiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna fetelor!
Am vazut pozici frumoase!!!
Tatiana, ce simpatice sunt 'atomicele'...ce haioase...cu ochelarii de soare...si tu...super doamna
Am citit peripetiile cu masina prin zapada...si doamna cu tocuri...
Pupici Dariutzei!
Noi am avut 'chefuri' in we vineri si sambata, ieri am iesit sa 'patinateze' Teo putin...
Am bagat si noi ceva saniuta...putin sa nu inghetzam
In rest ...sunt hotarati sa ajungem la munte miercuri!
Azi a facut mama un parastas pentru bunici si speram sa ajungem dupa amiaza pe la ei!
...Dar colac peste pupaza...azi suntem fara apa rece...au inghetat conductele

Mergi la inceput

Tatiana ce simpatice sunt piticele tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata dragelor !

Poftiti la si fierbinti ca sa va dezmortiti ! Doamne e un frig de crapa pietrele....
Azi sunt ...colombina s-a cam foit azi noapte...a visat ca era la Carrefour si vroia sa-i cumpar un ciocanel ...i se infundase si trompeta...azi l-am rugat pe omu' sa-i traga o doza de oscilo...Am reusit sa fac rost de money...traiasca c.a.r.-ul ca tare-i bun la nevoie ! In rest nimic interesant, aseara am stat in pat ca o leguma, am avut o "jena" la burti si mi-era un frig....

si va doresc o zi calduroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Buna dimineata!
Chiar foarte frig afara, si gand ma gandesc ca mai avem cateva zile asa parca tare imi vine sa stau acasa .Pe Yari nu am vazut-o saptamana asta si imi e dor de ea de numai pot. Mai vorbim la telefon , dar parca nu ma satur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Brrr,si eu vreau o cafeluta.Si la noi e ger -12.Am dus atomicele la gradi,si bag si eu un turbo la curatenie,ca e cam cocina,nu am facut de 2 zileO am ajutor azi pe mama la bucatarie.Impuscam 2 iepuri odataAstept si dr.veterinar sa-i mai bage ceva si Acidutului ,ca prea se scarpina,si amu ii gata ziua.

si spor la treburi.

Mergi la inceput

la.Am cam intrazita va rog sa ma dart am avut ceva treaba,am si un abces la o masea care ma cam supara,apropo ce pot sa iau ca sa imi treaca

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Si la noi e mega geroaica...drept urmare ca ne-a lasat si bateria de la masina...alti bani alta distractie...
Dar faza cea mai nashpa e ca nu avem apa...la robinete...au inghetat tevile, Dunarea si ma simt asa de murdaraaa
Deci noi...tot hotarati sa ajungem la munte...

Mergi la inceput

Pupici Biencutzei sa i se desfunde repejor trompeta
Tatiana, pai pe geroaica asa nu au inghetat 'piscatorii' lui Acidutu'?...sau astia nu mor asa usor
Acu tb sa-i caut lui Teo rochia de Jasmine....revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

petrecere frumoasa Doinita pentru la munte, drumurile nu mai sunt inzapezite, asa ca sa ajungeti cu bine si sa va simtiti cat mai bine

Mergi la inceput