**Prichindei nazdravani 2008!**(19)
Raspunsuri - Pagina 11
doinita_g spune:
Ne-am pregatit haine corespunzatoare...pensiunea e super OK, incalzita, camera mare...si pret f.bun...
Si acolo parca nu prea se simte asa de aspru geru' asta...
Am pregatit si termosu'...un pahar de vin fiert parca-ar merge la sanius, mai prinde curaj renu'![]()

MarianaPop spune:
!
Tatiana
, toata consideratia mamei tale! E mare lucru sa ai un ajutor de nadejde
! Depuricare rapida Acidutului
.
Alina
, infectia trebuie neaparat sa o tratezi cu antibiotic. Sanatate
!
Doinita
, multumim
! Azi ii cumpar si coryzalia si sper ca o sa-i treaca. Distractie placuta la munte. Sa aveti grija la drum si mai ales cand puneti frana la sanie, sa nu accidentati renu'...
. Stiu ca la un moment dat la Lidl aveau rochii de printese
.
doinita_g spune:
Alina
sanatate multa
Mariana vom fi atenti, partia este usoara, nu ne aventuram noi la sporturi extreme
...Rochii de printese am vreo 3
(Jasmine, Cenusareasa, Ariel)...fara ele nu se poate, noroc ca 2 le-am primit, iar Cenusareasa am ahizitionat-o de la un second h. specializat pe chestii de astea![]()

doinita_g spune:
Orl-istul ne-a recomandat vibrocilul pt nas infundat, cu actiune buna si asupra urechilor...
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinita_g Orl-istul ne-a recomandat vibrocilul pt nas infundat, cu actiune buna si asupra urechilor... Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Doinita, multumim
! Incercam si cu vibrocil. "Doctoreasa" ne daduse ultima oara Biorinil.
doinita_g spune:
Mariana, si Teo a avut ultima data Biorinil (1 sapt+Pinosol 2 sapt) ...cand am fost pe 22 ian mi-a zis ca de mai e infundata sa-i bag vibrocilul...ideea era s-o protejeze cat mai bine de otite...
Nu-i cazul, dar zic si eu asa...ca prin ce-am trecut
...
Ati vazut filmul MAMMA MIA?...nu e nou e de prin 2008...am auzit ca-i dragut si vad ca omu' l-a descarcat...sa vad cand am putin timp de el...poate la munte ![]()

>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)