**Prichindei nazdravani 2008!**(19)
Raspunsuri - Pagina 11
doinita_g spune:
Ne-am pregatit haine corespunzatoare...pensiunea e super OK, incalzita, camera mare...si pret f.bun...
Si acolo parca nu prea se simte asa de aspru geru' asta...
Am pregatit si termosu'...un pahar de vin fiert parca-ar merge la sanius, mai prinde curaj renu'
MarianaPop spune:
!
Tatiana , toata consideratia mamei tale! E mare lucru sa ai un ajutor de nadejde ! Depuricare rapida Acidutului .
Alina , infectia trebuie neaparat sa o tratezi cu antibiotic. Sanatate !
Doinita , multumim ! Azi ii cumpar si coryzalia si sper ca o sa-i treaca. Distractie placuta la munte. Sa aveti grija la drum si mai ales cand puneti frana la sanie, sa nu accidentati renu'.... Stiu ca la un moment dat la Lidl aveau rochii de printese .
doinita_g spune:
Alina sanatate multa
Mariana vom fi atenti, partia este usoara, nu ne aventuram noi la sporturi extreme...Rochii de printese am vreo 3(Jasmine, Cenusareasa, Ariel)...fara ele nu se poate, noroc ca 2 le-am primit, iar Cenusareasa am ahizitionat-o de la un second h. specializat pe chestii de astea
doinita_g spune:
Orl-istul ne-a recomandat vibrocilul pt nas infundat, cu actiune buna si asupra urechilor...
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doinita_g Orl-istul ne-a recomandat vibrocilul pt nas infundat, cu actiune buna si asupra urechilor... Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008) "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Doinita, multumim ! Incercam si cu vibrocil. "Doctoreasa" ne daduse ultima oara Biorinil.
doinita_g spune:
Mariana, si Teo a avut ultima data Biorinil (1 sapt+Pinosol 2 sapt) ...cand am fost pe 22 ian mi-a zis ca de mai e infundata sa-i bag vibrocilul...ideea era s-o protejeze cat mai bine de otite...
Nu-i cazul, dar zic si eu asa...ca prin ce-am trecut...
Ati vazut filmul MAMMA MIA?...nu e nou e de prin 2008...am auzit ca-i dragut si vad ca omu' l-a descarcat...sa vad cand am putin timp de el...poate la munte