**Prichindei nazdravani 2008!**(19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Mariana, ei nu stiam ca-s 2 variante...nu ne-a zis decat produsul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Mariana, ei nu stiam ca-s 2 variante...nu ne-a zis decat produsul...

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Doinita, e spray sau picaturi. Mi-am adus aminte ca l-am avut si noi prescris acum 1 an si jum. si-i dadeam 1 puf/fiecare nara la culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Buna Dimineata!, sper sa va incalziti cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Magdalena ptr

Mergi la inceput

Magdalena, multumesc pentru cafea ! Cred ca-mi trebuie o cisterna sa ma incalzesc..., dimineata erau -17 grade, crunt.... Deja s-a trimis oamenii acasa ca nu se poate lucra pe o asa vreme. Cupilu'i cu niste muci mici pitici, ii bag in nas cate una, alta...bine ca au caldura la cresa. Aseara am tras o calcatura ca am o restanta de saptamana trecuta, o bucatareala...cam atat. Am o stare de-mi vine sa ma bag ca ursu'n barlog la hibernare....

si o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Mariana si eu ieri am tras o calcatura, 2 portii de spalata,astazio ciorba de perisoare si apoi ma joc cu Delia

Mergi la inceput

vad ca sunt singura pe aicidin pacate.Unde v-ati ascuns fetelor?Aseara am avut parte de

Mergi la inceput

Va ma aduceti aminte ce fredona Bianca la un moment dat ? "Lasa-ma sa mor...de dor...fericirea..." ...
Am descoperit melodia...

Mergi la inceput

Si Delia canta melodia asta m-a zapacit si mai canta melodia Ai se eu te pego e foarte tare melodia aia
Asta numai fac pe bucatarula facut mama chiftele si asa am scapat de o grija astazi ma mai documentez si mai luycrez si cu Delia,nu prea vrea sa faca cifrele

Mergi la inceput

Fetelor dar unde v-ati ascuns?M-ati lasat singura?Nu veniti la omica

Mergi la inceput