**Prichindei nazdravani 2008!**(19)
Raspunsuri - Pagina 13
MarianaPop spune:
Salutare!
Ufff, nu stiu ce a apucat pe toata lumea, azi am o zi full si alta pasare ...
Alina , am vazut ca ai avut parte de "action" azi noapte... Bravoooo....
In privinta Deliei cu mate...las-o mai moale soro ca inca este micutzica . Eu fac cu Biculina doar cand vrea ea...si totul e o joaca...O sa se sature la scoala de atata invatat si aprofundat....
Bine o fi de Doinita & family la munte.... Vreau si eu....
Magdalena, ne-ai servit cafeaua si atat? Nu mai spui nimic ?
Tatiana, !
Nyny, Ioana asteptam vesti de la voi !
Discordia ceva vesti sau poate pozici ?
Vai ce mi-e cald..., avem o caldura la bureau...am facut clabuci la...ma-ntelegeti, nu ?
alina_satena spune:
Mariana ce tare faza cu clabucii.
Noi avem carti cu activitati dupa care mai facem asa ,sa inverte formele sa spuna in spatiu dau un exemplu daca mingea e sub scaun sau langa scaun chestii de genul.
Eu am degerat de firg in casa
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Mariana ce tare faza cu clabucii. Noi avem carti cu activitati dupa care mai facem asa ,sa inverte formele sa spuna in spatiu dau un exemplu daca mingea e sub scaun sau langa scaun chestii de genul. Eu am degerat de firg in casa http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Lasa cupilu', nu-l fortza ...Nu v-ati culcat inca?
Hai ca-ti trimit o galeata de caldura (nu de clabuci...)...si cand te gandesti ca prognoza e ca de sambata incep ninsorile...
Gherman_in spune:
Mama...ce somn am tras!Am dormit cu Iarinuta de la 12 si 30.Ce mai susotiti?Alina,nici eu nu o mai stresez,Daria stia alfabetul la 2 ani si 10 luni.Amu scrie mama si tata.Dar frau mi-a zis sa termin"lectiile"cu ea.Probabil ca o sa faca talmos balmos cu 2 limbi.
Mariana.cum ii cu clabucii?Ieri am facut curatenie in toata casa,si la sfarsit,ma mananca undeva sa desfund chiuveta,atat am desfundat-o pana am facut fantana arteziana pe deasupra si cascada prin dulapA trebuit sa chem instalatorul.Cand si-o face cineva cu mana lui se chiama lucru manual
Gherman_in spune:
Oare Magdalena nu ne pune poze?Magdalena....?Asteptam.
Mergem si noi sa bagam ceva pe sub mustata,ca ne cam face galagie stomacul
alina_satena spune:
Tatiana tare faza cu fantana arteziana
Incerc sa ma ocup mai mult de ea si sa ii fac un rtpgram dar nu prea reusesc.
Azi al meu sot mi-a spus ca vrea sa isi dea demisaia de la munca ca e foarte obosit si numai poate lucranu stiu ce o s afac eu
MarianaPop spune:
Tatiana , sa-ti fie de bine somnul de frumusete. Apai doamna, multi/poli calificata ca si mine! Give me five ! Si mie imi place sa ma bag pe ici pe colo, nu intotdeauna imi iese dar macar incerc... Dc nu l-ai chemat pe nenea Muscle/Musculo instalatorul gel ?
Alina, si eu simt oboseala cam de aproape 27 de ani de munci, dar nu mi-a trecut prin cap niciodata sa-mi dau demisia.... Oricat de greu mi s-a parut pe parcurs, prin oricate schimbari de boshi am trecut (asa cam 7 mandate) n-am lasat garda jos niciodata.
Fetelor, ce meniuri mai pregatiti pentru seara ?
alina_satena spune:
Mariana sa iti expun situatia el lucreaza la intrare in orasul voluntari de unde stam noi(rahova)si pana acolo face 1 ora si jumatate pe drum,pleaca la 7 jumatete vine la 7 jumatete seara deci e 12 ore plecat de acasa,lucreaza si sambata,are si boala care o are(epilepsie)ca sa isi ia o zi libera trebuie sa anunte cu 2 saptamani inainte(lucreaza la privat)si timp sa se odihneasca nu are mai deloc si este foarte greu il inteleg perfect,e foarte greu sunt job-uri si job-urinici nu stiu ce sa fac
Gherman_in spune:
Puteam sa-l chem si pe tatsu,Mariana,ca la cat somoioc era acolo,nu trecea nici cu ruptaDeja dadea pe dinafara.Tre sa-mi cumpar alta baterie,c-am facut-o lata.Dar cica nu a fost vina mea,era ea veche.Cica veche,ne-am mutat doar de 4 ani la casa noua,nu stiu cum pe timpuri tineau si 10 ani
,m-a prins iar calculiciul si iar am uitat de mancare,noroc ca ma trage Iarina de manecaSpor la joaca acasa