**Prichindei nazdravani 2008!**(19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana sa iti expun situatia el lucreaza la intrare in orasul voluntari de unde stam noi(rahova)si pana acolo face 1 ora si jumatate pe drum,pleaca la 7 jumatete vine la 7 jumatete seara deci e 12 ore plecat de acasa,lucreaza si sambata,are si boala care o are(epilepsie)ca sa isi ia o zi libera trebuie sa anunte cu 2 saptamani inainte(lucreaza la privat)si timp sa se odihneasca nu are mai deloc si este foarte greu il inteleg perfect,e foarte greu sunt job-uri si job-urinici nu stiu ce sa fac

http://alinahandmade.blogspot.com/

Asa este...nu comparam job-urile intre ele. Si eu tot la "privata" si la caldurica doar de vre-o 12 ani, vorba aia nu devii mare pana nu esti mic (doar dk n-ai vre-un alt "stalp" de sustinere pe functie...) Tu n-ai ce sa faci, il lasi pe el sa hotarasca dar pana nu are o alternativa nu e oportun sa-si lase, in conditiile actuale, serviciul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Puteam sa-l chem si pe tatsu,Mariana,ca la cat somoioc era acolo,nu trecea nici cu ruptaDeja dadea pe dinafara.Tre sa-mi cumpar alta baterie,c-am facut-o lata.Dar cica nu a fost vina mea,era ea veche.Cica veche,ne-am mutat doar de 4 ani la casa noua,nu stiu cum pe timpuri tineau si 10 ani
,m-a prins iar calculiciul si iar am uitat de mancare,noroc ca ma trage Iarina de manecaSpor la joaca acasa

tatiana

Ehehe maica...nu mai sunt lucrurile care erau odata...bune frate nu chinezarii si imitatii...

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !

Poftiti la si fara numar....

Va-ntind o mana calda de la degeratu'..... Vai ce frig e....-19 grade la ora 06:45 cand am plecat de-acasa.... Am asteptat cam 3 min. maxitaxi si eu eram deja bocna, pana am ajuns la munci (cam 1 km de mers pe jos) am simtit ca ma sufoc...fatza era sloi si nu mai puteam sa respir...de nari nu mai vorbesc...parca eram foca cand respiram...

Vai, sa va pove de...ieri. Ce m-am mai conversat cu una dintre doamnele de la cresa, si ce amabila...astea pregatesc terenu' ca se apropie martie ...mai in gluma, mai in serios, i-am mai strecurat si din of-urile mele, stersul la pasa dupa pp (copilu-mi zice ca nu le da doamna hartie sa se stearga), ea a motivat ca nu reuseste in timp util sa-i stearga dupa ce-au facut (ei isi trag rpd chiloteii pe ei), jocul pe jos pe covor - o fi spatiul mai mare, dar la cat de etansa este usha...Sper sa fi tinut cont de ce i-am spus....
Aaa... si venise si taticul unei colege de-a Biancai sa o roage pe doamna sa fie mai atenta cu ei la baie ca sunt copii care-si arata/lauda cu "podoabele" de jos....

si va doresc o zi calduroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Neata doamnelor,ceaiurile sunt binevenite,la noi sunt -15,oare cat o mai tine asa?Eu am noroc ca stau acasa cu Iarinuta,de tati si de Daria e mai rau.Mariana,da ce te-apuca doamna sa mergi pe jos in conditiile astea meteo? Stiu eu ca mersul pe jos face piciorul frumos,da chiar la -19 ti-ai gasit?Unde-i ?Si eu am aceeasi problema cu pasa.Degeaba le sterg si le spal eu acasa,ca tot timpul sunt "oparite".Se plang tot timpul ca le ustura.Degeaba le-am aratat eu cum sa se stearga,ca tot nu pricep

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Neata doamnelor,ceaiurile sunt binevenite,la noi sunt -15,oare cat o mai tine asa?Eu am noroc ca stau acasa cu Iarinuta,de tati si de Daria e mai rau.Mariana,da ce te-apuca doamna sa mergi pe jos in conditiile astea meteo? Stiu eu ca mersul pe jos face piciorul frumos,da chiar la -19 ti-ai gasit?Unde-i ?Si eu am aceeasi problema cu pasa.Degeaba le sterg si le spal eu acasa,ca tot timpul sunt "oparite".Se plang tot timpul ca le ustura.Degeaba le-am aratat eu cum sa se stearga,ca tot nu pricep

tatiana

Tatiana ! Nu ma apuca nimic...asta mi-e traseul... este, da' nu-mi trezesc membru' ashea de dimi ca mi-e mila de el saracu' . Nu e in totalitate vina lor...sunt micutzele...o sa mai treaca timp pana s-o deprinde su shtersu'...Eu pe doamne am ciuda ca ar trebuie sa-i stearga cu atentzie, mai ales pe fetitze.... Ce mai bucataresti azi ? Asera le-am facut paste carbonara, pentru azi m-am hotarat sa le fac cartofi umpluti la cuptor...socrela mi-a promis ca face o tocanita de vita...sa vedem...

Mergi la inceput

Azi nu gatesc nimic,mai am ciorbita si musaca de cartofi.Lenevesc,ca e sarbatoare.Fac un vin fiert cu mirodenii desara.,poate se mai dezgheata atmosfera

Mergi la inceput

Doamne,m-a terminat Iarina cu mancarea.Abia a mancat,mult si consistent,pe la 8 si 30,si acum imi zice mami hai jos sa mancam niste ceva.Nu stiu unde mai intra atata mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Buna dimineata!
Nasol rau cu frigul, in birou ne cam ingheata mainile pe tastatura, niciodata nu am patit.Si se pare ca de maine va fi si mai rau, se tot aud zvonuri pe aici ca va ninge mai rau ca in "54.Cu pozele stau cam prost ca nu prea stiu cum sa le pun, sincer.

Mergi la inceput

Magdalena,si eu am stat prost la capitolul poziciDar avem un aliat de nadejde,nu trebuie decat sa-i ceri un help.MARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

oricum pana reusesc puteti intra pe facebook , magdalena

Mergi la inceput