**Prichindei nazdravani 2008!**(19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Magdalena, ! Eu tot stau cu ochiu' pe prognoze, avertizari... deocamdata din ce spun ei cantitatea de zapada nu va fi mare si va ninge doar pe parcursul a trei zile...dar cine stie ? Vom vedea...Ref. poze Dk te hotarasti te ajut cu cea mai mare placere ! O sa intru pe fb...

Tatiana, multumesc pentru recomandare ! Bravo Iarinei hranace, Bianca foarte rar imi spune ca-i e foame....

Alina...nu te-ai trezit? Hai la cafeluta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Mariana, asa am citit si eu, dar s-ar parea ca de la un nivel mai sus, stirile vin altfel. Acum nu stiu, sper sa fie doar zvonuri, ca eu am maine si o inmormantare, si ma gandesc cu groaza sincer. Yari vrea vacanta, a obosit de atata gradinita. Azi cred ca am sa fac niste sarmalute in foi de vita pentru familion, eu sunt la cura de slabire.
Aseara am fost la priveghi, si nu va pot spune cum a fost, cand toti mancau gogosi calde, si eu eram cu sticluta cu apa dupa mine. Dar trebuie sa rezist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Magdalena,ia sa trag eGata suntem si noi cu infulecatul.Adica numai Iarina,ca si eu incerc marea cu sarea,numai ca nu prea imi ieseAsa m-am plictisit,nu stiu ce sa mai fac.Mariana.Magdalena,ia sa trag si eu o fuga pe fb.

Alina,iar ai avut parte de ceva azinoapte,de nu faci prezenta?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdalena67

Mariana, asa am citit si eu, dar s-ar parea ca de la un nivel mai sus, stirile vin altfel. Acum nu stiu, sper sa fie doar zvonuri, ca eu am maine si o inmormantare, si ma gandesc cu groaza sincer. Yari vrea vacanta, a obosit de atata gradinita. Azi cred ca am sa fac niste sarmalute in foi de vita pentru familion, eu sunt la cura de slabire.
Aseara am fost la priveghi, si nu va pot spune cum a fost, cand toti mancau gogosi calde, si eu eram cu sticluta cu apa dupa mine. Dar trebuie sa rezist.

stoian

Ptiu...am scris mesajul si...nu ma logasem...

O sa fie de groaza maine, s-a emis iar cod galben de ninsoare si intensificari ale vantului....
Si Bianca ma intreaba din cand in cand: "Mami eu dc nu am concediu ca si tine"...
In privinta regimului...io de cand nu mai sunt asa restrictiva parka am dat ceva jos.... Ma tot chinui sa incep Pillates-ul dar nu reusesc.... Eu fac impreuna cu Biculina...va dati seama ce hlizeala este la ridicari de membre si ...uci....
Oricum, nenea Mecinicopschi ne recomanda sa mancam orice dar cu moderatie (o firmitura, doua maxim...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Eu as manca o crema de zahar ars.Problema e ca nu am facut-o niciodata,dar nu cred ca e asa de greu de facut,nu? Teoria o stiu cu ochii inchisi,da practica?Poate-mi ies cine stie ce rocobauri prin cuptorMa duc s-o culc pe Iarinuta,si poate trag si eu pe dreapta.Ne-auzim dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

lacam tarziu am poposit si eu pe creanga aseara am dormit foarte prost sotul meu a racit si toata noaptea l-am invelit pentru ca avea frisoane i-am dat medicamente.
Acum suntfac o ciorba de legume cu legume mexicane si pireu cu ficatei de pui cu putin bulion
Si mai am ceva de facut sasi sa
Deci si azi o zi full

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Eu as manca o crema de zahar ars.Problema e ca nu am facut-o niciodata,dar nu cred ca e asa de greu de facut,nu? Teoria o stiu cu ochii inchisi,da practica?Poate-mi ies cine stie ce rocobauri prin cuptorMa duc s-o culc pe Iarinuta,si poate trag si eu pe dreapta.Ne-auzim dupa

tatiana

...N-are cum sa nu-ti iasa cu hartia in fatza...daca vrei si pozne cu problema...uite www.bucataras.ro/retete/crema-de-zahar-ars-17622.html" target="_blank">aici. Succes!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

lacam tarziu am poposit si eu pe creanga aseara am dormit foarte prost sotul meu a racit si toata noaptea l-am invelit pentru ca avea frisoane i-am dat medicamente.
Acum suntfac o ciorba de legume cu legume mexicane si pireu cu ficatei de pui cu putin bulion
Si mai am ceva de facut sasi sa
Deci si azi o zi full

http://alinahandmade.blogspot.com/

Salutare ! M-am gandit eu ca ti s-ar fi putut intampla ceva (era mai bine dk avea dreptate Tatiana). Sanatate omului ! La cate ai insirat ca ai de facut azi..., o sa te-apuce inserarea . Sa ai spor in ceea ce ti-ai propus !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Ciorba e pe terminate mai am putinma apuc sa fac ficateii sa pun cartofii la fiert si cat fierb cartofii bag si ceva la masina si uite asa incet incet termin treaba.
Delia astazi ca nu am lasatro la calculator a trantit usa si a pus olita in usa ca s anumai intru in camera numai stiu ce sa fac vizavi de comportamentul ei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Ciorba e pe terminate mai am putinma apuc sa fac ficateii sa pun cartofii la fiert si cat fierb cartofii bag si ceva la masina si uite asa incet incet termin treaba.
Delia astazi ca nu am lasatro la calculator a trantit usa si a pus olita in usa ca s anumai intru in camera numai stiu ce sa fac vizavi de comportamentul ei

http://alinahandmade.blogspot.com/

...Copil cu personalitate...Asta a fost modalitatea ei de a se razbuna pe tine...Mici si nazdravane...

Mergi la inceput