**Prichindei nazdravani 2008!**(19)
Raspunsuri - Pagina 16
alina_satena spune:
Am terminat si ficateiimasina merge vasele sunt spalate,mai am s afac pireul si sa fac in camera si gata pe ziua de azi
nyny spune:
Buna dragelor... sunt in criza de timp dar am intrat repede ca sa va trimit cu copy/paste un mesaj preluat de la Pufuleti:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Fetelor, aveti grija. De maine la 10 se va anunta cod rosu. Nu-l anunta inca din motive de panica. Dar va fi rau. Stiu din surse drumuri si poduri, presedentie si INMH. Sunt recomandate provizii de apa, hrana si aveti grija cu caldura caci sunt probleme cu gazele. In seara asta mergeti la cumparaturi. Nu plecati de acasa. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
Aveti grija de voi. Va pe toate.
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
Nyny, multumim pentru avertizare ! Speram totusi sa nu se ajunga la asa ceva.... www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Ion_Sandu-director_ANM-_-Ploile_prognozate_sunt_foarte_periculoase_la_minus_10_grade_Celsius_0_638936370.html" target="_blank">Aici si declaratia recenta a directorului ANM . Sa ne ajute DD sa trecem toti peste perioada asta geroasa .
alina_satena spune:
am terminat si treburile am fopst si intr-o mica vizita la o vecinaacum pot sa ma distrez cu picea
MarianaPop spune:
Iata www.jurnalul.ro/editorial/ministrul-branconier-nascut-in-68-are-amintiri-de-cod-rosu-din-54-603161.htm" target="_blank">cine-i si cu "raspandirea" codului.... E de rasu'-plansu'...
Sa vedem ce-o fi. Am sufletul strans cand ma gandesc la parintii mei ca se incalzesc cu caloriferele electrice.... Ce conteaza ca si-au platit intretinerea la timp...
Fara cuvinte...
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor !
Poftiti la ! La noi si bate vantul...
Va doresc o zi buna !
discordia spune:
Hello!
Ce faceti?
Legat de avertizarea asta meteo, nici nu stiu ce sa zic. Cand a fost sotul ieri la cumparaturi, rafturile erau goale, iar ce se mai gasea era la suprapret. Colegul meu povestea ca a fost la benzinarie ieri si patronul striga la angajat sa mareasca pretul gazului si cica era o coada... Asta e, traim in Romania, astia au vazut diperarea oamenilor si ce au zis, sa profite...
Scuze de off topic da, am asa niste nervi, eu as pleca numaidecat din tara, dar nu vrea sotul.
Gata, m-am descarcat
Eu sapt asta nu am mai dus-o pe Claudia la gradinita, nu m-am incumetat sa plec singura cu masina deoarece este polei, bineinteles ca la noi in oras nu au deszapezit. Nici la dansuri nu am putut sa o duc miercuri, vedem de saptamana viitoare ce facem.
Stiu ca am zis ca pun poze, dar credeti-ma ca acasa eu nici nu deschid calculatorul, iar de la serviciu nu am acces. Asa ca pana reusesc eu cu pozele pe contul comun, ne puteti vedea pe facebook, dati cautare cu pana steliana.
In poze sunt doar copiii, cu mine si sotul nu pun deoarece avem amandoi niste locuri de munca pentru care o eventuala expunere ne-ar face vulnerabili.
Va pup, eu de luni intru in concediu, asa ca sper sa ne auzim peste 2 saptamani.
Va pup.
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui discordia Hello! Ce faceti? Legat de avertizarea asta meteo, nici nu stiu ce sa zic. Cand a fost sotul ieri la cumparaturi, rafturile erau goale, iar ce se mai gasea era la suprapret. Colegul meu povestea ca a fost la benzinarie ieri si patronul striga la angajat sa mareasca pretul gazului si cica era o coada... Asta e, traim in Romania, astia au vazut diperarea oamenilor si ce au zis, sa profite... Scuze de off topic da, am asa niste nervi, eu as pleca numaidecat din tara, dar nu vrea sotul. Gata, m-am descarcat Eu sapt asta nu am mai dus-o pe Claudia la gradinita, nu m-am incumetat sa plec singura cu masina deoarece este polei, bineinteles ca la noi in oras nu au deszapezit. Nici la dansuri nu am putut sa o duc miercuri, vedem de saptamana viitoare ce facem. Stiu ca am zis ca pun poze, dar credeti-ma ca acasa eu nici nu deschid calculatorul, iar de la serviciu nu am acces. Asa ca pana reusesc eu cu pozele pe contul comun, ne puteti vedea pe facebook, dati cautare cu pana steliana. In poze sunt doar copiii, cu mine si sotul nu pun deoarece avem amandoi niste locuri de munca pentru care o eventuala expunere ne-ar face vulnerabili. Va pup, eu de luni intru in concediu, asa ca sper sa ne auzim peste 2 saptamani. Va pup. Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Florin Ovidiu (28.05.2010) |
Discordia, . Ma bucur ca ai reusit sa ne dai vesti despre voi. Principalul este ca sunteti cu totii ok .
Asa-i la noi...spiritul de turma...chiar dk e doar zvon...Ce sa mai spunem de inghesuiala la supermarket-uri pentru niste tigai prapadite sau diferenta de cativa banuti la produsele alimentare.... Si eu as fi de acord cu plecarea ...dar cand ma gandesc cu ce reticenta sunt priviti romanii dincolo de granite ma apuca .
Concediu placut si relaxant, puiutilor si sa auzim numai de bine !
alina_satena spune:
la plina de k al meu zice k toata ziua stau la calculator ca nu fac nimic in casa si nu sunt organizata
Deci atata nesimtire nu am vazut va jur