**Prichindei nazdravani 2008!**(19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Da' ce liniste-i pe-aici.... Ori v-ati inzapezit pe undeva ?

Eu am ochii floricele, am o tema cat Casa Poporului si nu am reusit sa termin nici pana acum....

La noi ninge in continuare.... Cred ca se lasa cu un sanius..., asta dupa shopping-uiala de rigoare.

Sa aveti un we cat mai placut!

picilor si mamicilor!

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !

Poftiti la si ceaiuri.
La noi e dezastru cu "D" mare.... Ninge viscolit, avem iar cod portocaliu. Am ajuns ca oama de zapada...de plecat...nu stiu cum voi pleca...asa ce ninge si viscoleste ca nu vezi la 1 m in fata.
Ma tot gandesc la Doinita dk a ajuns cu bine acasa .
We a fost normal cu cele obisnuite...

Va doresc o zi buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

laam avut un week-ende de tot rahatul(scuuza-ti expresia)certuri si toate ecle,copil fff.obraznic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Buna Dimineata!
Cu chiu cu vai am ajuns si la servici.La pranz astept sa mi-o aduca si pe Yarica , ca sa o iau la mine pentru cateva zile sa stea cu tataiu, imi e mila de ea sa o duca la gradinita.
Alina s-ar putea ca aceste reactii ale copilului sa fie urmarea certurilor si impunsaturilor dintre voi, ale atmosferei care domneste de ceva timp.

Mergi la inceput

Magdalena ai dreptate dar de acum ma voi impune mqai serios si el va trebuin sa faca asta in fata copilului.
el vrea sa para bun in vfata copilului si eu aia rea
Am o durere de ochi de cateva zile de numai pot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

laam avut un week-ende de tot rahatul(scuuza-ti expresia)certuri si toate ecle,copil fff.obraznic

http://alinahandmade.blogspot.com/

Ce a fost, duca-se. Gandeste cu optimism la ce va urma . Totul are o rezolvare pana la urma. Cautati sa nu va mai agatati de nimicuri ca de aici se ajunge la cuvinte grele...Delia reactioneaza si ea asa cand va vede/simte irascibili.... Btw ea cum se mai simte ?

Mergi la inceput

Magdalena , din pacate n-am reusit sa vad pozele tale de pe fb. Nici noi n-am dus-o pe Bianca la cresa...nu prea imi e la indemana sa-mi iau co sa stau cu ea...Am doi care stau degeaba acasa dar nu prea au chef sa aiba grija de ea.... Ce lumeeee... .

Mergi la inceput

Mariana stiu cum este si te inteleg si se mai cred bunici.
Delia este ok,cand se va mai face cald o voi duce si eu la gradinita abia astept
Astazi am o zi fulldar inca nu stiu ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

http://www.facebook.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

,la noi ninge frumos,nu viscoleste,e -8.Iari e la gradi,Daria e acasa,iar e bonlava,iar tuseste si are muci.Abia a terminat antib. acum 2 saptamani.Nu stiu ce sa ma mai fac cu ele.Ieri am fost la biserica si apoi la sanius.De data asta am luat-o si pe mama.Ce credeti,mama s-a crezut si ea copil,a incalecat sania si dai la vale,cand cu fetele,cand singura,cred ca nu s-a mai dat de cand era mica.

Mergi la inceput