**Prichindei nazdravani 2008!**(19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdalena67

http://www.facebook.com/

stoian

Magdalena, ! M-ar ajuta foarte mult link-ul direct la poze . Cand i-am dat search pe numele tau mi-au aparut mai multe persoane si n-am stiut ce sa aleg...

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

,la noi ninge frumos,nu viscoleste,e -8.Iari e la gradi,Daria e acasa,iar e bonlava,iar tuseste si are muci.Abia a terminat antib. acum 2 saptamani.Nu stiu ce sa ma mai fac cu ele.Ieri am fost la biserica si apoi la sanius.De data asta am luat-o si pe mama.Ce credeti,mama s-a crezut si ea copil,a incalecat sania si dai la vale,cand cu fetele,cand singura,cred ca nu s-a mai dat de cand era mica.

tatiana

Dariei sa se faca mai bine! Cica influcidu-i tare bun dar din pacate se gaseste foarte greu . Mi-o si inchipui pe buni calare pe sanie.... Bravo ei ca poate sa tina isonul nepoatelor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

eu am influcid acasa dar nu stiu daca yi pot da si Deliei i l-a dat doctoreasa sotului.L-am gasit la farmacia dona
Tatiana mama ta e zzz best

Mergi la inceput

Citat:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.276730985687123.85335.100000506720203&type=3

sper sa mearga acum

stoian

Incerc...ti-am cerut prietenia ca altfel nu pot sa le vad . Numele si prenumele care o sa-ti apara sunt anagramate dar o sa-ti dai seama ca eu sunt .

Mergi la inceput

Magdalena si eu ti-am trimis o cere de prietenie o sa iti apara Balasoiu alina Florentina numele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

am dat accept

Mergi la inceput

Citat:

am dat accept

stoian

Am vazut-o pe Yarina micuta nazdravana ! Sa fie sanatoasa si viata sa-i ofere tot ce e mai bun si voua de asemenea .
Am vazut ca-i plac animalutzele ...Mi-am adus aminte de motanelul meu drag "Puiu" ...avea aceleasi trasaturi...

Mergi la inceput

Ce dagutza Yarinutza machiatadar cine este fata blonda(nu da cu rosii)

Mergi la inceput