**Prichindei nazdravani 2008!**(19)
Raspunsuri - Pagina 19
alina_satena spune:
Ce info revista?nmu am inteles soryy?
Mi-am facut unghiile si ma gandesc diseara sa imi fac o masca hidratantapentru fata
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Ce info revista?nmu am inteles soryy? Mi-am facut unghiile si ma gandesc diseara sa imi fac o masca hidratantapentru fata http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Recomandarea pentru revista-atelierul de pe fb . Te pregatesti pentru ceva anume ?
alina_satena spune:
Cei de la revista au pus un articol in care ne intrebau daca vrem sa devenim voluntari la aceea revista si eu m-am inscris si m-au acceptat.
Si ma bucur foarte tare.
Eu voi scrie articole si voi propune idei pentru revista
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Cei de la revista au pus un articol in care ne intrebau daca vrem sa devenim voluntari la aceea revista si eu m-am inscris si m-au acceptat. Si ma bucur foarte tare. Eu voi scrie articole si voi propune idei pentru revista http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Succes ! O sa urmaresc indeaproape sa ma mandresc cu tine !
magdalena67 spune:
Multumim frumos pentru aprecieri, si sa dea Dumnezeu tuturor copiilor multa sanatate si mult noroc in viata. Motanul este "Gogoasa", mascota familiei. Deja are pierdute cam 5-6 vieti, dar speram sa nu le risipeasca repede pe cele pe care le mai are.Blonda din poze e domnisoara mea cea mica, Anissia care anul acesta implineste 18 ani si care este iubita lui Yari "draga mea, iubita mea ce dor mi-a fost de tine", citat de azi cand s-au intalnit.
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor !
Poftiti la si ceaiuri sa va mai incalziti putin . Greu dar in final am ajuns la munci...bate un vant de parka suntem in Siberia si ninge in continuu . Azi si maine scolile nu functioneaza, omu' tot bate din picior sa o duca pe Bica la cresha, sa vedem.... Am fost ieri sa caut cartofi si fructe si rafturile erau goale golute.... Drumurile sunt inca inchise...sa vedem astazi.... Aseara asa ce ne-am harjonit de cred ca ne-a auzit tot blocu' , iubita mea, asa ce draga imi e ...Nu v-am spus...si-a ales dintr-un catalog de cosmetice un gloss de buze si o oja roz .
Alina, m-am apucat de margelit , de fapt am citit din revista cu pricina ...si am inceput prin a modifica un colier, cerceii care nu-mi placeau cum arata si am facut si o bratara ca sa fie setul complet .
Magdalena, ! Cum sa nu o indrageasca Yarina, e asa de frumoasa Anissia precum ii este numele ! Gogoshica sa aiba multe vieti inainte . Seamana leit cu bietul meu motanel .
Sa aveti o zi buna !
magdalena67 spune:
Buna dimineata!
Frig tare, sufla vantul zici ca suntem in Siberia. Nici nu imi vine sa ating tastatura.Yari a ramas la noi, s-a cam foit toata noaptea, nu-i ajunge patul, nu are loc.Am bagat-o intre mine si Anissia si toata noaptea a comentat.Diseara le culc singure ca nu prea m-am odihnit deloc. Aseara ne spunea ca azi vrea sa iasa la sanie sa il traga pe tataie, ca el e batran si bolnav si nu poate.
MarianaPop spune:
Aveti "proaspete" pe picasa . Bica e la cresha, mai erau 6 copii si tati a hotarat sa o lase acolo (au scapat de grija ).