**Prichindei nazdravani 2008!**(19)
Raspunsuri - Pagina 20
alina_satena spune:
Fetelor la sunt foarte pentru ca m-au exclus din echipa de voluntari ai revistei despre care v-am povestit eu ca vezi doamne nu am energia si timpul necesar sa fac parte dintr-un asemenea complexprobabil le-au deranjat ca puneam prea multe intrebari si vroiam sa stiu mai multe.
Dar am vazut ca lumea este foarte rea,mai ales femeile ceea ce ma ntristeaza foarte tare.
Aici la noi bate un vand,ninge si viscoleste brrrr
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Fetelor la sunt foarte pentru ca m-au exclus din echipa de voluntari ai revistei despre care v-am povestit eu ca vezi doamne nu am energia si timpul necesar sa fac parte dintr-un asemenea complexprobabil le-au deranjat ca puneam prea multe intrebari si vroiam sa stiu mai multe. Dar am vazut ca lumea este foarte rea,mai ales femeile ceea ce ma ntristeaza foarte tare. Aici la noi bate un vand,ninge si viscoleste brrrr http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Dar de unde au tras concluziile alea ? Ai dat vre-un test, ceva? Poate sunt anumite interese care nu sunt "deschise" voluntarilor . Femeile rele? Stai sa vezi cum e sa fii inconjurata de barbati . Sa te fereasca DD sa intri in gura lor .
Capul sus...si dc nu te-ai gandit sa faci tu o broshurica handmade online (alta structura, continut)...?. Sa incerci sa cooptezi tu alte persoane .
alina_satena spune:
nu am dat nici un test,doar am completat un interviu,apoi mi-au trimis un pdf care nu se deschidea i-am trimis tipei care se ocupa de redactori ca nu merge sa deschid pdf-ul si nu mi-a raspuns deloc la email-uri apoi am vb cu presedinta asociatiei si i-am pus mai multe intrebari si probabil sor fi deranjat.
In legatura cu brosurica eu nu satiu sa fac asa ceva si nici nu cred ca as avea timpimi doresc sa fac multe dar din lipsa de timp nu reuse4sc si calculatorul este pentru mine o necunoscuta totala.
Nici aici pe forum nu stiu cum sa citez dinb ce au scrisd alte persoane nu stiu sa scriu coloreat si tot asa deci imi este destul de greu.
App copii vostri cat se uita la deszene cat stau acasa.
Delia mi-a spus ca a inchis reparttitorul ca sa facem economie ca sa nu platim 5 milionae la caldurae foarte economa Delia
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui alina_satena nu am dat nici un test,doar am completat un interviu,apoi mi-au trimis un pdf care nu se deschidea i-am trimis tipei care se ocupa de redactori ca nu merge sa deschid pdf-ul si nu mi-a raspuns deloc la email-uri apoi am vb cu presedinta asociatiei si i-am pus mai multe intrebari si probabil sor fi deranjat. In legatura cu brosurica eu nu satiu sa fac asa ceva si nici nu cred ca as avea timpimi doresc sa fac multe dar din lipsa de timp nu reuse4sc si calculatorul este pentru mine o necunoscuta totala. Nici aici pe forum nu stiu cum sa citez dinb ce au scrisd alte persoane nu stiu sa scriu coloreat si tot asa deci imi este destul de greu. App copii vostri cat se uita la deszene cat stau acasa. Delia mi-a spus ca a inchis reparttitorul ca sa facem economie ca sa nu platim 5 milionae la caldurae foarte economa Delia http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Imi pare rau. Daca mai ai pdf-ul trs. pe e-mailul comun poate reusesc sa fac ceva. Nimeni nu se naste avand cunostinte de operare PC, totul se aprofundeaza, se fura...iar exercitiul e mama invataturii. Asa ca ori de cate ori ai nevoie nu ezita sa-mi spui . In privinta unui mesaj cu citat, pe mesajul respectiv in dreapta sus e o iconita cu sagetica verde, apesi pe ea si continui sa scrii raspunsul tau. Ref. culoare, modificarea caracterelor, dimensiunea lor, in caseta cu raspunsul pe linia de sus vei gasi tip caracter, size si culoare, apesi pe "v" albastrui si o sa-ti afiseze lista cu ce poti sa modifici selectezi iar in final textul va arata asa cum ai optat anterior. Nu te sfii in a intreba....
haioasa e Delia. Daca nu-i este frig atunci e bine !
alina_satena spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MarianaPop
Imi pare rau. Daca mai ai pdf-ul trs. pe e-mailul comun poate reusesc sa fac ceva. Nimeni nu se naste avand cunostinte de operare PC, totul se aprofundeaza, se fura...iar exercitiul e mama invataturii. Asa ca ori de cate ori ai nevoie nu ezita sa-mi spui . In privinta unui mesaj cu citat, pe mesajul respectiv in dreapta sus e o iconita cu sagetica verde, apesi pe ea si continui sa scrii raspunsul tau. Ref. culoare, modificarea caracterelor, dimensiunea lor, in caseta cu raspunsul pe linia de sus vei gasi tip caracter, size si culoare, apesi pe "v" albastrui si o sa-ti afiseze lista cu ce poti sa modifici selectezi iar in final textul va arata asa cum ai optat anterior. Nu te sfii in a intreba.... haioasa e Delia. Daca nu-i este frig atunci e bine ! _ Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita **Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim** |
Martiana sper ca am reusit sa fac ceva cu citatul hope so
MarianaPop spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alina_satena
Martiana sper ca am reusit sa fac ceva cu citatul hope so http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Bravoooo ! Ai vazut ca nu e greu ?
Gherman_in spune:
Hallo,Biculina mai avea putin si intra cu totul in cizmulitele alea.Fata lui tati,si ale mele il "calaresc"pe tati cand il prind intins.Noroc ca bica e mai cuminticaSi tu,Mariana?Unde esti?Faceai pe pozarul?
Magdalena,si eu vreau poze.Am trimis si eu ceva la tineMie imi vine sacand ma gandesc la factura,cred ca o sa fie cel putin 10 mil.Si am termostatul pe 21.5,nu prea stau la maneca goalaMa duc sa o culc pe Daria,ca pe la 15 vreu sa merg dupa Iari,si sa cautam ceva costume de carnaval,ca sapt.viitoare au ceva de genul
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui Gherman_in Hallo,Biculina mai avea putin si intra cu totul in cizmulitele alea.Fata lui tati,si ale mele il "calaresc"pe tati cand il prind intins.Noroc ca bica e mai cuminticaSi tu,Mariana?Unde esti?Faceai pe pozarul?Magdalena,si eu vreau poze.Am trimis si eu ceva la tineMie imi vine sacand ma gandesc la factura,cred ca o sa fie cel putin 10 mil.Si am termostatul pe 21.5,nu prea stau la maneca goalaMa duc sa o culc pe Daria,ca pe la 15 vreu sa merg dupa Iari,si sa cautam ceva costume de carnaval,ca sapt.viitoare au ceva de genul tatiana |
Bonjour de zi ! Biculina e ca o felina cand e langa tati ...Eram si eu...in spatele obiectivului , fotomodeala nu vrea sa-si arate formele.... Aceeasi problema e peste tot si noi tot la 21,5 suntem...iarna grea.... Spor la costumat !