Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 3

coteasca spune:
buna ziua mamici dragi!
ne-am intalnit cu crissteo si cu baieteii cei frumosi! albert, o cumintenie de baietel, asa mult mi-a placut de el, iar teo foarte sociabil si vorbaret! eu ca de obicei a trebuit sa alerg intr-una dupa tudor ca nu statea locului o clipa! am ajuns acasa la 1 jumatate, a halit tot din farfurie si acum doarme, e obosit la cat m-a alergat asa ca, crissteo iti trimit pm cu nr meu de tel sa ne mai vdm, musai
laurika, nici noi nu am mai ajuns in moghioros ca era frig, ne-am vazut intr-un parc de cartier, poate data viit ajungi si tu!
eu tot caut cum sa fac laptele de susan, ca diseara vreau sa-i dau lui tudor!
va pup
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

laurika1982 spune:
[quote]citat din mesajul lui bumblebee Aelita!
Babiela!
La multi ani si de la noi!!!
Laura de
Cristian Alexandru 10.08.2010

ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saddie Concediu - noi vroiam sa mergem in mai in Portugalia dar zborurile sunt groaznice. Acum nu stiu ce facem, ca eu vreau in Toscana si Octav la turci iar ![]() |
cu cei mici e perfect la Turci, dar paca as schimba
de asta am zis Creta in iunie
si poate Thassos, sau Cipru sau Croatia...inca nu stim...in septembrie
iar pentru noi 2 visam la o saptamana undeva

vise nene...vise

1an +

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

histamina spune:
fetele,incep sa imi intru in mana,profesional.
maine vaccinam strumf la noua dna dr.
de vechea,sa nu mai aud.
ma duc acasa peste o ora.abia astept.imi e dor de el de parca nu l-am vazut de un an.

ainotna spune:
Alice, dar Mara spune cate ceva, Sasha nu. Adica in afara de mama, tati, papa nu zice nimic. Nu cred ca stie cum, cateodata mai vrea sa zica ceva si ii iese tot tati. Mai face ca trenul, masina, calul, maimuta, vaca. Alte sunete nu! Daca e ceva din astea le zice, dar altfel, pot sa-l las sa tipe cat o fi, daca nu stie nu zice...L-am ignorat si la un moment dat tace si pleaca linistit sa se joace. Dar asta e o solutie pentru nervii mei, nu pentru dezvoltarea lui sanatoasa... Ideal ar fi sa imi arate ca vrea ceva, dar nu sa tipe ca istericul, din prima, asa...

histamina spune:
fetelor,vedeti ca am primit pe mail atentionare de viscol pana joi si apoi de ger.
mi imi apar -17 grade in Bucuresti, vineri spre sambata.

ilinca79 spune:
Salutare fete dragi,
Eu nu stiu de ce, dar nu mai reusesc sa va scriu. Am citit multe, dar am retinut putine
Ainotna daca vrei, poti sa-l duci pe S la fast-track-kids. www.ftk.ro/" target="_blank">Aici poti afla mai multe detalii. Am inteles ca ii ajuta tare mult pe copii sa-si dezvolte limbajul semnelor in prima faza si apoi vorbitul. Eu cunosc mamici din Cj care duc copiii acolo si sunt tare multumite. E cam scumput insa. Este si pe DC un subiect despre asta.
Alice, lasa ca vin barbatii tai - tai+Marius si gasesc ei o solutie sa te scape de soacra Eu am avut un marsupiu Chicco, o porcarie, dar acum recent am testat de la cineva manduca si mi s-a parut super. Merge pana la copii de 20 de kg, dar e cam scumpa.
Crispro sa-ti traiasca finutul si sa va bucurati de el. A fost tare faza cu cimbrul busuioc
Bumblebee abia astept sa vad ce va zice homeopatul. Si eu cred ca ma programez, ca ma cam lasa nervii si cu somnul lui V al meu. El se trezeste o data pe noapte, dar nu mai adoarme vreo 2 ore. In plus la pranz ma chinui vreo ora sa-l adorm. Stiu ca nu-i nimic nou pt. delfinariu, dar el nu era asa. Crispro ma tot gandesc la tine cat ai mai tras cu chestiile astea, de luni de zile si totusi rezisti
Rubia Doamne ajuta sa se prinda bb-ii!
Crissteo, coteasca ce fain ca v-ati intalnit!
Ludmila ma bucur mnult pentru voi, sa va mearga bine afacerea noua!
Laurika, ma bucur tare ca ai deja moralul mai bun!
Rodi bine ca s-a rezolvat in final cu ochelarii. Ma bucur ca esti incantata de gradinita gasita pt. Isa. Sunt sigura ca se va acomoda bine!
Oana ma bucur ca esti multumita de bona, chiar pare o femeie de exceptie. Macar de un gand ai scapat daca a fost asa tumultoasa intoarcerea la serviciu. Cu cat o platesti pe luna?
Si noi ne gandim la concediu (mai mult eu ) Anul asta as vrea sa mergem in Muntenegru dar n-am studiat inca problema.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

ainotna spune:
Ilinca, si eu ma gandeam la Muntenegru...pe langa multe altele (asta-i problema...). Daca gasesti ceva spune-mi si mie, te rog . O sa studiez ce e cu fast-track kids stiu ca m-am mai uitat dar nu mai stiu exact...merci!

crissy77 spune:
ainotna, cum sta S cu manualitatea fina? Daca te intereseaza, cand o sa am mai mult timp pot face o selectie din mai multe articole de specialitate despre dezvoltarea aparatului fono-articulator, doar sa-mi dai de stire. Pana atunci exersati cu suflatul in lumanare (este in top in cazul nostru), fluier, morisca, pahar cu apa si pai (pune apa in cana si arata-i cum sa sufle in pai sa faca bulbuci), aburiti oglinda, faceti baloane de sapun, invata-l sa bea cu paiul, exersati pupicul (buzele tuguiate). Exersati intai sunetele simple (vocalele+consoane), apoi compuse (silabe, cuvinte formate din 2 silabe identice: MA-MA, MO-MO - chiar daca nu au nicio noima). Repeta intotdeauna dupa el, indiferent de ce zice. Ajuta-te si de Bogdan
.
rubia, doamne-ajuta sa fie cu ochisori.