Atitudinea pozitiva

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Eu vorbeam de victima!Pina la 18 ani(e o visrta de referintza la care potzi sa iei propriile decizii legal de asta am dat-o)itzi dai seama ca esti abuzat fizic sau emotzional!

Oricum subiectul se indrepata spre altceva si nu despre asta e vorba!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Eu mi-am dat seama pe la 20+ ani, si nu de una singura, ci atunci cand prietenul meu de atunci m-a intrebat cat se poate de serios: "si tu consideri ca asta a fost normal???"

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Selene ,adica tu ce vrei sa spui ca si tu ai fost abuzata?

Ca eu n-am intzeles asta din mesajele tale,ba chiar ai spus ca fizic doar o singura data!

Dana

Mergi la inceput

Citat:

Selene ,adica tu ce vrei sa spui ca si tu ai fost abuzata?

Ca eu n-am intzeles asta din mesajele tale,ba chiar ai spus ca fizic doar o singura data!

Dana

La episodul ala unic ma refer. Nu l-am perceput ca pe abuz, dar prietenului meu i s-a parut f. f. ciudat. Iar, la cum dorea tata sa ma tina departe de el, lui i s-a parut suspect, si mi-a si spus, "asa tzine sa te desparta de mine, de zici ca vrea sa te f... el".

Tatal meu a fost o perioada alcoolic. M-a iubit f. mult, dar a facut si greseli.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Hai mey selene...si pentru ca tzi-a spus mizeria aia,tu si crezi abuzul?

Sunt sigura ca faptul ca a fost alcoolic tzi-a influientzat copilaria/viatza,insa crezi tu ca asta te-a marcat?Atit incit sa nu vezi partea buna din viatza ta?

editez sa spun(ca s anu ma intzelegi gresit)ca si mie mi-a spus mama ca fostul sotz nu este pentru mine,dar crezi ca am crezut-o?Insa nici n-am acuzat-o vreodata ca a incercat sa ma despara de "iubirea vietzii mele"!

Dana

Mergi la inceput

Citat:

Hai mey selene...si pentru ca tzi-a spus mizeria aia,tu si crezi abuzul?

Sunt sigura ca faptul ca a fost alcoolic tzi-a influientzat copilaria/viatza,insa crezi tu ca asta te-a marcat?Atit incit sa nu vezi partea buna din viatza ta?

Dana

Aveam... nici nu mai stiu cat, 12 ani, 14 ani cand, beat fiind, s-a intins langa mine in pat si mi-a bagat mana la pruna, ca sa vada daca mi-a crescut parul pubian. "Ia hai sa vedem, ai par acolo jos?" Am sarit din pat tzipand, a venit mama, sa vada ce am patit, i-am spus, dar mai mult decat a-i spune "lasa fata in pace" nu a facut...

Dar, repet, nu am perceput asta ca abuz. Eu am fost f. optimista si pozitiva pana prin vara lui 2008.

Editez si eu: la mine s-a ajuns la amenintari cu moartea, precum am spus. "Daca nu te desparti, o sa se intample aia si aia".

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Draga Happy_in_TO:

Acesta este motivul pentru care te-am rugat sa imi spui ce flori si culori iti plac: https://picasaweb.google.com/106847915526522394338/QuillingSpecial#5703171704506104754

Sper sa iti placa ce a iesit, e din toata inima.

http://razedesperanta.wordpress.com/" target="_blank">Blogul meu - de la noi, pentru ei!

http://bazar.desprecopii.com/index.asp" target="_blank">Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

uite asta poate fi un nou inceput ptr tine Selene. o piatra de temelie pe care poti sa construiesti mai departe. foarte frumos gestul tau!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Draga Happy_in_TO:

Acesta este motivul pentru care te-am rugat sa imi spui ce flori si culori iti plac: https://picasaweb.google.com/106847915526522394338/QuillingSpecial#5703171704506104754

Sper sa iti placa ce a iesit, e din toata inima.

http://razedesperanta.wordpress.com/" target="_blank">Blogul meu - de la noi, pentru ei!

http://bazar.desprecopii.com/index.asp" target="_blank">Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

uite asta poate fi un nou inceput ptr tine Selene. o piatra de temelie pe care poti sa construiesti mai departe. foarte frumos gestul tau!

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

Multumesc!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:

Eu vorbeam de victima!

si ti se pare ca eu vorbeam de majoratul abuzatorului?

Cam sa ceva,ca ai scris alambicat rau !

Citat:
citat din mesajul lui mianna
cati realizeaza fix la aniversarea majoratului c-au fost abuzati

alambicat? mai simplu de-atat nu reusesc decat daca fac desene, si-atunci chiar ai motiv sa le numesti alambicate, ca n-am deloc talent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_21 spune:

Selene, ce s-a intamplat in vara lui 2008?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am gasit asta si pentru ca mi-a placut mult, am vrut sa impart cu voi:

“When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down ‘happy’. They told me I didn’t understand the assignment, and I told them they didn’t understand life.”
#8213; John Lennon

Selene, minunata felicitarea ta si gestul tau. Te invidiez in sensul bun al cuvantului, imi doresc si eu sa invat quilling, poate intr-o zi am sa reusesc!

Mergi la inceput