Atitudinea pozitiva

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Draga Happy_in_TO:

Acesta este motivul pentru care te-am rugat sa imi spui ce flori si culori iti plac: https://picasaweb.google.com/106847915526522394338/QuillingSpecial#5703171704506104754

Sper sa iti placa ce a iesit, e din toata inima.

http://razedesperanta.wordpress.com/" target="_blank">Blogul meu - de la noi, pentru ei!

http://bazar.desprecopii.com/index.asp" target="_blank">Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Cam asta am simtit atunci cind am citit mesajul tau, cind am vazut poza cu felicitarea minunata pe care ai facut-o cu miinile tale pricepute si mai ales cind am citit mesajlul felicitarii! Mi-ai adus o bucurie mare, mare de tot si iti multumesc!

(eu astazi m-am gindit la tine cind eram la mall si am vazut chestii cu Hello Kitty )

Din toate mesajele mele te rog sa iei ideea principala: Ai in tine puterea sa treci peste toate problemele. Este inauntrul tau. Fii buna cu tine, ai rabdare cu tine, uita-te la frumos, alege pozitivul, binele si iti spun cu mina pe inima ca vei reusi sa fii fericita cu adevarat! Fii buna cu tine si iubeste-te pentru ca meriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Selene ,adica tu ce vrei sa spui ca si tu ai fost abuzata?

Ca eu n-am intzeles asta din mesajele tale,ba chiar ai spus ca fizic doar o singura data!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Asa, si de la cate ori in sus se pune? Si cat de grava trebuie sa fie fapta ca sa fie un abuz?
Eu sunt de parere ca gesturi aparent marunte, te pot marca, in perioada copilariei, pubertatii ...!

Selene, faci niste felicitari minunate, mi s-a zburlit pielea pe mine ( in sensul bun) cand am vazut frumusetea facuta pentru Happy!

Pup!

mama de fulgulet din noiembrie 2006 si de fratiorul acesteia octombrie 2010!

Ce fac eu cu timpul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui inbox

Citat:

Ca eu n-am intzeles asta din mesajele tale,ba chiar ai spus ca fizic doar o singura data!

Dana

Asa, si de la cate ori in sus se pune? Si cat de grava trebuie sa fie fapta ca sa fie un abuz?

Ce fac eu cu timpul meu

Inbox,lasind la o parte tonul de hartza de luni dimineatza,voiam doar sa mai precizez ca si pe mine m-a batut tata de 2 ori,insa eu nu ma consider abuzata psihic sau fizic!Cred ca ai prins ideea,fara alte comentarii!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui inbox

Citat:

Dana

Ce fac eu cu timpul meu

Inbox,lasind la o parte tonul de hartza de luni dimineatza,voiam doar sa mai precizez ca si pe mine m-a batut tata de 2 ori,insa eu nu ma consider abuzata psihic sau fizic!Cred ca ai prins ideea,fara alte comentarii!

Dana

Chiar nu am dormit bine azi noapte, bine ca m-ai facut sa realizez ca sunt sucita in dimineata asta, deja m-ai facut sa rad!

Ce fac eu cu timpul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_21

Selene, ce s-a intamplat in vara lui 2008?

Am scris despre ce s-a intamplat atunci la subiectul meu "Nu pot sa spun DA".

Eu cu D. ne-am distrus reciproc "un pic" atunci. "Un pic" pentru ca urmele se vad si azi.

mihaela_s, e tare frumos, si eu mai am de invatat.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

andacos, vezi, nici tu nu ai perceput ca abuz... Ce s-a intamplat atunci, cu tata, i-am spus doar prietenului meu de atunci si cred ca si lui D., dar cam atat. Si acum, voua, aici, cum am mai spus, multumita mediului virtual, voi stiti lucruri pe care nici familia mea nu le stie.

Inca o faza cu alt om beat:

Intr-o vreme, matusa mea obisnuia sa organizeze un mini-Revelion la firma, impreuna cu angajatii. Pe vremea aceea, firma avea un asociat, un barbat in regula pana la proba contrarie. La unul dintre aceste mini-Revelioane, a insistat si a tot insistat sa dansez si eu cu domnul asociat, care era cam afumat. Cred ca m-au si luat in zeflemea, ca asa le e stilul. Pana la urma, m-am conformat. Ei, si domnul asociat afumat s-a lipit de mine si... i s-a sculat. Am continuat sa "dansam" asa, el lipit, eu nestiind cum sa scap mai repede si sa plec de acolo. Ma simteam murdara, umilita, scarbita... N-am avut curajul sa spun nimanui de acolo. Si daca le-as fi spus, nu am nici o farama de convingere ca m-ar fi crezut. Pentru ca, prin presiunea psihica pusa asupra mea, m-au facut sa imi pierd increderea in ei.

Happy, multumesc, dar cel mai mult ma bucur ca ti-a placut!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Hai ca am limbarita...

Eu pot sa inteleg ca un parinte isi doreste tot ce-i mai bun, mai frumos si mai sanatos pentru copilul lui si ca poate suferi enorm si se poate framanta enorm atunci cand copilul lui face alegeri pe care parintele le vede ca nepotrivite. Si chiar pot fi nepotrivite, chiar poate ajunge copilul ala in situatii pe care le-ar fi putut evita daca si-ar fi ascultat parintii.

Insa:

1. Sufletului nu prea ai cum sa-i comanzi.
2. Ai nevoie de f. f. mult tact pentru a-ti face copilul receptiv la mesajul pe care doresti sa i-l transmiti.

La mine bagatul agresiv intre noi, intimidarea, amenintarile nu au functionat, din contra.

Asa cum a fost acea relatie, cu suisurile si coborasurile ei, cu cumintenia si nebunia ei, a fost relatia MEA si mi-am asumat-o. Prin urmare, consider ca nu trebuiau sa se poarte cum s-au purtat ani in sir. Pentru ca nu am fost un copil care:

- sa isi inceapa viata sexuala la o varsta mica
- sa umble prin baruri
- sa fumeze
- sa bea
- sa se drogheze
- sa se imbrace provocator
- sa se "intinda" cu toti

Din contra, m-am tinut de scoala, in facultate am avut bursa, am terminat cu media generala 9 si media de la licenta 10. Iar liceul, mult mai greu decat facultatea, l-am terminat cu premiul II.

Dar nuuu, n-a fost bine.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Glicina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Draga Happy_in_TO:

Acesta este motivul pentru care te-am rugat sa imi spui ce flori si culori iti plac: https://picasaweb.google.com/106847915526522394338/QuillingSpecial#5703171704506104754

Sper sa iti placa ce a iesit, e din toata inima.

http://razedesperanta.wordpress.com/" target="_blank">Blogul meu - de la noi, pentru ei!

http://bazar.desprecopii.com/index.asp" target="_blank">Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Selene, mi-au dat lacrimile :) Zau ca esti minunata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Glicina
Selene, mi-au dat lacrimile :) Zau ca esti minunata

In sens pozitiv, da?

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

de ce nu fac parintii una si lata de ce te zapacesc de cap si nu accepta sa faci alegeri cu care ei nu sunt de acord?

Pentru ca nu te respecta ca om si nu inteleg ca esti un individ cu trairi individuale. pentru ca traiesc prin tine toate nerealizarile lor. pentru ca le e frica sa nu piarda cu viata pentru ac esti vosul lor devenit realitate si doar tu esti singura care le spulbera visul. pentru ca ei nu inteleg ca tu esti om si nu unealta prin care ei ating katarsisul. pentru ca nu accepta ca au facut copil si ca acel copil are viata sis entimente si vointa proprie. pentru ca li s eurca la cap ac ei stiu mai bine.

http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html
http://noideea-deea.blogspot.com

Mergi la inceput