Atitudinea pozitiva
Raspunsuri - Pagina 24
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andacos Eu vorbeam de victima!Pina la 18 ani(e o visrta de referintza la care potzi sa iei propriile decizii legal de asta am dat-o)itzi dai seama ca esti abuzat fizic sau emotzional! Oricum subiectul se indrepata spre altceva si nu despre asta e vorba! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Eu mi-am dat seama pe la 20+ ani, si nu de una singura, ci atunci cand prietenul meu de atunci m-a intrebat cat se poate de serios: "si tu consideri ca asta a fost normal???"
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
andacos spune:
Selene ,adica tu ce vrei sa spui ca si tu ai fost abuzata?
Ca eu n-am intzeles asta din mesajele tale,ba chiar ai spus ca fizic doar o singura data!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Selene_Bunny spune:
| citat din mesajul lui andacos Selene ,adica tu ce vrei sa spui ca si tu ai fost abuzata? Ca eu n-am intzeles asta din mesajele tale,ba chiar ai spus ca fizic doar o singura data! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
La episodul ala unic ma refer. Nu l-am perceput ca pe abuz, dar prietenului meu i s-a parut f. f. ciudat. Iar, la cum dorea tata sa ma tina departe de el, lui i s-a parut suspect, si mi-a si spus, "asa tzine sa te desparta de mine, de zici ca vrea sa te f... el".
Tatal meu a fost o perioada alcoolic. M-a iubit f. mult, dar a facut si greseli.
Lucrusoare de vanzare...
andacos spune:
Hai mey selene...si pentru ca tzi-a spus mizeria aia,tu si crezi abuzul?
Sunt sigura ca faptul ca a fost alcoolic tzi-a influientzat copilaria/viatza,insa crezi tu ca asta te-a marcat?Atit incit sa nu vezi partea buna din viatza ta?
editez sa spun(ca s anu ma intzelegi gresit)ca si mie mi-a spus mama ca fostul sotz nu este pentru mine,dar crezi ca am crezut-o?Insa nici n-am acuzat-o vreodata ca a incercat sa ma despara de "iubirea vietzii mele"!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Selene_Bunny spune:
| citat din mesajul lui andacos Hai mey selene...si pentru ca tzi-a spus mizeria aia,tu si crezi abuzul? Sunt sigura ca faptul ca a fost alcoolic tzi-a influientzat copilaria/viatza,insa crezi tu ca asta te-a marcat?Atit incit sa nu vezi partea buna din viatza ta? Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Aveam... nici nu mai stiu cat, 12 ani, 14 ani cand, beat fiind, s-a intins langa mine in pat si mi-a bagat mana la pruna, ca sa vada daca mi-a crescut parul pubian. "Ia hai sa vedem, ai par acolo jos?" Am sarit din pat tzipand, a venit mama, sa vada ce am patit, i-am spus, dar mai mult decat a-i spune "lasa fata in pace" nu a facut...
Dar, repet, nu am perceput asta ca abuz. Eu am fost f. optimista si pozitiva pana prin vara lui 2008.
Editez si eu: la mine s-a ajuns la amenintari cu moartea, precum am spus. "Daca nu te desparti, o sa se intample aia si aia".
Lucrusoare de vanzare...
kariguld spune:
| citat din mesajul lui Selene_Bunny Draga Happy_in_TO: Acesta este motivul pentru care te-am rugat sa imi spui ce flori si culori iti plac: https://picasaweb.google.com/106847915526522394338/QuillingSpecial#5703171704506104754 Sper sa iti placa ce a iesit, e din toata inima. ![]() http://razedesperanta.wordpress.com/" target="_blank">Blogul meu - de la noi, pentru ei! http://bazar.desprecopii.com/index.asp" target="_blank">Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
uite asta poate fi un nou inceput ptr tine Selene. o piatra de temelie pe care poti sa construiesti mai departe. foarte frumos gestul tau!

Selene_Bunny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
uite asta poate fi un nou inceput ptr tine Selene. o piatra de temelie pe care poti sa construiesti mai departe. foarte frumos gestul tau! ![]() Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
Multumesc!
Lucrusoare de vanzare...
mianna spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui andacos
Cam sa ceva,ca ai scris alambicat rau ! |
| citat din mesajul lui mianna cati realizeaza fix la aniversarea majoratului c-au fost abuzati |
alambicat?
mihaela_s spune:
Am gasit asta si pentru ca mi-a placut mult, am vrut sa impart cu voi:
“When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down ‘happy’. They told me I didn’t understand the assignment, and I told them they didn’t understand life.”
#8213; John Lennon
Selene, minunata felicitarea ta si gestul tau.
Te invidiez in sensul bun al cuvantului, imi doresc si eu sa invat quilling, poate intr-o zi am sa reusesc!