FIV cu dr Dragos Albu 54

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

miruna1980 draga mea si eu stau numai acasa mi-am luat concediu de odihna si in continuare o sa merg cu medical. Eu sunt ingrijorata cu nu simt nimic de parca nici nu as fi insarcinata, atunci cand stau intinsa in pat simt si eu o umflatura acolo jos dar cand ma ridic in picioare nu mai am nimic.
Deocamdata e iarna si stau aici in Constanta la monitorizat dar din primavara as vrea sa ma orientez spre Bucuresti.
fata si sunt cu ochisorii pe tine, joi venim cu vesti

13+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

mikado cum te simti ? a fost ok la punctie ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

Hello !
Qiao, Miru, Tamy & fete, multumesc din suflet pt sustinere
Qiao a decurs ok, n-ammai dormit demult asa bine...doar ca am intrat mai tarziu. dr. a avut o urgenta, a recoltat 4 ovocite..nu stiu de ce doar atatea, mizam pe 7 ...oricum nu conteaza, macar unul sa fie norocos. am ajuns aacsa pe la 2 si am dormit pana la 7. acum astept ziua de maine sa vedem ce se va intampla cu puiutii.

ce putin mai ai, tin pumnii

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Mikado,bravo pentru outze,spor la iubareala si embrionasi de calitate,puternici si lipiciosi ,pupam viitoarea mamica

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

lumi, multu ma rog sa fie totul ok si maine sa primesc vesti bune

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Neata tuturor,o zi frumoasa!
b]mikadoasteptam telefonul dr embriolog....hai cu vestile bune!!!!!
qiao...timpul se scurge....vineri faci beta,nu?
tamys[/b],mane la dr cu noi...sa ne vede bebelusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Neata tuturor,o zi frumoasa!
mikado asteptam telefonul dr embriolog....hai cu vestile bune!!!!!
qiao...timpul se scurge....vineri faci beta,nu?
tamys,maine la dr cu noi ....ne vedem bebelusii

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

angelica,

tinuta,

mikado, sunt foarte bune iubita cele patru: pretioase nevoie mare! sa dea DD sa contina "lipiciosi" si cel putin unul sa ramana cu mami 9 luni cu sanatate!!! asteptam vesti.

ari, of, consateanca mea cea incercata! lasa ca anul asta, mai spre finalul lui, umplem bancutza, fir'ar ea sa fie de bancutza!!!

qiao, si ... alte comentarii sunt de prisos!

anastasia, sa mai treaca timpul si sa se mai coaca nitzelus "roadele", ca dupa, sa le tina mami in brate usurata si fericita si SANATOASA!!!

mirunitza, tin pumnii la vizita la dr.!!! si nu, nu am facut inca cerclajul, probabil peste vreo 2 sapt. va tin la curent.

toate doamnele fara exceptie

( 16 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

mikado hai ce e bine, si eu tot 4 am avut, mi-au facut ISCI si s-au fertilizat toate. astept cu nerabdare telefonul ala de parca ar fi pt mine
ali
miruna vine si timpul la beta ala
maripet nu ne mai iubesti nu mai stim nimic de tine
cucuietele si aveti grija de voi cu vremea asta

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

buna fetele
nu am vesti bune ...din cele patru ovocite doar 3 sunt mature si doar unul cu 2 pronucle, pe ceilalti i-a reinjectat din nou...daca am inteles eu bine, eram tare suparata...oricum ceva nu a fost bine...nu intlege de ce cu normospermie au folosit ICSI. oare nu s-au mai spart din foliculi pana mi-a facut punctia, s-a intraziat foarte mult...ca ma vor suna maine si vineri ne intanim sa discutam...pai cum doar sa discutam....prea multe necunsocute pt mine. simt ca ceva nu este ok, mi s- aparut totul superficial si pe fuga.

papa bun

Mergi la inceput