FIV cu dr Dragos Albu 54
Raspunsuri - Pagina 18
miruna1980 spune:
mikado,offff nu stiu ce sa zic..... iti inteleg supararea,incearca sa te linistesti,desi e greu,si poate pana vineri se imbunatateste situatia si vor reusi sa-ti faca transferul...sincer,nu ma asteptam la o asemenea veste....nu stiu ce sa zic de treaba cu dezinteresul lor,poate ti s-a parut dn cauza supararii...nu tin cu ei,nu ma intelege gresit....vreau doar sa te linistesc,roaga-te sa fie totul bine si o minune va aparea,sunt sigura.Doamne ajuta!
QiaoBing spune:
mikado au facut ISCI pt ca ai avut putine ovocite si nu puteau sa riste sa nu se fertilizeze daca le lasa "la liber". deci din punctul asta de vedere au actionat ok, nu se mai tinea cont de spermograma. in rest, nu stiu ce sa iti spun, totul e la mana naturii
LE: a trebuit s araspund la un tel si abia am vazut ca am dat ok inainte sa termin
mikado vroiam sa iti spun sa fii tare, si la mine a fost unul mai intarziat in prima zi, dar a evoluat si el in ritmul lui. trebuie sa ai incredere in ei si in tine. moralul sus pana in ultima clipa.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
maripet spune:
Qiao, sunt aici, va citesc. Astept cu nerabdare sa-ti faci beta. Nu prea am mai avut ce sa va spun.Pe data de 8 ma duc la morfologie si la citire de bitest. Nu am intrat chiar in fiecare zi ca imi este foarte rau. Vars intr-una si colac peste pupaza am racit si tusesc de nu mai pot. Nu stiu ce sa mai iau.
si astept vesti bune. Nu incerci un beta inainte de vreme? Eu am facut in ziua 11.
Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
FET1 decembrie 2011 reusit
alilumi spune:
mikado,
qiao are dreptate. a fost efectuat icsi din cauza numarului lor... asa este cand vorbesti la tel. ti se poate parea ca totul este superficial. te rog sa fii increzatoare si sa nu lasi corabiile sa se innece. sa ne rugam ca mama natura sa isi faca treaba! curaj!!!
maripet, succes la bitest!
( 16 + )
QiaoBing spune:
fetelor, stiu ca asteptati cu nerabdare si am zis sa nu va fierb in suc propriu. deci azi, ziua 12 de la ET beta al meu e micut, dar este 13.3. o sa il repet vineri si, daca creste, peste inca o saptamana (asa a zis Albu) sa vedem daca rezista prichindelul (eu am incredere in el, viteazul meu !). maine ma duc si la fundeni sa vad cum stau cu clexanelul.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
miruna1980 spune:
qiaooooooooooooooooooooo, am tras un tipat de bucurie cand am citit vestea ta................esti pe drumul cel bun,mamico................Doamne,ce bucurieeeeeeee.....acum mai mult ca niciodata sa ai grija maxim de tine si de micutul din burtica ta...........iuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,sincere felicitari,sa fie intr-un ceas bun..ce ma bucur,mi-ai incalzit ziua....te pup din suflet si pup si mogaldeata ta.Doamne ajutaaaaaaaa!
BINE AI VENIT IN CLUBUL GRAVIDUTELOR.
15+
QiaoBing spune:
miruna sper ca nu s-au speriat de la chiot ! eu nu am chiut pt ca sunt la birou si aici nu le zic nimic.
oricum, eu "stiam" de 3 zile ca am ceva la purtator. am zis sa fac azi ca sa am timp sa repet vineri si sa fac si AntiFxa si ce o mai trebui. abia de acum incep emotiile si lupta pt mine.
angelica28 spune:
QUIO iubita mea ,bravooooooooooooooooooooooooooooma bucur enorm pt tine ,mai scot 20 de majorete si cind vei repeta iar beta pt ca sunt sigura ca bobita ta va ramine acolo si va creste mare ,mare !
Anastasia cum mai esti?
Maripet
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
miruna1980 spune:
qiao nu s-au speriat bebicicii mei....asa ma bucur pt tine,nici nu-ti imaginezi,imi inchipui ce e pe sufletelul tau...imi trezesti amintiri placute....si,ai dreptate,incepe lupta,dar ai pt ce lupta acum,pt miracolul tau sa-l aduci pana la 9 luni si dupa aceea sa vezi ce ai purtat in pantece atat timp...o sa fie greu,dar frumos...sarcina usoara-usoara sa ai.
15+