FIV cu dr Dragos Albu 54

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Qiao, cred ca o sa stau constipata eu de data asta si la propriu si la figurat pana faci tu beta...vreau sa aud o voce nebuna de fericire, cu tot cu pasarele din colivie cu tot!
Tinuta, te pup si eu, dragalaso, ma uitam ca incep sa se adune si la voi saptamanile in semnatura, si la tine si la Ali si ma minunez cum trece timpul mai ceva decat la mine.
Am sarbatorit si noi azi 34 de saptamani si nici nu va imaginati cu ce emotie aniversez fiecare zi care trece fara alte surprize.E tare bine cand trece o zi fara senzatii tari...
Angelica, tu ramai copilutzul micutz si sensibil dintotdeauna, cum sa nu ma gandesc?! La ce stiu ca e in sufletelul tau...nici nu prea mai am glas sa povestesc cine stie ce despre mine pe forum, dar nici nu vreau sa par ca am dat bir cu fugitii...
Rammy, Lumimar va multumesc , fetelor pt tot ajutorul!
Va pup pe toate!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

34+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

mikado,cum te mai simti?bea multe lichide....insanatosire urgenta si mult succes maine!
Qiao,daca te-ai a serviciu,ai mare grija de tine....nu cara greutate,nu depune efort fizic.....mai ai putin de asteptat
Anastasia,multe saptamani inainte...pana la termen
tutror si

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Miruna, multumesc mult, gravidutza noastra! Si tu esti in adunare de saptamani, ca si fetele celelalte: Tinuta, Ali, Dana

Mirela sau Corry, nu mai tin minte care dintre voi spunea ca a luat pana in 6 pastile de Magne B6 in ultima perioada de sarcina pt elasticizarea uterului? Nu mai tin minte dc am retinut eu gresit informatia sau chiar asa este, eu oricum iau acum cate 2, dar dc as sti exact, as lua si eu mai multe in saptamanile astea sa ma ajute si cu capul si cu uterul, sa nu se mai contracte asa cand se mai intinde zilele, saptamanile astea.
pe toate, mamici, bebici, burtici, viitoare burtici!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

34+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

Nasti, pup mamica si burtica vad ca-si face efectul Marimer-ul, deja mi s-a mai desfundat nasul, sper sa ma trezesc maine fresh...oricum nu stiu cum am reusit sa racesc, ca am avut grija dar se pare ca nu suficient. acum cu Dumnezeu inainte.
aristica ete ca imi veni de hac raceala...scap eu de ea
qiao, vai cat uram eu prima zi de job dupa concediu ...bleah
ai gria de tine si puiuti
miru ma simt un pic mai bine...am baut litri de lichide, m-am strepezit de la atata lamaie dar si indulcit de la miere, vad ca si moralul mi-a crescut...astept ziua de maine . frumoasa semnatura ai

am uitat sa va multumesc pt motate si incurajari

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

mikado asa te vreau, super-fresh maine. Tin pumnii sa adune mr White numai oute de calitate sa umple cofragul !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

b]mikado bafta azi......sa se recolteze muuulte oute pt a le cloci ulterior cu brio.Ma bucur ca aseara erai mai bine cu raceala si moralul.......te asteptam si pe tine si pe toate aspirantele cu o semnatura frumoasa.
Qiao,cum mai esti? AMR 4 zile....abia te astept cu rez beta pozitiv si mareee
Ali,ai facut cerclajul?...esti bine tu si bebelusul?
Nasti[/b] esti ca o comoara pt noi...am invatat atatea de la tine...iti multumesc pt ideea cu solutia nazala,ca si eu de cand sunt graviduta am nasul infundat tot timpul...cei din jur crezand mereu ca-s racita....si nu gaseam explicatia ca de la sarcina se trage.....azi mi-l cumpara si mie sotul...inca o data iti multumesc ca ne inveti,desi regret enorm ca a trebuit sa treci prin multe
si tuturor doamnelor....sanatate si va trimit un butoi cu caldura

15+

Mergi la inceput

hai ca am scris cu picioarele....ptiuuu...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

miruna1980 draga mea tu cum te mai simti, burtica se cunoaste ??? eu joi trebuie sa ma duc la eco fac 14 saptamani, oare s-o vedea daca sunt fetite sau baietei ?
mikado iti tin pumnii stransi azi, sa ai outze de calitate
QiaoBing ai mare grija de tine zilele astea cu frigul, cu gheata, fata si o astept cu vestea ca e graviduta !!!
Anastasia_7 pentru bebelusi sa mai stea la mami in burtica 4 saptamani si o pentru mamica

13+ cu

Mergi la inceput

tamys,multumesc,ma simt bine pt ca nu fac nimic,doar stau in pat.....de burtica,nu stiu ce sa zic...dimineata se vede acolo putin,o mica umflatura,dar seara,dupa o zi de mancare,mamaaa,zici ca-s in vreo 5-6 luni.....oricum,ceva-ceva se vede...ma asteptam la mai mult la 15 sapt si cu 2 bebici....si eu tot joi ma duc la eco,la polizu.........mie parca la 11 sapt mi-a zis ca-s baietei...m-am uita si eu si am zarit si eu ceva intre picioruse,ca stateau cracanati....aici,cred ca ma mostenesc..zice sotul....dar data trecuta,mi-a zis ca nu-s baietei,ci fetite.........asa ca,nu ma pronunt exact...nu stiu cand se definitiveaza sexul
La tine se cunoaste burtica?Unde te duci la eco,la Albu?Srcina usoara in continuare

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7

Mirela sau Corry, nu mai tin minte care dintre voi spunea ca a luat pana in 6 pastile de Magne B6 in ultima perioada de sarcina pt elasticizarea uterului? Nu mai tin minte dc am retinut eu gresit informatia sau chiar asa este, eu oricum iau acum cate 2, dar dc as sti exact, as lua si eu mai multe in saptamanile astea sa ma ajute si cu capul si cu uterul, sa nu se mai contracte asa cand se mai intinde zilele, saptamanile astea.
pe toate, mamici, bebici, burtici, viitoare burtici!

Parintele Arsenie Boca

34+ cu 2

Am luat magneziu, pentru relaxarea uterului.
Maxim doua, ca eu aveam decat contractii false....
Deci, nu eu am luat 6
De abia astept sa-ti faci curaj si sa ne scrii ce te framanta

Mergi la inceput